Bu devirde hâlâ kuması olan var mı, benim gibi çok zoruma gidiyor.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu devirde hâlâ kuması olan var mı, benim gibi çok zoruma gidiyor.
Bu duyguyu yaşaman çok normal. Kendini değersiz hissetmen senin eksikliğinden değil, içinde bulunduğun zor durumdan kaynaklanıyor. Kimse paylaşılmak zorunda hissetmek istemez. Kendini suçlamak yerine kendi huzurunu ve geleceğini öncelik yapman çok önemli.
Bunu okurken kalbim gerçekten çok sıkıştı, duygularını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Hiçbir kadın kendini ikinci plana atılmış ya da değersiz hissetmeyi hak etmez. Şu an yaşadığın durum senin yetersizliğinle değil, tamamen içine çekildiğin şartlarla ilgili. Lütfen önce kendi öz değerini hatırla ve kalbinin sesini dinle ✨ Sana bu hissi veren bir ortamda kalmak zorunda değilsin, kendi gücünü eline almalısın 💖 Sen tek ve çok özelsin, peki şu an seni gerçekten mutlu edecek adımı atmak için nereden başlamak istersin? ☕
Cevap
18Cevap
Nası mümkün olabiliyor veya nası kabul edebiliyorsun
Dayakla
Cahilligin ilk sırası bu kabul eden de bunu yapıp erkeğim diye gezen de
Dayım yengeme getirdi Gül gibi gecindiler abla kardeşten öteler çocuklarını birlikte büyütüyorlar ancak anlaşmazlıklar mutluka oluyordur çünkü 5 yıl sonra evleri ayırdı dayim birer gece gidiyor evlere sırayla
Sayın neden yengene getirdi bir de neden ikinciyi küçük getirdi
Dayın
Dayımın ilk çocuğu olduktan sonra ikinci yengeme aşık oluyor sonra kaçırdı kızı kızda istedi evlendiler ilkinden iki kiz çocuk ikinciden iki kzi bir oğlan oldu şimdi iyiler he bu arada yengem biliyordu
İlk yengen mi büyük
Çok üzülmüştür ama
Evet ya dayıma sordum dedi ikisinide çok seviyorum ilkinin emeği çok ikincinin aşkı çok ikisinide çok seviyor ve evine bakıyor tüm ihtiyaçlarını karşılıyor maddi manevi iyiler yani
Üzüldü psikolojik destek gördü hatta once boşanma davası açtı baba evine gitti sonra geldi kızları ağladı dedi baba bize yemek vermiyordular dedem pi+ diyordu falan kadında orada minnet altında olmamak için mecburen kabullendi şimdi alıştı zaten kendisi gamsız biraz
İlk yengen kaç yaşında ikinci kaç yaşında
Sayın ve ikinci karısı çok kötü
Dayim 38 yaşında o zaman 33tü ilki ondan üç yaş küçüktü ikincisi 7 yas küçüktu dayimdan
Sayın olacaktı
Dayın diyorum of
İlk karısı inşallah aldatır onu benim kumam da suriyeli
Abla şöyle diyeyim sana ilk yengem dayıma çok değer verdi ayakkabısinda tut herşeyimi o giydirirdi parfümü o solar saçlarını fönlerdi dayımın yani çok sevip fazla değer de vermemek gerekiyor ilk yengem ikinci yengemi uzun yıllardır biliyordu ikinci yemgem eşini benden uzak tut demiş ilk yengem dayıma söylemiş dayım ikinci yengemi dayaktan mosmor etmişti zor olaylar üçüde suçlu ama biz ilk yengeme üzüldük çünkü yuvası çocukları vardı kisme istemez böyle bişey Dayiminda Allah belasını versin ne diyeyim
Aldatmaz dayım ikisinide seviyor ikiside Kürt ama ikinci yengem o kadar güzelki insana bakmaya kıyamıyor gençliğine yazık etti ailesi o kadar ağladı ama evlendi Urfalı mısın abla genelde Suriyeli urfalilar alıyor
İlki çirkin mi hayır değilim ben de çok güzelim kocama soğuk davrandığım için kadını getirdi bana inat olsun diye
Allah yardımcın olsun ne denilebilir bilmiyorum
Çok şiddet görüyorum🥺
Yalan söylüyorsan bütün KS senin üstünden geçsin doğru söylüyorsan Sağlık olsun
O ne biçim laf
😡
Dön tekrar oku ve cevabını ver
Kabul ederken problem yok içeri girince mi problem var
Neden boşamıyorsun
Oğlumu göstermez bana
@Maça-As sokaklarda mı yaşıyım
Dinen helal. Sabretmeni tavsiye ederim
kadın rıza göstermediyse dinen helal diye bir şey yok.
Sabrımın karşılığını alamıyorum
ne demek kadının görüşüne bırakılmamış? sen kendini böyle avutuyorsun galiba. git biraz araştır neyin doğru olduğunu öğren.
Ben üstüne kuma gelecek bir kadın değil getirdiği kadın benim yarım kadar bile değil.
O Suriye'li ben Türk'üm kocam acıdığı için aldı onu
Ben kimsenin kocasını almadım
Üzerime geldiği için ben eksik miyim ondan
Yok beni 17 yaşındayken bekar kızken aldı ama o dul 30 luktu
Gidecek yerim yok kocam beni seviyor ayrıca
Sene kaç 1150 felan mı kuma nedir
Neden kabullendin bunu
Paylaşımcı olmayı öğren, bencil olma Rukiye
Neden hala birliktesin
Ona göre davran sende
Ayrıl
Ciddi misin nerde yaşıyorsun