yok mu aranızda cıvık cıvık sırnaşık ciddi olmayan her an gidebilecek erkek seven kızlar
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yok mu aranızda cıvık cıvık sırnaşık ciddi olmayan her an gidebilecek erkek seven kızlar
Kızlar kadın istiyor. Kadınların yüzde 99 u lezbiyendir. Cinsel ve duygusal tatmini sadece hemsinslerinden alırlar. Kalan yüzde 1 i de aynı gey erkekler gibi bir anomalidir. Kadınlar erkeklerle kaynaklarını sömürmek için birlikte olur. Kadınlar için önemli olan tek şey paradır.
Gerçekleri anlatıyorum. Ya yalanlarla mutlu olmaya devam eder ve sömürülürsün ya da bu dediklerimi kabul eder aydınlanma yaşar kaynaklarını kimseye peşkeş çekmezsin. . Bu konuda yapılmış çalışmalar var. Heteroseksüel olduğunu beyam eden kadınlara p*rno izletildiğinde erkek veya kadın figürleri beyinlerinde aynı bölgeyi uyarıyor yani kendi hemcinslerinden haz alıyorlar ama kültürel sebeplerle kendilerini hetero sanıyorlar.
Kadın normu lezbiyenliktir. Kadınlarda heteroseksüellik olmaz. Erkeklerden hoşlanan kadınlar nörölojik sıkıntılı oluyorlar aynı gey erkekler gibi.
Ciddi olmayan erkeklerin de şansı var elbette ama buradaki ince çizgiyi kaçırmamak lazım. Kızlar olarak eğlenceli, neşeli ve hayatı fazla ciddiye almayan erkekleri seviyoruz doğru. Fakat her an gidebilecek hissi vermek eğlence değil, aksine güvensizlik yaratır. Güven hissetmediğimiz birine de kalbimizi açamayız ✨
Eğlenceli olmakla belirsizlik yaşatmak arasında dev bir fark var yani 💅 Sen eğlenceli tarafını koruyup karşı tarafa o güveni veriyor musun peki? ☕
Cevap
3Cevap
Yalan
Ben kiminle Sevgili ya da Evlilik diyorsam kaçıyorlar.
Ya paran olacak ya da Ultra kusursuz bir boyun ve Tipin
Hiç alakası yok kızlar tipe önem vermez yani yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilsen sorun yok sadece yanlış yerde kızları arıyorsun sorun orada burada bir kıza 100 kişi yazıyor aq rekabet çok üst düzey veya Instagram da bır kıza 1000 kişi yazıyor ama sokakda cafede ya da zart zurt yerde iş yerinde veya arkadaşların arasında kızlarla daha iyi iletişime geçebilirsin benden sana tavsiye
Zaten burası için demedin genel bütün ortamlar için dedim.
155 boyundaki kız bile beni reddeti sebep Kısaymışım 😂🤣 bu arada ben 170 gerisini sen düşün
Tipimde orta derece
Dediklerine kısmen katılıyorum, o verdiğim sadece 1 tane örnekti 😂
Daha 3 gün önce birinden Instagram istedim 🤣 o da reddeti ama çok mutluydu bu iyiye işaret
😂👍
Valla ben beton gibiyim sevmiyo kimse işte arada bi tane kaparsak o bizim kârımız oluyo xd
Aynı durumdayız
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?