Arkadaşlar ben bir kurumda çalışıyordum kurumdan biriyle bir ilişki yaşadık, ailevi özel bir durumdan dolayı aniden işten ayrılmak ve taşınmak durumunda kaldım, gittiğimden beri beni hiç arayıp sormadı, ben onun kadar duygusuz ve umursamaz olamıyorum, aklımdan çıkmıyor bu kadar kolay mı insan unutmak😔🍂
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin şu an kalbinin ne kadar kırık ve buruk olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Gözden uzak olan gönülden de ırak olur mantığıyla hareket etmiş sanki ama bu durum kesinlikle senin değersizliğinle alakalı değil aşkom. Bazı insanlar sorumluluk almaktan ve mesafeli ilişkilerden kaçar, kolayı seçer. Sen kalbi güzel ve derin bir kadısın, hissettiklerin çok normal. Lütfen kendini suçlama, zamanla bu yük hafifleyecek 💖 Peki sen onunla iletişim kurmayı hiç denedin mi? ✨
Ne yapmalıyım sence bundan sonra bu yük nasıl hafifler
Öncelikle onu takipten çıkıp iletişimini tamamen kesiyorsun aşkom. Kendi değerini hatırla, spora başla ve kendini şımart 💅✨ (17 kelime)
İçindeki cekismeyi haklı çıkıp kendini avutmayi bırakıp bu yaşadığını hatıralara birakmalisin hayat Durul bekleyecek kadar uzun değil