Çalışıyorum, mesleğim var. Yüzüm fiziğim beğenilir, sarışınım. Güzel giyinirim, açık saçık giyinemem de. Sonracığıma yemeklerim güzeldir. Temizim, titizim , komiğimdir. Daha ne olsun. Yas 27 tık yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Birebir seninle aynı özelliklere sahibim. Üstüne ciddi ilişki insanıyım. Eğlencelik ilişkiye karşıyım.
Kadınlar niye ciddi ilişki düşünen erkeklerin değerini bilmez?😅
Bence sen her saçma tiplere denk gelmişsin ondan ciddi düşünen erkek olmadığını düşünüyorsun. Ama her erkek öyle değil.
Adam olan kadına eğlence olarak bakmaz.
Kızlarda efendi erkek isteriz vs diyor ama nerde saçma sapan şerefsz, süründüren tip varsa onlara aşık oluyorlar mesela. Bizim değerimizi bilen yok.
Ben sırf çok yanlış insan var diye çok iyi tanıyıp ciddi bir evlilik yoluna girmeden kimseyi hayatıma almama kararı aldım mesela. Yanlış insanlarla sevgili olmaktansa doğru insanla tanışana kadar yalnız kalmayı tercih ediyorum.
Yani bu söylediklerin kızlar içinde geçerli maalesef.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmaalesef ki erkekler de kadınlar da netlikten hoşlanmaz. Zira ne kadar dile getirip öyle olmasını isteseler de tam anlamıyla uygun gözüyle bakılan bir birey heyecanlı bir ilişki olarak gelmez çabuk sıkılmalar, aldatmalar, terketmeler yaşanır. Peki ne yapmalıyız; Karşımızdaki kişiye merak uyandıran kırıntılar bırakmalıyız netlik sınırını bilmeli ve bazı yerlerde merak edip sorduğu ama tam olarak cevabını alamadığı yanıtlar ya da davranışlar göstermeliyiz bu şekilde duygu taze tutulur ve heyecan artmaya başlar (naçizane fikrim)
00 Yorumla
+1 yılEkonomi çok kötü durumda. şu an iyi bir maaş alan erkek bile girişemiyor çünkü kazancının çoğu sinema kafe gezme tozma gidecek. Kız 1 kuruş harcamayacak sonra da erkekten evlenmek ve tüm masrafları bekleyecek kirada ev dahi olsa eşyası düğünü altınlar felan ortalama 2 milyon tl gidecek ve her ayda sevgili iken maaşını harcayacak ki erkeğin ihtiyacı olmayacak mı olacak bu yüzden kimse artık evliliği geçtim sevgili dahi olmak istemiyor.
07 Yorumla- +1 yıl
az masraflı bir kızlarda var
- +1 yıl
@Organickimyacı kız istediği kadar masrafsız olsun evlenirken evine eşya almayacak mısın şu an 1 koltuk takımı 100 bin yatak odası 100 bin tv en kötüsü 10 bin ve en adilerinden bahsettim daha. Halısı perdesi nevresimi mutfaktaki tenceresi tabağı tuzluğu çöp tenekesi felan diye hesapla en kötü 1 otomobil parası harcarsın. En kötü egea parası bunlara gider ki gelinlik damatlık altın felan da olunca para dayanmaz. En basiti adettir kapı açılmıyor pencere kapanmıyor derler damadı soyarkar. ya da aile bir olur damat tıraşı ya da gelin başı diye kuaföre bi giderler en aşağı 10 10 20k bayılır gelirsin.
- +1 yıl
dostum abartma ne yuzbini uygun fiyatta olanlar alinir
- +1 yıl
sadece nikah isteyen kızlarda var
- +1 yıl
dediğin herşeyi erkek almaz karşılıklı olacsk
- +1 yıl
@Organickimyacı çağımızda çeyiz yapacak kız kalmadı. En kötü gelinlik bile 25 bin iken ucuza kurtulacağını sanma bence.
- +1 yıl
yabancı kız alırım. sorun yok türk kız iatemiyom
+1 yıl
Düzgün kızla ciddi düşünmeyen erkek, gitsin kendini aşağı etsin.
Çok seçici veya herkese üstten bakıyor olabilir misin?
Mesela hiçbir erkek senle iletişim kurmadı mı? Muhabbet etmedi mi? Ettiyse neden ilerisi olmadı mesela? Bunlara cevap verirsen sorunun cevabını buluruz. 😁08 Yorumla
Soran+1 yılEtti, oldu ama ben sevemediğim için onun vaktini calmayayim diye bitirdim hemen
- +1 yıl
Peki neden sevemedin? Yani reddetme sebebin neydi diyeyim.
