Beni bu kadar çabuk unutur mu?

6 senedir uzak mesafe ilişkimiz vardı. Zor günlerde tanıştık. Tanıstığımızda ben dedemi yeni kaybetmiştim uyku sorunlarım vardı o da işsizdi. Sabahlara kadar yazışiyorduk oyunda tanıstık. iş görüşmelerinde bende sabah kalkıp alarm kuruyordum o uyuya kalırsa arayıp uyandırırım diye. Ben bu arada alamanyada o türkiyede yaşıyor. Bazen saat 4-5 de uyanıyordum o sakın uyuya kalmasın diye. Her yarım saatde bana yazıyordu uzun süre yazmadıgında özlüyorum diyordu. Baya güzel ilerliyorduk annesine benden hemen bahsetmiş sevgili bilene olmadan. Annesi hemen isteyelim diyormuştu. Biz ara ara kavga ediyorduk bazen 1-2 gün bazen hafta bazen hatta 1-2 ay engelliyordu. Sinirli biri kendi ailesiyle bilene bir süre konuşmamışlığı var. Ben ona maddi manevi hep yardım ettim yanında oldum. O da aynı sekilde beni 1 saat görmek için 6 saat yol gidip geldi. Maalesef ailem karşı diye uzak mesafeden dolayı uzun süre görüşemedik. Buluşmada babamı ikna etmeye çalıştı ama babam yaşım daha 24 diye istememişti. Geçen sene gidemedik türkiyeye annemin kanser olduğunu öğrendik. Bu sene ailesiyle gelmek istiyordu onlar olunca hayır diyemez bende istiyorum sonuçta. Ayrıca annesiyle kardeşleriyle yazısıyorum arada çok tatlı insanlar. Annesi benim abdestli namazlı olduğumu duyunca ayrı bi sevdi. Her hafta bi yazışıyoruz ve sagolsun annemin durumunu ilk soruyor. Sorun ama şu an şu ki sevgilimle aram ramazandan önce bi bozuldu. Tüm ramazan boyunca konuşmadık. Bayram haftasında iletişimdeydik. Sonra yine kavga ettik. Geçen hafta yine aramız düzelir gibiydi. Yine kavga ettik ve beni engelledi ağır konuştum. Benden borç istedi ama benim için çok bi miktar. Kuzenimin düğünü var takı takıcam dedim. Ailen takıyor sen niye takıyorsun ki dedi ve ben sinirlendim sonuçta benim kararım. benim ihtiyacım varkene anlam veremiyorum dedi. Neye lazım söyle ona göre bakarız acil mi dedim. Git kuzenine tak diye tersledi. Üsteledim ve kızdım neye lazım oldugunu bilene söylemiyor diye ve sinir oldum yazdım baya şeyler ve beni engelledi. Eskiden ailesiyle beraber durmuyordu ve işsizlik durumu vardı maddi destek verdim zaten euro tl farkı cok olduğundan az da olsa yetiyordu ona. Şimdi ailesiyle yaşiyor kira yok normal bakım parası yok aslında sonuçta ailesiyle ve çalisıyor. Sinir oldum borcun mu var acil ödenecek dedim neye lazım dedim söylemedi sonradan aa bilmiyordum etmiyordum deme bana dedi. Neyse 1 haftadır engelledi. Durduk yere sinir geliyor kendimi haklı görüyorum ama aynı zamanda onu çok özlüyorum. Annesiyle ama devam iletişimdeyim. Geçen deprem oldu memleketlerinde annesi memlekette gitmişti o ara ve normalde annesine "anne" diyordum kavgadan önce. O an ki panikle "anne iyi misiniz zarar görmediniz dimi" yazdım. Sizce sevgilimin haberi oluyor mudur annesiyle konuşunca ve sizce beni çabuk unutmuş mudur

Beni bu kadar çabuk unutur mu?