Hoşlandığım adam yıllardır benden neden kaçıyor, beni neden istemiyor ve ben neden bu kadar saplantılı aşığım?

Ben yıllar önce abimin bir arkadaşından hoşlanmıştım. Adama Instagram'dan arkadaşlık atmıştım ilk defa. Sonra bütün profilimde olan bütün resimlerimi likeladı. İş çıkışı onu gördüm, iş yeri çok yakındı benimkine, benimle konuşmaya başladı, ben utandım, biraz konuşamadım, utancımdan hızlıca eve gittim. Sonrasında başkasıyla çıktım. Ama o çocuk beni aldattı. Sonra nedense eskiden hoşlandığım bu abimin arkadaşını düşündüm. Belki o beni aldatmaz diye saplantılı şekilde maalesef. Yeniden bu defa Instagram'da değil, numarasından gizlice adamın numarasını bulup iki defa arayla yazmıştım, adam çok soğuktu bana karşı, kahve içmeye davet ettim, adam evet deyip sonra hiçbir şey yazmadı, ne zaman nerede bile... Güzel resmimi falan profilime koydum, iş yerine bile gittim, her şeyi denedim, ilgilenmedi, hayatımda hiç kimse bana böyle karşılıksız olmamıştı ya, neden olmadı, nedir bu adamın derdi. Neden peki benim resimlerimin hepsini beğendi, beni beğendiyse neden soğuktu. Sevgilim oldu diye mi soğudu. Neden

Hoşlandığım adam yıllardır benden neden kaçıyor, beni neden istemiyor ve ben neden bu kadar saplantılı aşığım?