umutla ben incinmem diyecek kızların yorumları bekleniyor :)
Sevgilinize her akşam telefon etmek ya da mesaj atmak gerekir mi?
umutla ben incinmem diyecek kızların yorumları bekleniyor :)
erkek arkadaşımın merak edip beni araması beni önemsediğini bana değer verdiğini ve benle ilgilendiğini gösterir.zaten kızların olmazsa olmazları bu 3 şeydir ilgi-değer-önemsenmek bunlar oldu mu hiçbir erkek aldatılmaktan korkmasın.öyle birşey olmaz.eğer bir erkeğe aramak bile çok geliyosa amaaann bırak be o zaman daha dertsiz tasasız kız bulsun derim.tabi bende bulduklarını başkasında bulamayacağını bilerek.eskiden birbirlerine mektup yollarlarda mektuplaşırlardı diyosunda eskiden erkeklerde dağları delerlerde ne kadar uzun yolları yürürlerdi ne zorluklara katlanırlardı.eee devir değişti.sevgilkimize kolay ulaşabilcekken sağlığı nasıl iyimi diye arayıp sorcakken neden bunu yapmayalımki.yoksa sen önemsenmek istemiyomusun? sevildiğini görmek ilgilenildiğini bilmek önemsenmek istemiyormusun? o zaman git sevgiline söyle ben ilgilenilmeyi önemsenmeyi değer verilmeyi sevilmeyi istemiyorum lütfen bana eni arama hergün hergün de.
Valla geçen sene you tube dan biriyle tanıştım başlarda çok iyiydik. Kendisi Türkiye finasta özelde çalışıyor. Bölüm degiştirdi benımle tanıştıktan bır ay sonra zaten ben çok uzatmadım bir hafta sonra sevgili olduk. Ve bir sene oldu hala benı görmeye gelmedi yogunum yogunum diyor ne mesajlarıma cevap veriyor ne arıyor arıyorum açmıyor. Hep böyle. Ayrılıncada üstelemıyor. Ben böyle erkek görmedim. Benim bildiğim erkek umursar ama bu çok gamsız. Vazgeçemiyorum da ne yapmalıyım bılmıyorum herkes ayrıl diyor ayrılsam da o kabul ediyor ben snaa anlatıyorum sen inan mıyorsun diyor kendisi İstanbul'da ben Trabzondayım. Gerçekten içinden çıkamıyorum. 😪😔
herşey dozunda olmalı... öyle sürekli aramalar mesajlar zamanla ilişkinin heyecanını yitirmesine sebep olur... şunu unutmamalı sevgilide olsak aslında iki farklı bireyiz... ve farklı şeyler yapmak isteyebiliriz... Bu derece birbirini sıkan partnerler çok çabuk sıkılrı ilişkiden ve sonu gelir...
Gerekmez. Fakat ben merak ederim, ararım, aranmayı da beklerim. Ama en fazla 10-15 dakika. Daha uzun konuşacaksak yüz yüze görüşmeyi tercih ederim. Mesaj atmayı sevmem.
Cevap
4Cevap
sürekli değil ama araması gerekir. siz erkeklerin çoğu böyle msj atmıyorsunuz aramıyorsunuz ne gerek var diye düşünüyorsnz.. ama öyle değil işte . siz böyle yapınca yani kndi adıma konusym sevgilim bna bunu çok yapıyr ve ben çok kırılıyorm bni umursamadığını düşünüyorum sonra araya bi soğukluk giriyor soğuk soğuk konuşmalar oluyr sonra karşı taraftaki senin neyin var diyr al sana tartşma burdan . sonra suçlu biz oluyoruz abartıyor oluyoruz. ve şahsen o bana böyle yaptıkça bnm onunla paylaşamyi istedigm hiç bisy kalmıyr birşey anlatcaksam bni üzen ya da mutlu eden vazgeçiyorum anlatmıyorum.. sonra da sen bana hiç birşey anlatmıyorsun muhabbeti oluyor.. beyler biraz da suçu kendinizde arayın sizin için onmli olmyan birşey bizim için kilit nokta olabiliyr..
çok dolmuşumm..
:)
Devamlı arayıp msj atıyorsan bunu bir anda kesersen kafasına olup olmadık şeyler gelır .Ben mesela sevgilimle her gün konusmazsam eger bi saatten sonra sevgilim varmış gibi hissedemiyorum kendımı.Sevgili dediğin msj atıcak arayacak o kadar :D
cep telefonu kullanmayan insanlar var.
cevap:incitmez.
her gün konuş konuş çok konuşmak tez ayrılık getirebilir.
not:arayıp,sormazsan da muhakkak bi şekilde senin burnundan getirir. o da ayrı konu:)
İncitmez ama sevilmediğini düşünebilir, kafasını takar falan. Ama benim sevgilim olsa heralde aklıma haftada 1 anca gelirdi. Çünkü unuturdum varlığını sık sık:))
hergun bunlara alıstırmıssan 1 gun bıle aramasan mesaj atmasan mutlaka aklında bı kusku olusturursun...her ınsan sevgılısınden mesaj aranmak bekler tabıkıde...
Ben sıkılırım ya öyle bütün gun mesajlaşmak,konuşmak olmaz. Haftada 2 yeterlidir.
baştan nasıl başlarsa öyle gider bence ama araması msj atması hoşa gider tabiki
biz evliyken ayrı düşersek iş gezisi gereği mesela..2 günde 1 falan konuşuruz..ben derim ki arayacam diye kendini kasma müsait olunca ara..boğmam ben adamı ne gerek var ki..
evet bence onu incitir çnkü senden bir şeyler bekliyo
Ne kadar ilginç. İlişki dediğinde düşünmezsin ki arayacağını veya mesaj atacağını. Atarsan atarsın atmazsan da başka bir zaman atarsın. Bunda incinecek ne var? Mesela biz 5 gün boyunca hiç konuşmaz 6. gün sabah 4'e kadar konuşurduk. Zaten asıl marifet uzun süre konuşmadan bile kaldığın yerden devam edebilmektir. Böyle bir ilişki beni yorardı. Ama madem sevgilin çok kırılıyor sen de aramaya çalışabilir ya da ona bu durumu anlatabilirsin. Rol yapmaya gerek yok.
iyi geceler ve gunaydin mesajinin yerini hic bir sey tutmaz hele o gunaydin mesaji daha sen bininci ruyandayken gelmisse
aramayacaksan o zaman hiç çıkmayın daha iyi, dert yok tasa yok:)
rol? seversen rol yapmazsin kendiliyinden olur
tabiki arıcan msj atçan olurmu öyle şey erkek milletine zor geliyo kızların derdiyle ugrasmak :) hersaat başı msj atcaksın mesela sesını duymak ıstedgınde de saatın kacı olursa olsun arıcaksın bencee:)
aşırıya kaçmamak gerek ama onu günde bi defa arayıp nasıl olduğunu neyaptığını sormazsanda umursamaz durumuna düşersin..
men dakka dukka ( ne ekersen onu biçersin ) başta ne yaparsanız oyle devam etmek zorunda kalırsınız .
kız kalmadı kardeş uyudular kala kala biz kaldık :))
incinir çok incinir mesajsız bırakma
Güncellicen mi daha fazla nostadamcım
ne diyelim hayırlısı olsun hakkında :))
evt degersiz oldugunu düşündürür insana
Evet
4 yıldır konuşmadigimiz bir gün bile yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar