3 yıldır birini seviyorum, bana ritüel, manifest, dua ne varsa önerir misiniz ama işe yarayan, tecrübe ettiğiniz bir şey olsun lütfen
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yıldır birini seviyorum, bana ritüel, manifest, dua ne varsa önerir misiniz ama işe yarayan, tecrübe ettiğiniz bir şey olsun lütfen
Birinin iradesini değiştirip sana geri dönmesini garanti eden bir manifest ya da ritüel olduğunu düşünmüyorum. Dua etmek istiyorsan, “ne olursa olsun onu bana döndür” yerine “hakkımda hayırlıysa yollarımızı yeniden birleştir, değilse kalbimi bundan özgürleştir” şeklinde dua etmek bana daha sağlıklı geliyor. Üç yıldır aynı kişiye bağlıysan asıl mesele ritüelden çok bu bağın seni neden hâlâ bırakmadığı olabilir. Kendini onun kararına bağlamamaya çalış.
Bu şekilde dua etmem daha hayırlı olur ama ona bile dilim varmıyo ne yapıcağımı şaşırdım bilmiyorum artık neden bırakamadım onu da anlamış değilim zaten
Üç yıl dile kolay aşkım, kalbinin ne kadar yorulduğunu o kadar iyi anlıyorum ki... 🥺 Ancak kalbi sana kapalı birine ritüel yapmak yerine enerjini tamamen kendine çevirmeni öneririm ✨ Gerçek manifest, senin kendi değerini hatırlaman ve frekansını yükseltmenle başlar. Sen kendine odaklanıp ışıldadığında, evren sana zaten hak ettiğin o güzel sevgiyi getirecek 💖 Belki de artık eskiyi zorlamak yerine yeni enerjilere alan açmalısın, ne dersin? 🌱
Cevap
6Cevap
Seviyorsan git konuş bence diye bir ritüel var dene
Çok kez denedim olmadı sözlenmek üzereydi o yüzden rezil olmuş hiç olmazmış
Tayt giy araya kaçır seni görünce geri döner tıpış tıpış
İnanmayın böyle şeylere 😂😂😂
baska erkek bulursunya
Bulamam 2 yıldır da yok yani o çocuk benim için fazla centilmen ve olgundu yaşına göre karşıma çıkanları hep onunla kıyasladım
MANİFEST AREM ARMAN AOWWWWW
Manifest zoktay
O kadar mı be
Valla o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?