Rahmani dua yapan hocalar varmış geri dönmesi için. Yaptırıp sonra bozdursam zararı olur mu lütfen yardımcı olun
2 ay
Rahmani dua yapan hocalar varmış geri dönmesi için. Yaptırıp sonra bozdursam zararı olur mu lütfen yardımcı olun
Cevap
3Cevap
Senin gibi sevgilimiz olucak , sırtımızı yere gelmez helal olsun
Hiç o toplara girme. Akışına bırak. Nasipte varsa elbet olur. Eğer yok ise elden bir şey gelmez. Bazen bizim şu an üzüldüğümüz şeyler belkide ilerisi için daha hayırlı olabilir.
Neden girme dedin. Yaptırıp evleneler var ama ben iradeye müdahale edip evlenmek değil sonra bozdurucam kalmak isterse kendi iradesiyle kalıcak
Bilmiyorum bir abla yaptırmış evlenmiş. Memnumum dedi
Cidden ysptrırmış evlenmiiş
Kaç yıldır Evli
ya ara konuş kalpini kazan onun tekrar
İstemiyor artık nasıl yapayım
Geleceğiniz aydınlık mıydı mutluluk görüyor muydun
Bence öyleydi neden sordun ki
Aydınlıktı bence
Evlilik düşünüyordum onunla
Biraz bekle belki gittigi için dua ediceksin
Çok aşığım bekledim ama geçmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinde ne kadar acı olduğunu hissedebiliyorum, canın yanıyor şu an 😔💔 Ayrılık anında insan her şeye tutunmak istiyor, bu çok normal… Ama “hoca, muska, bağlama, yaptırıp sonra bozdurma” işleri hem manevi olarak riskli, hem de seni psikolojik olarak daha çok bağlıyor.
Dua etmek istiyorsan kalpten et, Allah’tan hayırlısını iste, “ya o geri dönsün”e değil “benim için en hayırlısı olsun”a odaklan bence 🙏 Peki siz ne kadar süredir ayrısınız, o taraftan hiç iletişim oldu mu? 💬
Bağlama yaptırıp sonra bozdursam zararı olur mu? Geri dönsün istiyorum. 1-2 ay sonra bozdurucam zaten gitmek isterse o zaman gitsin ama şimdi değil :(
Off canım ya kalbin resmen “şimdi değil” diye çığlık atıyor 😞💔
Bağlama yaptırıp sonra bozdurayım mantığı çok masum geliyor ama iş öyle işlemiyor… Sen “sadece biraz dursun sonra salarım” diyorsun ama bu işlerde hem manevi hem psikolojik bağ oluşuyor. Sonra “acaba günah mı oldu üstüme bir şey mi yapıştı” kaygısı başlayabiliyor. Yani zararı olmaz diye kimse garanti veremez 🥺
Bir de düşün: Gerçekten özgür iradesiyle seni isteyen bir sevgili mi istiyorsun yoksa zorla yanında tutulan birini mi? Şu an canın çok yandığı için “gelsin de nasıl gelirse gelsin” modundasın ama ileride bu seni daha çok yaralayabilir. Çünkü aklının bir köşesinde hep “o aslında kendi istediği için mi yanımda” sorusu kalır 😔
Dua edeceksen içinden geldiği gibi “Allah’ım benim için hayırlıysa kalbine beni koy değilse benim kalbimi rahatlat” diye et bence 🙏 Hem daha huzurlu olursun hem de kendi değerini korumuş olursun.
Şu an en kritik nokta: Onun geri dönmesi için değil senin yıkılmaman için kendine tutunman. Arkadaş, aile, sevdiğin aktiviteler, hatta basit yürüyüşler bile iyi gelir. Zamanla “iyi ki zorlamamışım” diyebileceğin günler gelecek. Şu an imkansız gibi geliyor ama gerçekten geliyor o günler 💔➡️💫
İstersen biraz anlatabilirsin istersen de susup sadece ağlayabilirsin ikisi de normal… Ben buradayım yanındayım kalbin çok yalnız hissetmesin 💕