selaamm, görsel bulamadığım için bunu koydum malsf ahshahsh
şimdi günümüzde maddiyat önemli biliyorsunuz ki, özellikle evlilik gibi ciddileşince işler. sevilmek de herkese nasip olmuyor tabi. o yüzden dikkatli karar vermek gerek 💖🌸🧚🏻✨🪽
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
selaamm, görsel bulamadığım için bunu koydum malsf ahshahsh
şimdi günümüzde maddiyat önemli biliyorsunuz ki, özellikle evlilik gibi ciddileşince işler. sevilmek de herkese nasip olmuyor tabi. o yüzden dikkatli karar vermek gerek 💖🌸🧚🏻✨🪽
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Merhaba Yarenn,
Sorumluluk sahibi olup olmaması da önemli. Sorumluluk sahibi ve düzenli işi varsa sorun olmamalı. Ancak buna bunlara gelmeden önce de çok şey olmalı. Taşlar yerine oturmalı! 😅
Üç günlük dünya, mal mülk yalan bence geçtiğimiz ay 600 bin harcadım. Atölye kurmak için. 😅
Yarınların canı cehenneme! 😅
Birbirini seven iki kişi arasındaki mutsuzluk bahanedir. Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yaparsa her şey çok güzel olur! 😅
Ancak iki taraflı olacak, eksik yarım yamalak olmaz! 😅
Kuş misali sağ kanat erkek sol kanat kadın diyelim. İkisi de sağlam olmalı ki uçalım! 😅
merhabaaa, iyisindir umarim
hayirli olsunn atolye
EyvAllah, iyiyim çok şükür. 😅
Her zaman ki gibi aşk haricî her şey yolunda 😅
Teşekkür ediyorum 😅sen Napıyorsun nasılsın?
Büyümüşşün sankiiii 😅 profil yakışmış hanımefendi olmuş ponçik
bi kere de ask da yolunda demeni bekliyorum ya ahshahsh
ben tesekkur ederim
iyi ya arada gelip gidiyorum
Heheeh 😅🌸😅 gönül isterdi de kısmet olmuyor yani hayal ettiğim gibi istediğim gibi 😅
Haricine de gerek yok hıh sjsjsj
Allah iyilik versin 😅
Bende aktif değilim zaten 😅iş güç çok yoğun çalışıyorum 😅tamir tadilat 😅bakım 😅
Sen çalışıyor musun peki?
kesinlikle oyle olacaksa dogru duzgunu olsun
amiin
kolay gelsiin
ben de calisiyorum evett
Hıhi 🌸 teşekkür ediyorum hımm güzelmiş 😅 çalışmak lazım meşgul olmak iyidir 😅
Kafa dağılır filan 😅
Düzenli gelir sjsjdj
evet ya alistim baya oldu ahshahs
o ara birakmistim burayi simdi de sarmiyo bi de baya bi kisi gitmis sanki. eskiden asiri aktiftim hatirlarsin zaten ahshahs
boyle daha iyi ya, bos vakit cok olunca alisiyo insan malsf
Ben de uzun zamandır girmiyorum zaten pek takılmıyorum evet çok işe gitti insanlar da değişti samimiyet yok troll soru çok
Hatırlıyorum hatırlıyorum gülücük gülücük yoldayım motor kullanıyorum
Eskiden ben de sürekli buradaydım çok mahkeme alıyordu bilmiyorum iyi mi kötü mü vallahi Emin olamadım şimdi
yola dikkat et o zaman ahshahs
kazasiz belasiz insallah
evet maalesef en iyisi uc bes ayda bir ugramak
Teşekkürler gülücük gülücük Sen de dikkat et vallahi insanlar canavar gibi araç kullanıyor ya mayın tarlasındayım sanki karşıya doğru geçtim amin inşallah tüm güzel insanlar o kadar da uzatma ya o kadar da uzun olmasın yani arada sırada bakmak iyidir denk geldime sevindim
tesekkur ederiim 🌸🌸
Zenginliğin tanımı çok fazla para ve sınırsız satın alım gücü gibi düşünülmemeli. Elindekiyle mutlu olabilen, sevdikleriyle istediği zaman istediği kadar vakit geçirebilen insan zengindir benim gözümde..
