Sevgilim narsist mi?

2,5 yıla yakın bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi tabii ki büyük küçük tartışmalar yaşadık bizde bugün yaşadığım olay canımı çok sıktı işten ayrıldım derslere yetisemedigim için ve akşam olunca derslerim bitti kız arkadaşımla bergeni izlemeye gidelim dedik ve sevgilimi çok özledim 2 gündür göremiyorum falan eve geldikten sonra yanına gideyim dedim gittim ne bir sarılma ne bir gülümseme sanki mumya motoruna bindi bu saatte buraya gelmenin mantığı ne özlediysen sabah gelecektin dedi bende özlemenin vakti olmaz özlersem gelirim dedim motorun gazı yeter mi bilmem falan yaptı sen dur ben taksiye binecegim dedim taksi çağırdım ben binene kadar bekledi ve görüşürüz dedim ne sarıldı öptü ne de yüzüme baktı alt geçide gelmişti taksi aşağı indim bindim yalancısın sen taksi gelmedi diye aramış saydırıyor aşırı moralim bozuldu eve gelince ben dayanamıyorum ufak bir problem yaşıyoruz 1 hafta senin keyfiyen köpek gibi davranmani çekiyorum dedim ve bir sorun olduğunda hep çözmeye çalışıp kapısına gidiyorum son yaptiklqeimla baya delirdim beni aşırı zorladı strese soktu bende az önce instagramdan takipten çıkıp çıkarıp fotoları sildim numarasını sildim dayanamıyorum dedim onu çok seviyorum ne yapacağım bilmiyorum yüksek ihtimalle kendini haklı çıkaracak ve tepki bile vermeyecek artık iyice psikolojim bozuldu ne yapmalıyım
Sevgilim narsist mi?