Arkadaşlar çok sevdiğim biri ilişkisini tek taraflı bitirdi halada seviyorum barişmak için herşeyi yaptım olmadı deli gibi seven kız şu an sevmiyor bi anda bitti biraz ara verip bu surecte allahtan yardım istiyorum kendime özgü dualar ediyorum ama etkili dualar bilen faydasini gören var mı? Mesela çevirgel kuduriye surhubad gibi veya sadece tesbih tarzı vedud vs gibi yapanlar varsa yardım ederse gercekden duacısı olurum lutfen olumsuz yorum yapmayin duayla olmaz demeyin daha oncede kendi duam ile olan çok şey gördüm ama bilgi almak bilgilenmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka neden zorluyorsun bende senin gibiydim ama unuttum cok calistim kafami dagittim dinlendirdim hirpaladim sokaklara vurdum ama gecti cok sukur inan onunla mutlu olamazsin ve ondan oncede iyi bi hayatin vardi ondan sonrada olabilir bak imaninda varmis Allahtan hayirli bir kismet isteyebilrsin sadece zamanla aciyacak sonra gecmeye basliyor inanki bak
ya dostum haklısın ne kadarda aşıkda olsam mantığım uzak dur diyor bende biliyorum istesem unuturum ama nedense unutmak istemiyorum sanki bana büyü yapılmış gibi desem yalan olmaz insan nasibini helalini hisseder gibi kızı istiyorum anlamsız bi şekilde ben sadece bana şans vermesini istiyorum gerisini halledebilceğimden çok eminim var mı bildiğin allah nazarında etkili dualar
Banada oyleydi kanka terkedilmek ayni zamanda gururunun incinmesinden kaynaklaniyor eger bu mantikla gidersen kendine heba edersin dua flan kurtarmaz kardesim nasibinde baska birisi varsa ona dogru gidersin
valla inan gururluk bişey yok yapmamda seviyorum giderim peşinden ayrildikdan sonra eski kiz arkadasim yazdi ozledim vs diye ama kabul etmedim onu seviyorum onu istiyorum hatta hayırlısı o kiz olsun gonlumdekini hayirli eyle diye dualar ediyorum nasibimmiş gibi hissediyorum cok degisik
Kara sevdayami tutuldun olum bu ne
valla anlamadim büyümü yaptı naptı uyku desen yok sabah ezanini duyana kadar asla uyuyamam bayadir boyle surekli aklimda bazen dusunmüyor değilim omu yapti baskasimi yapti veya yapildimi yapilmadimi diye nasil anlicaz onuda bilmiyorum
Spor yap namaz kil kafani baska seylere odakla iyi degilsin biladerim cidden
aga kiz zaten beni allaha yaklastirdi sayesinde namaz kilmaya basladim tek tükde olsa sporda yapiyorum oyunda oyniyorum geziyorum ama bunlari yaparken bile akılda olurmu bi insan oluyo işte
vallaha çikmazdayım napicamida bilmiyorum
Yeni olduysa ayrilik alisirsin mrk etme
1.5 ay oldu istesem unuturum ama nedense içimdeki ses unutma diyor sorun orda zaten
Knk dönmek istese döner zaten
zaten sevmiyor istemiyor ama aşk bu işte sonuçta allahtan isticem belki allah kalbimi görüp kızda degişmeler yaratabilir bunun yoluda dua çünkü geri kalan yolları denedim senin aklında varsa fikir söyle onuda yapayım
Kanka bulabildin mi bişeyler var mı bi gelişme
@Reynmen93 buldum bulmasına ama biraz daha araştırcam ahireti yakmayalım
Ne buldun kamka söylede bizde faydalanalım kafayı yedik
@Reynmen93 knka çevirgeli dene istersen araştırdım melaine felanda baktım pek günah bişey göremedim ama kuduriye ve surhubah sıkıntı gibi bu gece çevirgel yapabilirsin gece 3 gibi felan
@Reynmen93 atamiyorum knka burdan yaz istersen
Kanka bişeyler yapmamız lazım bende delirmek üzereyim 2 ay oldu neredeyse hergün daha kötüye gidiyorum geçer diye bekledim ama geçmiyor bu nasıl birşey böyle hayatla bi bağlantım kalmadı resmen işide bıraktık eve kapattımm kendimi delirmek üzereyim
@Reynmen93 çevirgel dene istiyosan ama inanarak yap yapanlar oluyor diyor
Kanka son durum ne
@Reynmenbek iki gunde bi fakeden yazıyor ilkten guzel seyler selam bebek gibi sonradada nefret söylemleri var
Kardeşim senin yaş kaç
@Reynmenbek 23
Sen büyü istiyorsun, dönmesi olmayan dönmez.
büyü istesem zaten yaparım o konuda çevrem var ben bana aşık bile olmasını istemiyorum sadece gelsin şans versin ben zaten kendime aşık ederim sadece bana geri getircek bi dua istiyorum belki bilmediğim tesirliler vardır diye
Aşık edebilecek olsaydın bu kız sana ilk geldiğinde ederdin zaten.
zaten çok seviyodu aşıkdı bazı olaylardan ötürü böyle oldu zaten bana ilk sana aşığım şans ver diyen kendisidir
duadan başka şöyle şoyle yap yumşar dediğin hareketler varsa onlarada açığım
Knk kız seni seviyosa sıkıntı yok
eskiden deliler gibi seven kız şu an sevmiyo hatta o gelip bana açılmıştı aşığım deneyelimmi vs diye ama şu an sevmediğine eminim napmam lazım sence
Kıza net açıl
kız zaten biliyor annesi bile biliyo istemiyo annesi diyo şans ver kiz gene vermiyor nuh diyor peygamber demiyor sence napmam lazım
Ya bence konuşmayı dene ama arkadaşça tabi. Sonra zaten konuşursa samimi şekilde o zaman yavaş yavaş itiraf edersin gerisi gelir...
keşke herkes sen gibi şans verse ama kız konuşmam diyor görüsmem diyor sadece annesi istedi diye 15 dk falan konuştuk konuşma içeriğide buydu istemiyorum vs diyor nasıl konuşcamki onla taktik ver ;(
Valla bidaha dene annesine söyle veya tanıdığın bildiğin kızın arkadaşına onlar ayarlar başka bilemiyorum
He bide kıza sosyal medyadan veya normal mesaj yaz
annesiyle konuşcam ama biraz zaman vermek istedim belki bazı şeylerin farkına varır diye çok yazınca darlayıncada olmicani biliyorum sosyal medyadan engelli istesem fakeyle yazarim ama gene engeller wpde yeni numara almış ordan engellememiş masum kız teknoloji ile aram iyi olduğunu bilmiyo buldum numarasini ama ordan yazsam direkt engeller sen de ben gibi çok iyi niyetlisin :(
yazsam ne yazabilirim sen kızsın sonuçta ne yazsam hoşuna gider yumşar ki