Soran+1 yılYazmışım aslında sevememek. Bunun bir nedeni yoktur ki hoslanamadim ve baglanamadim bu kadar💁🏼♀️
- +1 yıl
Tamam yazdığını gördüm ama bir insan karşısındakini ya sıkıcı olduğu için sevmez, ya gelecek vaad etmediği için sevmez, kaba olduğu için sevmez, keko olduğu için sevmez vs. vs. bir ton nedeni var. :D
Tabi Böyle sebeplerin yoksa ve durduk yere " Ben bunu sevmedim. " diyebiliyorsan hiçbir nedensiz şekilde, o zaman psikolojik olarak ilişki istemiyorsun aslında.
Soran+1 yılGüzel bir noktaya değindin. Açıkçası kriterlerime uymayan kişileri sevemiyorum çünkü olmayacağını biliyorum ve beyin kalbimi bloke ediyor. Ama insanlar sevgi aşk kriter uyum dinlemez diye duyar kasıp edebiyat yapiyolar. Onun için pek bunu dile getirmem
- +1 yıl
boş ver insanları ya, açık açık konuş isteyen yadırgasın. Anormal bir şey değil ki bu.
Demek ki olay neymiş? Karşı taraf, sana yetersiz kalıyormuş. Seçiciymişsin yani. Bu durumda yapacağın iki şey var:
1- Seçici olmaya devam edip, kriterlerine uygun birisini bulana kadar pes etmemek. Tabi bunun negatif dezavantajı yaş ilerlemesi olur sadece. Zaman geçtikçe başka dezavantaj da olur ama onlar sonraki olaylar.
2- Kriterlerinden önemsiz olan 1-2 tane maddeyi atabilirsin mesela. Yani biraz tolere edilebilecek ve düzeltilebilecek şeyleri görmezden gelebilirsin. Hem böylece bulabileceğin kişi sayısı da artar, Yani mesela çok yakışıklı birini mi arıyorsun? Arama, git normal yakışıklı birini bul. Mesela bu kriter gitti.
180 cm üstü erkek mi sana güzel görünüyor. 175 cm yap. gibi gibi..
Soran+1 yılTeşekkürler, dikkate alacağım 🙏🏻💗
- +1 yıl
Rica ederim bol şans.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek takılmalık kız arıyor gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yıldüşünürüm ben
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıstaslarınız yüksek olabilir. Tavrınız aşırı alfa veya çok dominant geliyor olabilir. Bir de özellikleriniz Türkiye standartlarının çok üstünde... İnsanlar haddini bilip yanınıza yaklaşmıyor da olabilir...
16 Yorumla
Soran+1 yılKriterlerim yüksek daha doğrusu her anlamda denk birini istiyorum. Dominant değilim ama dişil enerjim yüksek, workshoplara katılıyorum duzenli💗
- +1 yıl
Azimli ve kişisel gelişime hevesli birisi olduğunuz belli her şey gönlünüzce olsun...
Soran+1 yılTeşekkürler, seninde öyle. Bu arada seni tanıyorum sorularından. Lütfen daha pozitif olmayı dene beynini kandır, kalp ona zamanla inanir
- +1 yıl
Teşekkürler. Büyük Ozan'ın da söylediği gibi "Sermayem derdimdir, servetim ahım" ama fazla karamsarlık da adamı dinden çıkarır. Herşeyin en iyisi ortası... Umutla kalın...
Soran+1 yıl💗💗💗
- +1 yıl
🙏🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bağlantıyı nasıl kurdun anlamadım. Ciddi düşünürler tabi ki ama sen içine kapanık pasif olduğun için olabilir Bunun yanında Erkekler genel olarak artık ciddi ilişkiye yanaşmamaya başladı. Oda ayrı bir mesele yani olayın senin saydığın özelliklerinle bir alakası yok
00 YorumlaSizin baktığınız erkekler toplam erkeklerin yüzde 20'si veya daha az. Siz tüm kadınlar aynı erkeklere bakarsanız sizinle ciddi düşünecek olan yüzde 80'i zaten adamdan bile saymadığınız için böyle kalırsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu ozellikler var ve 27 tik diyorsun. Belkide cok kisi teklif etti ama sen beyenmemis olabilirmisin... bu saydiklarin 2 tanesine bile %70 erkek gelir bence 😱😱 🍋🤷🤷
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru haklısın ama hep kekolar denk geldi bana nasıl kabul edebilirdim ki😀
Soran+1 yılTeşekkürler efenim onore oldum🙏🏻😀
