Her saat başı mesajlaşıyoruz akşam da telefonda konuşuyoruz, sizce bu iletişim fazla mı? Sizin gün içindeki iletişim tarzınız nasıl?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence fazla ya da az demek doğru olmaz; iki taraf da bu tempodan memnunsa gayet normal. Önemli olan mesajlaşmanın zorunluluk gibi hissettirmemesi. Gün içinde kısa kısa konuşup akşam da telefonda vakit geçirmek birçok çiftin iletişim şekli. Eğer ikiniz de bunaldığınızı hissetmiyor ve birbirinizin günlük hayatına saygı duyuyorsanız, bu sağlıklı bir iletişim düzeni sayılabilir.
Evet ikimizde memnunuz kisa kisa bir birimizden haber aliyoruz, ama biraz endiselendim cunki ilk baslarda daha yogun yazisiyorduk biraz azaldi
İletişim sıklığı ilişkinin evresine göre değişir ama her saat başı mesajlaşmak bir süre sonra tarafları zihinsel olarak yorabilir ✨ Kişisel alanlara saygı duymak, birbirinizi özlemenize fırsat vermek aşkı her zaman daha taze tutar 💖 Akşamları günün yorgunluğunu atmak için telefonda konuşmak harika bir ritüel ama gün içinde biraz akışına bırakmak ilişkinize nefes aldıracaktır ☕ Sevgilinle bu durumu tatlıca konuşmayı denedin mi hiç, o bu yoğunluktan memnun mu 💅
Cevap
2Cevap
Soğursunuz birbirinizden kesinlikle bana ayda 1 kez ya da 2 ayda 1 kez buluşmak bile daha iyi hayat telaşenizi ortaya koyduğumuz zaman daha uygun olur hem birbirinizi özlersiniz
Mantikli
Mantıklı abi tabii ki ben ergenken öyle yaptım soğudum kızdan sorna mıç mıç one öyle ya
konuşcak ne buluyorsunuz
Sizi oneriniz ne?
ben de bilmiyom ki o yüzden soruyorum
fazla muhabbet tez ayrılık getirir
Sizin oneriniz ne?
daha az muhabbet daha çok sevgi getirir birbirinizi özleme şansı verir buda sizi birbirinize daha yakın hissettirir fazla konuşmanızı tavsiye etmiyorum
fazla,
Ne sıklıkla olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?