İstediğin kadar arkadaş olmak iste kısa sürede çekim başlar. Hele ki güzel bir kadınsa arkadaşlık imkansız. Aşağıda yorumlarda bizim hormonlarımız yok mu yazmışsın. İlgini çeken biri olursa duygularını bastırıyorsundur. Böyle bir durumda da erkeklerin daha dürüst olduğunu ispatlıyorsun.
45 Yorumla- 7 ay
Bu dürüstlük örneği mi :D djfj
- 7 ay
Estağfurullah msdj
- 7 ay
Sisteme teşekkür et 🙄
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence erkekler kadınlarla arkadaş kalamıyor çünkü bir noktada duygular işin içine karışıyor. Ben çoğu zaman gerçekten dostça yaklaşsam da, karşı tarafın bakışı değiştiğinde o denge bozuluyor. Sanki biri illa daha fazlasını isterse o güzel samimiyetin saflığı kayboluyor. Oysa ben dostluğu, güveni, sohbeti çok kıymetli buluyorum… Ama bazen insanlar bunu sadece arkadaşlık olarak göremiyor işte.
11 Yorumla- 7 ay
Evet..
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
7 ayBunun basit bir nedeni var bazılarında asıl beynin çalışmayarak orta beyinin oluşması. 2. Neden ise havalı olma çabaları... Halbuki kadınların arkadaşlığı daha sağlam ve karakterli... Ben bunu yalakalık ve başka şey olsun diye demiyorum... Benim en yakın kardeşim, kankam dediğim ve kan kardeşi bile olduğum kişiler hep kadındı...
33 Yorumla- 7 ay
Benim de öyle ama üç kişiden sadece biri gerçekten kanka kalmaya başardı, diğer ikisi eninde sonunda bana yürüdü :(
- 7 ay
Bunu herkes başaramaz
- 7 ay
Maalesef ve maalesef kimsenin anlında da yazmıyor “benden kanka olmaz” diye. İnsan ister istemez üzülüyor, çünkü kanka kaybetmek normal bir arkadaşı kaybetmeye benzemez
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayKadının çizgileri ve yaklaşımına bağlı.😎
Bazende biz arkadaş kalmak istiyoruz ama bazen kadınlar aşk yaşayalım diyor.🤷🏻♂️
Şarkıyıda arkadaş kalamayanlara ya da içinde arkadaşlık kalmayanlara gönderelim o zaman.
Kalamam Arkadaş Git…👋
https://www.youtube.com/embed/eZgmQ4Z1ogQ26 Yorumla- 7 ay
Niye deniyorsunuz çizgilerini ve sınırlarını
- 7 ay
Eger belli edersen denemezler.
Deniyorlarsa sohbetini kesebilirsin. - 7 ay
Yoo o sınırları keşfetmek için şansınızı zorluyorsunuz bence
- 7 ay
Ben bişey denemiyorum Sadece soruya bi yorum yaptım İstemiyorsanız gelmem
- 7 ay
Ben de genel yazıyorum zaten :D
- 7 ay
Tamamdır 😃🙋🏻♂️
Son olarak şunu söyleyebilirim
Bir kadın istemezse hiç bir erkek sınırları zorlamaz Tabii psikopat degilse
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler ve kadınlar arasında arkadaş kalmanın zor olabileceği durumlar kişisel sınırlar, niyetler ve beklentilerle alakalıdır. Herkesin ilişkilere yüklediği anlam farklıdır. Bazı erkekler, arkadaşlık kurduğu bir kadına farklı duygular beslemeye başlayabilir ya da toplumsal kalıplar dostane ilişkilerde karmaşıklık yaratabilir. Ancak, dostluk cinsiyetten bağımsızdır ve böyle güzel arkadaşlıklar da vardır. 😊 Her şey karşılıklı saygı ve doğru iletişimle mümkün. 💬
E bu görsel de baya keyifli olmuş yahu! 😄12 Yorumla- 7 ay
Sen ne sandın 'ayaaat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayKadın kalabiliyor da erkekler hormonsal dürtülere yenik düşüveriyolar...😀
24 Yorumla- 7 ay
Hayvansal dürtüler mii 😁
- 7 ay
Evet o yüzden şöyle böyle diyerek bu durumu masumlaştırmanın bi mantığı yok, tecrübeyle sabit...
