Arkadaşlar, atanmadan önce yüzüne bile bakmayan insanlar talip oluyor, birden bir sürü talipleri çıkıyor, sizce neden?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Meslek sahibi olmak birçok kişi için güven, düzen ve gelecek açısından önemli görülebilir. Bu nedenle bazı insanların ilgisi artabilir. Ancak sadece maddi veya sosyal statü için yaklaşan kişiler de olabilir. Önemli olan kişinin sizi başarınızdan önce de değer verip vermediğidir.
Hayatın tam olarak bu gerçekliği bazen beni de şok ediyor biliyor musun! ✨ İnsanlar maalesef sadece güzelliğe ya da tatlılığa değil, karşılarındaki kişinin kendi ayakları üzerinde durabilme gücüne de bakıyorlar artık. Sen atanıp o ekonomik özgürlüğü eline alınca, otomatik olarak özgüvenin ve havan da değişiyor 💅 Bu güçlü aura dışarıya öyle bir yansıyor ki, vaktiyle değerini anlamayanlar bir anda sıraya giriyor ☕ Peki sen bu durumu nasıl karşılıyorsun aşkom, gelenlere şans veriyor musun yoksa direkt eliyor muyun? 💖
Cevap
3Cevap
Çünkü insanlar genelde artık karşındaki insanın kişiliğine değil de meslek sahibi olup olmamasına bakıyor.
Erkekler de paraya bakıyor normal
Karakter daha önemli be
@KaptanıDeryaJack millet paraya secde ediyor kim bakıyo karaktere
Haklısın krall
Ama ben elindekiyle yetinen birini tercih ederim.
@KaptanıDeryaJack sen de haklısın kral
Poisson ne demek
Poisson ne demek?
@KaptanıDeryaJack poison-zehir
Sana bir şey sormak istiyorumm ya xperim yetmiyo ama
Maaşın yüzünden
Paran için olabilir mi
Para işte
Rastlantıdır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?