Sevgilim narsist mi?

Sevgilimle tartıştım. İki buçuk aydır sevgiliyiz bu arada ve tartışma benim özel bir konuda doğal hakkım olarak kendim sınır çekmemle başladı. Onu reddettiğimde özel konuda, o da dedi ki "Hm, ben yapmayı bırakıyorum sen bilirsin" dedi bana. Alındığını anladım ve ona değer verdiğim için, kişisel algılamaması için, yanlış anlaşılma olmasın diye açıklama ihtiyacı duydum sonra bir anda agresifleşti ve dedi ki "Yine açıklamaya başladın, bir şey dedim sanki. Niye açıklama yapıyon" dedi, ben de "Yanlış anlaşılma olmasın diye açıklıyorum sana değer veriyorum diye" dedim. Sonra o da aniden dedi ki "Çok açıklama yaparsan değersizleşirsin, beni etkilemese de ayrılırsan ileride bil yani" dedi. Garibime gitti, ben bunu şöyle algıladım, yani diyor ki "Ben senin hatana katlanıyorum, ileride benden ayrılırsan kimse sana benim kadar katlanmayacak ve değerin düşecek" diye yorumladım, siz de fikrinizi söyleyin lütfen. Sanki beni suçlu hissettirmeye çalışıyor ama ben en doğal hakkım olarak kendim bir sınır çektim, istemediğimi söyledim ama konu nerelere geldi. Sonra bana tekrardan dedi ki "Benim açımdan değil, hayatta çok yaşadım ben bunu. Arkadaş ortamında, her yerde. Çok konuşanı, uzun açıklama yapanı hayat dışlar. Bil diye söylüyorum, bazen karşındakinin anlamasını bekle. Bırak yanlış da anlasın" dedi. Ben de dedim ki "Herkesin hayat tecrübesi ve iletişim şekli farklıdır. Ve ben doğru anlaşılmayı, sınırlarımı net koymayı seçiyorum." dedim. Sonra o da dedi ki "Tamam, kusuruma bakma o zaman benim hatam" dedi aniden. Sonra ben de dedim ki "Bunu hata olarak görmene gerek yok, sınırları konuşuyoruz sadece" dedim. Ardından dedi ki "Ben uyuycam, iyi geceler sevgilim" dedi ve ben de soğuk bir şekilde dedim ki "Ben uyumayacağım, sana iyi geceler" dedim ve bana görüldü attı. Ertesi sabah da hiçbir şey olmamış gibi "Günaydınn" yazdı. Ben hâlâ soğuk davranmaya devam ediyorum ve sadece "Günaydın" yazdım, bana dedi ki "Ne yapıyorsun" ve ben de dedim ki "Kahvaltı, sen?" dedim. O da dedi ki "Ben de yeni yaptım, afiyet olsun aşkım" dedi. Ben de sadece "Afiyet olsun" dedim. Sonra bana yazdı ki "Neden soğuksun" ben de yazdım ki "Dün geceki tavırların yüzünden" dedim. O da dedi ki "Özür dilerim aşkım" dedi sadece. Ben de dedim ki "Özrün için sağ ol ama yazdım bir kenara" dedim, o da sadece dedi ki "Ok". Ben görüldü attım, sonra bir dakika geçti bana aniden gözleri dolu emoji attı ve ben yine görüldü attım. En son bana "of tm sen bilirsin" yazdı ve gitti, ona da görüldü attım. 8 saattir konuşmuyoruz. Ne o yazıyor ne de ben. Ben yazmak istemiyorum, suç onda çünkü. Bana önceden demişti ki "Ben sevdiğim kişi için çabalarım" demişti, hani nerede çaban? Kuru bir şekilde özür diledi, onu da ben deyince tabii ve özür diledikten sonra trip atmaya devam etti. Bir de hiçbir şey olmamış gibi yazdı diye mi çabalamış olacak. İçtenlikle şöyle gerçekten hatasının farkına varıp özür dilese hani anlayacağım ama yok işte. Ve bana zamanında demişti ki "Ben senin hatanı söylemem, kendin düşüneceksin. Hatalarını görürüm ve bir köşeye toplarım, ilişkiyi gözden geçiririm" demişti. Ben de bunun için zaten "Yazdım bir kenara" dedim. Hâlâ konuşmuyoruz. Bu gece o iyi geceler yazmadığı sürece iyi geceler demeyeceğim.

Sevgilim narsist mi?