Sevdiğim erkek benden uzaklaşıyor?

Son zamanlarda psikolojim nerdeyse cok bozuldu, gercekten sevdigimi anladim. Gayet iyiydik aramizdan su sizmazdi, hic cikmadik onunla. Ona karsi ilgimi belli etmeye calistim, anladi oda bana bayagi samimi davranmaya basladi. Ben onu uzun zamandir taniyordum fakat 4-5 ay oldu tanisali konusmaya baslayali. Fakat birden nolduysa son 1 aydir konusmuyoruz, aklinda birisi mi var bilmiyorum. Ki ben ona sormustum sevdigin biri sevgilin var mi falan diye yok demisti. Sonra cok bulusmak istiyordu soguk davraniyordu ben kimseyle bulusmadan yakin olamam diyordu. bir ara ben ona calistigin yere gelicem hem gorurum seni konusuruz demistim yok falan demisti aradan 1 hafta gectikten sonra gitmistim onu tanidim beni gormus megerse depoya girmis ben gidene kadarda cikmadi benden kacmisti. Sonra bulusucaktik 2 3 gun boyunca plan yapmistik bu arada ikimizde ayni il'de oturuyoruz. Nerde ve kacta bulusucagimizi ayarlamamistik. Buluscagimiz gunden 1 gun once bana soguk davranmaya basladi nerdeyse hic konusmuyordu o kacta nerde bulusucagimizi bile konusmamistik hicbrsey dememisti ve ertesi gun bulusamamistik. Bulusmuyorum diye benle konusmayan insan bulusmaya gelince kaciyor. 3 kere benden kacti neden bilmiyorum. 1 bucuk aydir falanda konusmuyoruz. Instagrama fotograf falan attigimda begeniyor ama hic mesaj atmiyor. Kac haftadir ruyamda onu goruyorum iyice sinirlerim bozuldu. Napmaliyim benden kaciyor :( 😢
Sevdiğim erkek benden uzaklaşıyor?