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla kaliteli görünmek de insanları itebilir. Seviyeni biraz daha normale çekmeye çalış. İnsanlara ihtiyacım yok şeklinde bir tavrın varsa mesela kimse sana yanaşmak istemez. Bu tür insanlara yaklaşmak sevgi dilenmek gibi bir his uyandırabilir.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu 30 yaşına kadar gezip eğlendikten sonra evlilik arayışına girer. Diğer kısmı da (benim gibi) şu ekonomik durumda kimseye muhtaç olmamak ve faize bulaşmamak için yeterli birikim yaptıktan sonra evlenmeyi düşünür.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kucuksun daha bikac senen var yasitlarinda henuz evlilige hazir degil ya da erken gordugu icin Şu an da ciddi bise yoktur yoksa yazdigin gibiysen zaten sevgili olan degerini anlayan elindeki kiymetlisini birakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnların hepsi bende de var hemde imanlı namuslu ahlaklı ve tertemiz bakire.. Yaşım 40 oldu.. Olmayınca olmuyo. Millete oynaş eğlence lazım sanırım. Çünkü benim de begendiğim yakışıklı karizma kültürlü adamlar hep kıymet bilmez karıya kıza gidiyo
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. aklıma bu video geldi yazdıklarını okuyunca :D
https://www.youtube.com/embed/LYndsZ2lWL010 YorumlaBu devirde erkeklerin geneli sadist kadınların genelinde mazoşist. Bu bir kişilik bozukluğudur. Düzgün insanı bu yüzden istemiyorlar illa kafa kırık olacak 😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. erkekleri savunmak için söylemiyorum tabi ama belkide yanlış kişiler karşına çıkıyor olabilir... ya da bu özellikler avantajlı olsa da belki ciddi düşünmeleirni sağlamayacak başka şeyler olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah allah garip boyun kilon kaç çok soğuk duruyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.68/55 . Sicakkanliyim
+1 yılBence ya kriterlerin yüksek ya da erkekler senden çekiniyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kriterlerim yüksek biraz
- +1 yıl
O yüzden bulacağın insan sayısı çok azalıyor
+1 yılbişileri eksik anlatıyorsu çnkğ talep yok bu kadar arzetmene, bişiler yanlış bence:)
02 Yorumla
Soran+1 yılTalep var ama kekolar denk geliyo. Eli yüzü düzgün tahsilli istiyorum
- +1 yıl
o zaman tahslli insanlarınolduğu yerde boy göstermelisn
+1 yılBilmiyorum vallahi ben de sebebini. Şimdi ne yazarsam hakaret olarak kaldirilcak o yüzden hayirlisini dile.
00 Yorumla
+1 yılAllah çarpsın yalan söylüyorsam ben düşünüyorum sadece düzgün kız beni bulmuyor, ah bulsa bi ah bulsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğlenmek her zamsn daha çok dikkatlerini ceker çünkü hele ki belli bı yaş araliginda bı erkeğin ciddi düşünmesi çok daha zor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılfazla kasıntısındır. burada bunları yazacak kadar takıntı haline getirmiş olaiblirsin. ağır olmayı marifet sanıyorsundur. vsvs bir çok sebep olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. evlilik çok pahalı 200binden aşağı masraflı düğün yok o parayı toparlayıncaya kadar zaman geçiyor 30dan önce evlenecek erkek pek yok
00 YorumlaBu işler kismetdir, akışına bırak olacağı ne zamansa o zamanda olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. O zaman bunun guzellikle ilgjsi yok. Belki cok sert ciddi duruyosundur
00 Yorumla
+1 yılTek derdi koca ve evlilik olan kezbanlar cidden çok itici de ondan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılpeki bu yazdıklarını çevrende evlenmeyi düşünen kaç erkek biliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel ideal kızsın ama cidi insan yok işte bende aynı yastayim yani kızın calismasi bile önemli değil evde dinlensin isterim her konuda yanında olup yardım ederim evdede çalışıp bakatimda ama kizlar benim gibi erkeginsevmezler nerde it kopuk onu severler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulsam allah derim tam aradıgımsın komiklikte gecemezsin beni gecemezsin diye düşünüyoeum
01 Yorumla- +1 yıl
Takip et
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurdan yazmakla olmuyor bea foto ataydin iyiydi ne kadar dogru soyluyon anlardik bu ozellikler senin duzgun oldugunu gostermez ayrica
05 Yorumla
Soran+1 yılBu özelliklerimden dolayı düzgünüm demedim zaten. Karakter ayrıdır ben dıştan somut şeyleri söyledim
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyorum, mesleğim var. Yüzüm fiziğim beğenilir, sarışınım. Güzel giyinirim, açık saçık giyinemem de. Sonracığıma yemeklerim güzeldir. Temizim, titizim , komiğimdir.