- 7 ay
Katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Duygularını yönetemiyorlar, bszısıvarada ki samimiyeti başka şeylere yoruyor çünkü
14 Yorumla- 7 ay
Samimi davranmayacaz demek
- 7 ay
Nereden anlayacaz djdj
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bazısı öyle kalanda var ama 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
7 ayYüzde 90ı hormon olan türden bahsediyoruz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
7 ayKendini bilen insanlar kalabiliyor ama aklı başka şekilde çalışan kişiler kapanıyor gadası
18 Yorumla- 7 ay
Kapansınlar 😅
- 7 ay
Kız herşeyde kapanırsa ortalık 56 olur 😅
- 7 ay
Sen dedin ben demedim sjfj
- 7 ay
Pardon klavye yanlış yazmış 😅
- 7 ay
Olsun ya, gülmek için sebep oldu
- 7 ay
Aynen her daim gülelim 🙃🙃
- 7 ay
🙂
- 7 ay
🙃🙃
7 ayArkadaş olarak yaklaşan erkeklerin %90 her zaman şu mantıktadır;
Ben şöyle kenarda köşede bekliyim bir gün sıra gelir bana. Uydu erkek modeli. Yakın olayım duygularını paylaşayım yara bandı olurum bana karşı bir şeyler hisseder gibi.. ya da şöyle diyebiliriz kadınlar bu tarz erkekleri her zaman hayatlarının kenarında tutarlar bir gün acil durumlarda kullanmak üzere. bu cümleyi daha bir sürü benzetmeyle uzatabiliriz.
Tabi yüzde onluk kısmı tenzih ederim. Burada asıl sıkıntı yine erkekten kaynaklanıyor. Erkek mesafeyi koruyamıyor.10 Yorumla
7 ayErkekler gercek anlamda sevgiye ilgiye ac olduklari icin ve gercek manada yalnizlik cektikleri icin. E bir kadın en yalniz oldugu anda bile birileriyle konuşabilir ama erkekler bu durumdan oldukca uzaktir. Bir erkegin yaşasıgı yalnizligi kadinlar yaşasa yarısından cogu intihar ederdi ya da depresyina girerdi. Erkekler bu gibi şeylerin eksikliginden dolayi bir cogunun ayarlari bozuluyor. Ama arkadaş kalanlarda var. Gerci sizin arkadaş kalma dediginiz şey ile erkeklerin arkadaş kalma dedigi sey bambaşka.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. "İş, okul vs ile alakalı değilse, kutu kutu pense oynayacak yaşı da geçtiğimize göre bir kızla iletişim başlatıyorsak bunun sebebi bellidir." diye bir yorum görmüştüm sözlükte. Haklılık payı var 😄
217 Yorumla- 7 ay
Hiç yok hiç
- 7 ay
Aa yuh oha :D tamam
- 7 ay
Öyle diyorsan öyledir yazdın, ben şok jdfjak
- 7 ay
Oşşşt :D sen mi getiriyon
- 7 ay
Bunun olduğu kafese koymayın :D medeniyetsiz medeni
- 7 ay
Senin olduğun barınağa koymasınlar beni :D çingan çıkar
- 7 ay
Gebertirim yeminime kuran :D
- 7 ay
Mario sus sjdjs
- 7 ay
Pis çocuk kdfk
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. 34 Yorumla- 7 ay
Ahaha :D reklama gel
- 7 ay
Bizde yok mu hormons
Tek bir kadınla arkadaş kalamayız o da sevdiğimiz kadın olur ancak bu sorunun cevabını siz bulmadan önce erkeklerin biraz konuşmasına izin verin kendimizi anlatabilelim ki tam olarak ne istediğimizi ifade etmiş olalım
