Beni gerçekten unuttu mu?

merhabalar. Direk konuya girmek istiyorum. 7 yıllık iliskim gecen Ocak ayında bitti. Aslında hatasını anlasın düzelsin istedim ayrıldım. Tabi bu süre zarfında bana ulaştı sevdiğini söyledi ama kendini de düzeltmedi. Barıstığımız oldu bi kaç gün sonra ayrıldık hep. Cünkü aynı hataları yaptı. Çok seviyordum ama evlenirsek de bana o hataları yaparsa olamayacağını söylemiştim. En basiti instagramı benle değilken kullanıyor ben varken kapatmak istiyordu. Ben de güvenmek icin bir süre şifresi bende kalsın sonra kapatırız diyordum. Ama hiç kabul etmedi. Taa ki on gün öncesine kadar. Yine yazdı bana. Tartıştık etmediği hakaret kalmadı. Sil dediğim kızı yardım bahanesiyle eklediğini söyledi. Tartıştıktan sonra da bitti deyip hiç yazmadı on günde. Numaramı de silmedi. Sonra bir paylaşımımı bahane ederek bana yazdı. O sil dediğim kızla konuşmalarını attı. Sevgili olmuş onunla. Sonra su tarihte bulusacaz yan sen de ateşinde dedi. Sen mutluluk pozları verdin, ben de o gün bu kızla sevgili oldum dedi. Ayrıca bu kız çalıştığı yerden biriydi ve iki kişiyi idare eden biriymiş. Hatta kötü bile konuştu kız hakkında. Sonra gerçekten onu seviyor musun dedim. Senden sonra birlikte olduğum kişiyi sevmek zorunda değilim dedi. Canım çok yanıyor. Artık geri dönüşünün olmayacağını bilmek bana çok acı veriyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Beni artık sevmediğini bilmek, başkasıyla buluşacağını birlikte vakit geçireceğini bilmek bana acı veriyor. Resmen iliskisini gözüme soktu. Ben onu severken kimseyi hayatıma alamadım. O nasıl yaptı iki günde kafayı yicem 😭 Beni engellemeyip durumlarıma bakmaya devam ediyordu. En son rica ettim beni engellemesini istedim. Cünkü o kıza da saygısızlık yapıyordu. Engelledi. Bir daha kaldırmayacağına dair söz de verdi. İçimi rahatlatacak bir şey söyleyin 😭
Beni gerçekten unuttu mu?