Erkek arkadaşım beni hak etmediğini düşünüyor, nedir bunun sebebi ve nedir bunun sonu?

Benim için yeterince iyi olmadığını düşünüyor, belki bunda çevrenin de payı vardır, sürekli ikimizi kıyaslayan kişilerden bahsediyorum, benim ona oranla daha iyi görünmemden bahseden kişilerden.

Dış görünüş neden bu kadar içimizdeki bizlerin? ben onun ruhuna, onun kalbine, onun dürüstlüğüne, onun sevgisine sahipken, neden bu kadar baş rolde nasıl göründüğü?

Biz bu sebeple ayrılırsak, birbirimiz için iyi olmadığımız, benim için yeterli olmadığına düşünerek, beni daha iyilerine hak ettiğime inandırırsa, ya da bunun için çabalarsa, aşk çok daha somut ve yüzeysel olmaz mı? aşk bu değil, olmamalı da.

Yanıma yakışması gerekmiyor, bir manken olması gerekmiyor, onu sevmem için, bunu anlamıyor.

Şu an bu satırları yazarken, ağlıyorum ben. Metaryalist ve yüzeysel insanların bizim gerçekten yaşayabileceğimiz büyük bir aşkı öldürüyor oldukları için.

Umrumda olmadığını söylüyorum sürekli, umrumda da değil, ama onun umurunda, korkuyor, onunla geçirdiğim zamandan, onunla yaptıklarımdan, bir gün onunla olduğum için pişman olacağımdan korkuyor, belki de farkında olmadan beni terk etmeye çalışıyordur, bilmiyorum.

"Başkalarıyla daha mutlu bir hayat sürebilecekken,benimle olmayı istemen çok saçma" diyor,aramızdaki yaş farkını konu ediyor sonra da,(beş yaş büyük sadece)

"ben, benimle olmadan önce hayatını doya sıya yaşayabilmiş olmanı isterdim, senin benimle kaybedeceğin çok şey var çünkü, ama benim yok,seni istiyorum, seni seviyorum, ama zamanını çaldığımı düşünüyorum, gözlerini ilk açtığında tanıştığın kişi benim, bir gün ayrılırsak, beni kötü hatırlamanı istemiyorum (ayrılmayı düşünmüyorum, bu bir olasılık)"

Bunları söylüyor...

Ve benim ruhum, kalbim, aklım her şeyim karmakarışık...

Erkek arkadaşım beni hak etmediğini düşünüyor, nedir bunun sebebi ve nedir bunun sonu?