12 Yorumla- 7 ay
Buyurun djd
- 7 ay
Erkekler daha uzun vadeli düşünür. Erkeklerde yuva güdüsü vardır. Tehlike anında yani dişinin klan dışından biriyle temasında o ihtimalde tavırları değişir. Bu erkek acaba bana karşı duygular mı hissediyor dediğiniz anda erkek kafasında beş kere yuva kurmuş aile hayatı simülatörünü canından bezdirmiştir. Seninle alışverişe çıkmıştır. Mutfaktaki tavrına, harcamalarına bakmıştır. Seni ailesiyle tanıştırmıştır hatta aileni merak etmiştir ölçüp tartmıştır bir eşik var o eşik geçildikten sonra erkek duygularının yani ona göre harika kadının esiri olur
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
7 ayAzittik iyice ya
İşin özüne inersek, arkadaş kalmak konusunda basariliyiz ancaaakkk kızlar erkeğin arkadaş kalması konusunu pek kabullenemiyorr, oyun oynamayı seviyor12 Yorumla- 7 ay
🤦🏼♀️ bizler mi oyun oynuyoruz
- 7 ay
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayBu dediğin daha çok sosyal medya için geçerli olabilir. Kadın erkek fark etmez burada çoğu insan sırf nefes alıyor diye etkileniyor
11 Yorumla- 7 ay
Yioo her yerde geçerli, uzayda bile
7 ayBence kadınlar arkadaş kalamıyor. Yani uzun süredir görüştüğün flörtlerini bile bilen arkadaş iki kişi yakıştırdı diye hemen acaba demeye başlıyor.
111 Yorumla- 7 ay
Hiç başıma gelmedi
- 7 ay
Maalesef bu başa geldi :(
- 7 ay
Vah ki ne vah
- 7 ay
Hiç uzulmedin mi sen eğlendign bı knkin sana açılınca hddh
- 7 ay
🙄 hiiç
- 7 ay
Ve bir sed stori daha maziye kalannn
- 7 ay
Ne
- 7 ay
Dhdhh boşveeer
- 7 ay
Hayır söyle
- 7 ay
Nasıl acikliycam bunu şimdi bilemedm shshsh
- 7 ay
Üff
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayÇünkü erkekle kadın arkadaş olamaz. Arkadaş dediğin hemcinsindir. Karşı cins senin potansiyel eşindir.. Fıtrata ters..
18 Yorumla- 7 ay
Yoo oluyor 🙄
- 7 ay
Olduğunu düşünüyorsunuz :)) Bunun bu ülkeyle ya da başka bir şeyle alakası yok..
Bununla alakalı bir çok video var. Bir kız deneme olarak en yakın arkadaşına (erkek) sevgilisinden ayrıldığını söylüyor.. O en yakın arkadaşı ise ona sevgili olabileceğini söylüyor.. :)) Yabancılar bu arada..
Dünyanın her yerinde bu böyle.. Ateş ile barut ne zaman arkadaş olursa, erkekle kadın da arkadaş olacaktır.. - 7 ay
Gerekli mesafe korunduktan sonra ateş ve barut da arkadaş olabilir
- 7 ay
Diyosun ki ben fıtrattan daha iyi biliyorum :)) Peki seni ikna etmeye çalışacak değilim..
- 7 ay
Evet biliyorum 😒😒
- 7 ay
Her şey yalan söyler ama fıtrat yalan söylemez.. Yine de sen bilirsin.. :)
- 7 ay
Ben bilirim
- 7 ay
:))
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 aySayet seninle bir erkek arkadas olarak ilgileniyorsa O erkegin erkek log in Denver suphe et derim.
14 Yorumla- 7 ay
Niye :D
- 7 ay
Cevap net. Arkadaş olunmayacak kadar güzelsin.
- 7 ay
Teşekkür ederim..