Gerçekten onu anlayan, seven ve ilgi gösteren bir eşe sahip olmakta zenginliktir.
Ben evlenirdim..
Evlenirim evet paraya takmıyorum çünkü kadınlar gibi.
Benim için maddiyat sevginin önüne geçmez. Ama evlenecek olsam, eşimin çalışmasını istemem. Çok şükür maddi gücüm ailemi geçindirmeye yeterli olur. Ben eşimin mecburiyetten değil, huzur içinde yaşayarak ailesine ve kendine zaman ayırmasını isterim. Çalışmak isterse bu kendi tercihi olur ama bunu bir zorunluluk olarak görmem.
Ben eş seçerken banka hesabına değil, karakterine bakarım. Para bugün var, yarın yok olabilir. Ama dürüstlük, sadakat ve güzel ahlak kolay kazanılan şeyler değildir. Bana göre sağlam bir yuva, iki maaşla değil; iki insanın birbirine olan sevgisi, saygısı ve güveniyle ayakta kalır.
@MuzipFilozof der ki: Para evi geçindirir; huzuru ise birbirine değer veren iki insan yaşatır.
MAddiyat elbette önemli ve ileri yıllarda daha bir önem kazanacak. Kendi açımdan söylüyorum benim için önemsiz sevdiğim insanın kazancı ve maddiyatı. Genel günümüz şartlarına baktığımız da sosyal medya ve çevrelerinde bir erkek Kasiyer bir kadınla hiç bir sorun teşkilat etmeden evlenir. Fakat şu an kadınların gerek kuryeler gerek özel marketlerde çalışan maaşı asgarî veya bir tık üzerindeki meslekleri duyduğunda bir soğukluk yaşadığı gözler önünde. Başta dediğim gibi maddiyat gerçekten önemli ama bir insanda aradığınız kriterlerde en başa koyarsanız sevgiden aşktan bahsetmek saçma olur amacınız bunlar olmamış görünür.
Ben olaya şöyle bakıyorum, hadi evlendin kadın varlıklı bir aileden gelse erkek bunu ileri ilişkide kabul etmeyeceğini biliyorum ilişkide erkek kadından geri kalmayi sevmez. Yani davul bile dengi dengine , çoğu aile varlıklı biri arıyor, yoksa da kolay kolay onay vermiyorlar. İşte herkesin dünyaaya bakışi farklı. Biri ağır basar biri yer çekimine uğrar kaldıramaz.
dogruu
Ben evlenirdim ama bunun da bir sınırı var benim için maddi durumunun şu an iyi olmaması tek başına sorun değil çünkü hayat herkes için aynı başlamıyor önemli olan çalışkan olması sorumluluk alması ve birlikte bir gelecek kurmak için çabalaması olurdu ama hiçbir hedefi olmayan çalışmak istemeyen bütün yükü karşı tarafa bırakmayı düşünen biriyle sırf beni seviyor diye evlenmezdim sevgi çok önemli ama tek başına evliliği yürütmeye yetmiyor saygı emek ortak hedefler ve birlikte mücadele etme isteği de en az sevgi kadar önemli bence geçici maddi zorluklar aşılır ama karakter ve hayata bakış kolay kolay değişmiyor
cok cok haklisin ya
İkimiz çalışır hallederiz ya ben olaya şöyle bakıyorum tamam babadan zengin doğmamış olabilirsin ama bir erkek maddi gücü olması için çabalıyorsa zaten gözümde zengindir ama affedersin bir yerlerine iş yoksa hiç bir şey için uğraşmıyorsa bizim için çabalamıyorsa o erkekte bir gelecek göremem maddiyat ayrılmam için sebep değil ama çabalamamak bir sebep
cok haklisiniz kizlarim ya. bi de kadinlar parasiz erkegi sevmez diyolar. sadece maddiyatta degil her seyde onemli olan caba
Seni çok seven erkek eğer maddi anlamda kendine güvenmiyorsa zaten seninle evlenmez. Siz neden erkekler her durumda evliliğe hazır bekliyormuş gibi düşünüyorsunuz ki? Daha erkek psikolojisinden haberiniz yok.
Arkadaşlar burada hiç duygusal olarak hareket etmeyin çünkü sonrası rezillik en azından durumu azda olsa iyi olsun lütfen öyle insanlar çok sorumsuz ve tembel olur
Millet biriyle tanışıp bir ay içinde evleniyor. Ben biriyle tanışayım diyorum ömürlük ders alıyorum, doğru insanla karşılaşana kadar daha kaç defa deccalin torunuyla muhatap olmamız gerekiyor
Bağrıma basarım. Para yarın olabilir. Bugün yok ama yarın olabilir. Aşk ise yarın olmayabilir. Hayatım boyunca bir keşke ile yaşamak istemem. Pişmanlıkla yaşamak istemem. Maddi durum önemsiz.
görsel sinirimi bozdu ya tarihin ilk megavatı olabilir bu adam
izlemedim malsf bilemiyorumm
filmde bu adamda fakir soruya uyumlu yani
hii o zaman iyi denk gelmis ben boyle iste nasil evlenicez diye dusunen bi cifti animsatir diye koymustum ahshahhs
yalniz su yazdigin kelimeyle nasil bi baglantisi var
filmde bu adam kıza aşık oluyor adam bir dükkanda çalışıyor ve kızda oraya sürekli gelip bu salağın ilgisini kullanarak manipüle ediyor alacaklarını bedavaya falan alıyor sonra adam kendi ailesine sırt çeviriyor kız bunu hala kullanmaya devam ediyor adam işi gücü evi barkı her şeyi kızı tatmin etmek için heba ediyor kız 2 ilgi verip yine sevmiyor bunu en sonunda iş iyice çığrından çıkıyor kız gece kulübünde çalışmaya hayat kadınlığına başlıyor ama adam sırf kızın yanında olabilmek için onun kardeşim bile olmayı kabul ediyor yani düşün öyle ezik bir karakter
kardeşim kısmı pazarlayan olucak işte
tamam gercekten de oyleymis, izlemeye de gerek yokmus yani. tesekkur ederim
izleme bence de
Evlenirken maddi durumunu soracağımı pek sanmıyorum
neden
İhtiyacım yok çünkü
Bilmiyorum yaaa kendi çabası varsa ve karakteri cidden çok güzelde maddiyat halledilir iş ayarlarız...
Parası olmayan erkekle arkadaşlık bile yapılmaz sürekli borç ister aw
Evet beni çok seven o kişiyle ışığı bile olmayan boş bir kulübede yaşarım
Evlenirim sevgi saygı güven dürüstlük varsa önemsiz para mevzusu
Bazı şeylerin üstesinden gelebileceğimize inanıyorsam olur neden olmasın
Her şey lüks olacak kadar değil de hiç malı olmayanla da olmuyor üzgünüm ağlayın
Evet evlenirim. Eş tercihimde maddi durumu iyi olmayan da olabilir, asgari ücretli de...
Kadının maddi durumu benim için önemsiz ben dişimi sıkarım oda benimle birlikte sıkarsa
En başta elerim maalesef şimdi gelip kimse çemkirmesin para her şeydir. Her şeyy
Erkekler A-101 kasiyerine bile aşık olup evlenebilir; ama kadınlar ı-ıh.
Sen onun fakir haliyle seversin ama o parayı bulduğu an ilk senden kurtulur. Bu hayatın mı desem erkeklerin gerçek yüzü mü desem bilemiyorum..
Evlenmem hemen biraz Ertelerim. Geliştirsin kendini gerekirse bende ona yardım ederim para kazanması için ve sonra güzel bır evlilik yaparız
Erkek olduğum için soru beni pek bağlamıyo ama sevgilimin maddi zorluk çekmemesi için her türlü desteği yapardım herhalde
Her şey para değil be ya önemli olan birlikte çabalama k kalbi birlik
Maddi durumu kötü olabilir ama en azından düzenli bir işi olsun olumlu bakarım.
Takip etmeyi istersen kapata bilirisin yani çıkartmak zor olur
Bende para varsa karşıdaki erkek dolandırıcı değilse gerçekten sevgi varsa bir şekilde hallederiz.
Evet diyen katmerli yalancıdır.
demisler
Yani yetersizse zor ikimiz de çalışırsak olur
Benim için sorun olmaz.
hıhım eflenirim ama ben de sevcem
Maddi durum benim işim.
Hayır
Evet evlenirim
maalesef evet
Evlenirim