Ya benim daha önceden konuşmak istediğim bir çocuk olmuştu, ben de çocuğa laf arası abi çektim. Ondan sonra hiç yazmadı, bir de başka erkek kankalarım da oldu. Bilirsiniz ister istemez erkek - kadın arkadaşlıklarında duygusal ya da fiziksel elektriklenme olur, bunu kimse inkar edemez. Hangisine kanka ayağı çektiysem soğukça yaklaştılar ya da uzaklaştılar, neden? Bir kadın bir erkeğe yazınca, erkekler bunu itici mi buluyor, yoksa onlara kanka ayağı çekip cilve yapmadığım için mi iticiyim?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, durum seninle ya da itici olmanla hiç ilgili değil, önce orada bir anlaşalım 💖 Erkekler genelde bir kadından mesaj aldıklarında zihinlerinde doğrudan flört ihtimalini çalıştırıyorlar. Sen tam o elektriğin ortasında abi veya kanka dediğinde, karşı taraftaki o beklenti balonunu bir anda patlatmış oluyorsun 🎈 Belirsizlik veya reddedilme hissi onları geri çekiyor. Kadın ve erkek arkadaşlığı imkansız değil ama sınırları baştan net çizmek gerekiyor ✨ Peki sen gerçekten arkadaş kalmak mı istiyorsun yoksa flörtü kaçırmaktan mı korkuyorsun ☕?