- 7 ay
Rica ederim.
nazik olmayi ask sanabiliyor cogusu ve ümit besleyerek asik oluyor, ya da guzel kiz gorunce sansim olur diye dusunerekten arkadas oluyordur
11 Yorumla- 7 ay
Doğru
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kim kim onu diyen 1 adım öne çiksun
Bu kadar da bize yüklenme yahu😂12 Yorumla- 7 ay
Bütün kadınlar onaylar bu durumu djdj
- 7 ay
Tüm erkekleri bilemem ama benim şimdi bebelerin dediği gibi yürüdüğüm beğendiğim bi kadına teklif edeceğum oda bana diyecek ki sen çok iyisin ölesin böylesin diyecek sonrada gel arkadaş olalım ya bi işine bak da olur mu ula öyle şey itin biriside gelecek hav hav yapacak sonra bende bunu göreceğim neymiş arkadaşım yerum öyle arkadaşlığı ben yapamam oldu oldu olmadı Allah herkesin yolunu açık etsin he hiç mi bi kadınla arkadaş olunmaz olunur ama bi sevgi aşk varsa o iş zor ya en azından benim için 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. niye kalalim.. ? sizin her turlu duygusal inis cikisinizi niye cekelim..
12 Yorumla- 7 ay
Hiç arkadaş olmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
7 ayÇünkü çoğu erkek “arkadaşlığı” sabırla beklenen bir fırsat sanıyor.
Oysa kadınla dost olmayı başaran erkek, hem kadını hem kendini anlamaya başlar.
Ama nerde o olgunluk… çoğu, niyetini bile gizleyemiyor 😏10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. beyninin cinsellik bölümünün sizinkine göre daha büyk ve işlek olmasından olabilir.
12 Yorumla- 7 ay
Kim uydurdu bunu
Erkekler arkadaş kalabilir kadınlar bazı düşünce ve tavırlara, kolay düşüyor...
14 Yorumla- 7 ay
Tam tersi
- 7 ay
Sana denk gelenler öyleymiş.
Gizli Üye(25-29)7 ayKadınlarla erkekler knka olamaz. İnsanların nefsi vardır. Knkayız diyorsa onlar yatmıştır. Geç bunları bebegim yıl 2025 , 2026 giricez kendini kandırma.
16 Yorumla- 7 ay
Benim var 🙄
Cevap sahibi7 ayOzman kendini kandırmaya devam et. Yab yaşınküçüktür. Sana farklı gözle baktıgını anlamıyorsun.
Cevap sahibi7 ayEşşehin kulagına karpuz kabugu sokmasan bile eşşek eşşektir.
- 7 ay
Yooo liseden beri arkadaşız
Cevap sahibi7 ayİnsanların nefsi vardır. Sadece uygun ortam lazım illa ki bir şey olur olmuştur belkide geç bunları
- 7 ay
😕 ailelerimiz de tanışıyor bizim ve hayır olmadı
Kalan var ama o tabi kadina da bagli bence bilemedim😀
13 Yorumla- 7 ay
Kimmiş neymiş nereliymiş jzdj
- 7 ay
Al işte :D kandırma beni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayHer erkek bunu yapamaz çünkü niyeti farklıdır
Sevgilisi vardır arkadaş rolüyle kendine yol yapar kırgın üzgün olunca yanaşmaya çalışır
çünkü onlar erkek değil erkek kılığında... evladıdır
10 Yorumla
7 ayÇünkü bu doğal olarak insanın yaratılış duygusuna ters neden İslam dini kadın vr erkeğin ölçülü olmasını istiyor, yaratan yarattığını en iyi bilen ve erkekler güzellik fizik görünüm vücut hatlarını ortaya koyan kadına çabuk aldanır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
7 ayÇünkü biri yanıcı diğeri yakıcı. Düzgün kuşanamayınca birbirini imha eder.
11 Yorumla- 7 ay
Bu iyiydi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayKalır neden kalmasın kadını begenmiyorsa kalır 😂😂
15 Yorumla- 7 ay
Mecburiyetten mi :D
- 7 ay
Arkadaşlarına salça olmak için bu taktik uygulanır genelde 😂😂
- 7 ay
Taktik dimi dkdk
- 7 ay
Şaka bı yana gerçekten arkadaş kalabilirler benim var arkadaşlarım öyle
- 7 ay
Evet..
7 aySahneye alalım erkekleri, bu konuya açıklık getirsinler
11 Yorumla- 7 ay
Hemenn
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Arkadaş kalamıyacağım tek kadın hoşlandığım sevdiğim kadındır. Bu da onu bilir.🙂
118 Yorumla- 7 ay
Sen değilsin konu, diğer erkekler :D
- 7 ay
Nereye :D
- 7 ay
Sarsana bana 😅
- 7 ay
Bi tane göndermiştin ya :D orada küçük bir adam vardı hani
- 7 ay
Alchera muhafız :D şapkası da vardı
- 7 ay
Alsana :D çok güzel ya ben bayıldım
- 7 ay
Tabii ki 🥳
- 7 ay
Oleyy 😅
- 7 ay
Yanında adamcık gelmiş mi bakalım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayErkek kadınla arkadaş kalamaz. Çok zor. Cinsel dürtüler bir zaman sonra dürtmeye başlar. Muhakkak bir yerde etkileşim olur. En güzeli bulaşmayacaksın arkadaşlık ayağına yatılmayacak.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayKalamayan erkeklere bir şey diyemiyoruz. Kalmayı beceremiyorsa güle güle ama kalan Benim gibi insanlar da var :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBir erkek neden sessiz kalır yazmaz ve mesafe koyar
111 Yorumla- 7 ay
Daha fazla detay lazım
Cevap sahibi7 ayen son hatalarını telafi etmen gerekiyor dedi kendisine bağlattı profesyonel devam etmek zorundayım demişti sonra şikayetler girdi araya hakaret o da bana benden iyi niyet bekleme dedi sana olan sevgimi saygımı değerimi neden görmezden geliyorsun dedim o da bana ben bunları görmezden gelmiyorum sadece bana karşı hataların var ağır hatalar demişti hep durumlarıma baktı dokuz ay boyunca sonra bakmamaya başlamıştı hatalarını nasıl telafi edeceksin demişti en son sonra hep görüldü attı numaramı bir ara sildi yazdım geri kaydetti son zamanlarda çok sık yazıyordum hakaret ettim beddua ettim engelle dedim bunun bir sonu olmalı çok yorgunum dedim ve yaptı üç hafta sonra Instagram engelini açtı yazınca da hemen mesaj kısmını kapattı şu an açık telegram engeli yok ama numaramı silmiş watsap engeli duruyor arama da hem duruyor hâlâ iki haftadır yazmıyorum ona
- 7 ay
Hataların olmuş sana kırılmış sebebi belli yani 🙄
Cevap sahibi7 aytelafi ettim oysaki yanieen azından bir yıl çaba sarf ettim ve şikayet ettiğim kişileri ona arattim sisteme davet ettiler ama istemiyorum demiş
- 7 ay
O zaman kendi haline bırakacaksın
Cevap sahibi7 ayhaklısınız iki haftadır yazmıyorum zaten rahatsızlık verdiğim için özür dilerim ayrıca çok sorduğum için
Onun hakkında ne düşünüyorsunuz- 7 ay
Seni hak etmediğini düşünüyorum
Cevap sahibi7 aybu beni mutlu etti teşekkür ederim ayrıca
kendisini bir türlü çözemiyorum çünkü belirsizlikte bıraktı ve bilmiyorum bu durum önceden beni daha çok rahatsız ediyordu- 7 ay
Aşmışsın sen de çünkü. Kimse enayi değil ya, hatasız kul mu var. Telafi etmeye de çalışmışsın, erkeğin tavrı tribiyle mi uğraşacaksın.
Cevap sahibi7 ayhaklısınız uğraşmam gerekiyor
gerçekten midemi bulandırıyor
düşünceleriniz için ♥️♥️- 7 ay
😘❤️
Anlaşamadığımız tek varlık sizsiniz kadınlar ama bu bizden kaynaklı
Maymunla bile anlaşabiliyoruz
10 Yorumla
7 ayUzun süreli belirli erkek arkadaşlarım var bir araya gel gez takıl vs ama o yani bir şey yok hesap ödetmiyorum zaten abi kardeş ya da abla kardeş hesabı
13 Yorumla- 7 ay
Yaş 21
- 7 ay
Kimin yaş
- 7 ay
Benim
Gizli Üye(25-29)7 ayValla hiç bilmiyorum ama gerçekten kalamıyorlar yani. İlla bir etkileşim bişey oluyor
11 Yorumla- 7 ay
🙄 doğru..
Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Sosyal bir erkeğe göre sıkıntı değil ama asosyal ve çevresi olmayan erkek 3 gün içinde duygu besler.
10 YorumlaKalabiliyoruz neden kalamayalım 🙄
111 Yorumla- 7 ay
Hee çok
- 7 ay
👏
- 7 ay
Neeee :D
- 7 ay
Anlıyorum
- 7 ay
Ne önemli değil
- 7 ay
Anlatarak kendini yorma o vakit
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBence her iki tarafta arkadaş kalıp kalamama konusunda eşitler! Sadece kızlar duygularına daha fazla hakim olabiliyor.
10 Yorumla Kalamayız öyle bi algı oluşturmaya çalışanlara karşıyım
Şeyimin kalktığı bi cinsle naber kanka diye oturamam10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hormonlar devreye giriyor balım ister ist mez
10 Yorumla
7 ayBen kalabiliyorum heralde türünün Nadir örneğiyim ya jxjxjjx
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben bir kadınla arkdaşlık etmedim edemem en fazla merhaba merhabam olur
10 Yorumla
7 ayÇoğu duygusal olarak bağlanma kısmına geçiş yapıyor
10 Yorumla
7 ayboşluğa düştüğümüzde direk ona sarılıyoruz
arkadaşlık bitiyor otomatikman :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBir şey yazacam olmayacak... Neyse oda bende kalsın
10 Yorumla
7 ayFıtrata aykırı Allah kadını erkeğe eş olsun diye yarattı arkadaş olsun diye değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Duygu anlamda boş olup yerine doldurucak birini arıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayBizde sürekli üretilen milyarlarca sebepçik var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayBir erkek bir kadınla arkadaş kalabiliyorsa o kadın çirkindir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 7 ayErkekler içlerindeki hayvansı doğayı yenemiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle arkadaş kalabilirim ama herkesin kontrolünü sağlayamam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir süre sonra kendilerini ifşalayıp asıl niyetlerini ortaya çıkarıyorlar 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok benim var çok yakın arkadaşım gayet arkadaşız. Olabiliyor. Ama nadir oluyor bu tür şeyler
10 YorumlaRajona ters hem sev hem arkadaş kal skcn insanla nasıl arkadaş kalirsin
11 Yorumla- 7 ay
Sevgi nereden çıktı
7 ayen kucuk ilgiyi ask saniyorlar🤷🏻♀️🤷🏻♀️
11 Yorumla- 7 ay
İlgilenen olmamıştır mı :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
7 ayArkadaş kalırız ama nadir görüşüyorsak sık görüşülen arkadaş olmaz
10 Yorumla
7 ayKatiliyorum kanka diyerek yaklasti ilk gunden sonra hala kanka diyerek flort etmeye calisiyor
12 Yorumla- 7 ay
Kanka falan hep kamuflaj fjfj
- 6 ay
He he baya kamuflaj ilk gunden dedi birde
Gizli Üye(25-29)7 aybide sevgili olup arkadaş kalalim diyen kız var onuda hiç anlamiyorum insan seviştiği biri ile nasil knk olur ya
12 Yorumla- 7 ay
O da ayrı bir komedi
Cevap sahibi7 aysuanda onu yasiyorum saka gibi vla
Gizli Üye(18-24)7 ayZikmek istemelerinden dolayi arkadas oluyorlar zikemeyince uzaklaşıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHep akılları başka şeylerde olduğu için olabilir, benim gibi
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat