Sevdiğim aşık olduğum adam benden uzaklaşıyor :( ne yapabilirim?

Ben 28 yaşında mimarlık mezunu bir kızım. Aslen lazım ama İstanbul'da oturuyoruz. 6 au önce tesadüfen bir adamla tanıştım. Kendisi öğretmen ama daha sonra ikinci üniversite olarak mühendislik de okumuş. Aslen doğulu kendisi. Daha önce bir evlilik yapmış ve bir oğlu var. Benden 7 yaş büyük. Çok kültürlü iyi kalpli ve farklı biri. Önce arkadaşça görüştük. Kalbim git gide ona bağlandı. O da beni sevdi. İkimiz de birbirimize aşık olduk. Başka şehirde yaşıyor. Evlilik düşünüyoruz. İstanbula tayin isteyecek benim için. Ama bu aralar tereddütlere girdi. Sebep ise maddi durumumu öğrenmesi. Şimdiye kadar hiç konusu açılmadığı için bahsetmedim. Ailemin maddi durumu iyi. 3 kardeşiz ve babam malları hayattayken paylaştırdı. Bana kullandığım araba, iki iş yeri, üç tane daire, şehir dışında bir yazlık ve bankada yüklü miktarda altın kaldı. İş yeri ve daire kiraları da benim hesabıma yatıyor. Bunlar onu tereddüte düşürdü. Maddiyata önem vermryen bir insan ve onurlu biri. Zaten ben de hep öyle bir insan istemiştim. Onunla konuşuyorum sürekli maddiyata önem vermediğimi anlatmaya çalışıyorum. Tereddütleri biraz geçti. O da beni çok seviyor. Ailem çok çok insanlar sen kimi seversen maddi durumu önemli değil diyorlar. Yeter ki iyi biri olsun. Daha önce karşıma bir sürü erkek çıktı ama hiçbirini sevemedim. İlk defa birini sevdim. Bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Sevdiğim aşık olduğum adam benden uzaklaşıyor :( ne yapabilirim?