Bu dediklerinin hicbrii seni duzgun insan yapmaz duzgun biriyim deyip bunlari soylemissin
Soran+1 yılAbicim parantez açıp açıkladım ya sana daha ne yapayım. Dedim ya karakter ayrıdır diye
Cevap sahibi+1 yılKarakter olarak nasil birisin dicem de saycaksin durustum ahlakliyim diye neyse boş ver 😂
Soran+1 yılSaymaya gerek duymuyorum. Kendimi tanıyorum ve nasıl biri olduğumu biliyorum. Mühim olan da bu zaten başkalarının hakkımda ne düşündüğü değil 😜
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarif ettiğiniz kıza evlilik teklifi yağması lazım.🤔
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:D bunu sevgilisi vardır ya da erkek senin yanında verimsiz hissediyor oluyordur :D
00 Yorumla
+1 yılher şey meslek ya da fizik değil be gözüm
Kişilik karakter nolacak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayız bacım işim var gücüm var. Temiz ahlaklıyım. Kimseye bir zararım tokunmaz. Azıcık kilom var eğer kusur ise. Gözlerimde güzel 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılal işte tutum kolundan nikah dairesine götüreceksin bu kızı :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. tık vardır elbet ama sen sana yazanlara dönmüyorsundur
00 Yorumla
+1 yılAl bendende aynısı tık yok artık sarisinlari kimse beğenmiyor diye düşünmeye basladim
06 Yorumla
Soran+1 yılKnk yabancilara benziyorsun
- +1 yıl
Evet herkes Rusça konuşmaya calisiyor benimle havalimanında 🤣
Soran+1 yılBen de Sultanahmet'te hep satıcıları keklerim Rusmuşum gbi yaparak🙈
- +1 yıl
Hahah merak ettim şimdi seni 😊
Soran+1 yılNeslihan Atagül varya. Aynı goznayni kaş ayni burun hatta boy vs. Sadece çok daha beyazim saçım sarı
- +1 yıl
Himm 😊 bulursun ha seni bulurlar elbet erkekler bu devirde yapiskan
+1 yılHiç mi talibin olmadı yazan ekleyen yurumeye calisan olmadı
08 Yorumla
Soran+1 yılOldu elbette ama elektrik almadim
- +1 yıl
O başka işte orasjni bilemem benim olmadı mesela çok da elektrige bakma bir süre gez bakalim
Soran+1 yılİlk bulusmada elektrik alamadığım birini zamanla sevemem. Bu onu kullanmak vaktini çalmak olur, yapamam
- +1 yıl
İyi niyetli düşünüyorsun ben de öyle düşünüyorum sms bir iki kere dahs bilusup kesin karar vermek lazkm
Soran+1 yılİlkinde anlıyorum be hep son buluşmam oluyo
- +1 yıl
Kaç kişi öldü şu ana kadar
Soran+1 yıl6-7 kişiyle o amaçlı buluşmuşumdur. Birkaç seferde iş ve okul arkadaşlarım niyetlerini belli ettiler ama istemedim.
- +1 yıl
Sen baya bulusmussun ben de daha siftah yok
+1 yılYok düzgün evinde olsa bas tacı ederim saygı sevgi huzur arıyorum
00 Yorumlaİnsanların gözünü korkutuyor olabilirsin ya da zor kız görüntün vardır
00 Yorumla
+1 yıldeğer bilecek birine denk gelmemişsinizdir daha
00 Yorumlaburada düzgün sen oluyorsun sanirim!
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılYa uzak durmaları değil mesele teklif eden var zaten onlara da ısınamıyorum.
Soran+1 yılSen de tanımadığın insanlar hakkında genelleme yaparak insanları cozumleyebildigini sanan birisin. Her neyse yorumun için sağol uzamasin daha fazla. İyi akşamlar
+1 yılNasip kismet herswy zamanı var demek ki daha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu ciddiyetsiz ondan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. tam tersi düzgün kızla ciddi düşünülür
00 Yorumla
+1 yılAptal olduklarından o yüzden çok sorgulama
00 YorumlaFlört edemem yalnızca nikah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü gönül eğlendirmeyi severler bazıları
00 Yorumla Görücüye basla abla
00 Yorumla
+1 yılöyle konustunki alasım geldi senii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Düşünüyorum da olmuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış tercihler yaptın demek ki
00 Yorumla Demek ki yanlış ortamlarda yanlış kişilerlesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tamam ben evlenirim seninle 😂
00 Yorumla
+1 yılbende arıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılelbet çıkar gönlüne göre biri.
00 Yorumla kısmet bu işler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ciddi düşünüyoruz da ne oluyor işi biten gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlarla yatamaz ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYarın evlenelim dediğin gibiyse.
00 Yorumla
+1 yılzenginmisin ondan haber ver ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılBabamın geliri iyidir. Yat katlarim yok elbette 😂
- +1 yıl
o zaman olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de sandığın kadar düzgün değilsindir
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı