Sevgilim narsist mi?

Her kese merhaba. Benim 5 aylık bir ilişkim oldu (5 aydan öncede 1 yıl sosyal üzerinden tanışlığımız vardı ve bende onu sevdiyimi anlatmıştım), her şey başlarda çok güzeldi kız arkadaşımıda çok seviyordum. Zamanla kavgalar başladı. evet bazen ben bir şeyleri yanlış söylüyurdum, fakat sonra bunu ona ne niyyetle söylediğimi aslında kötü bir şey demek istemediğimi anlatmaya çalışıyordum. Fakat her defasında çok küçük bir problemi bile büyütüp 3-4 saatlik kavgaya çeviriyordu. Onu çok sevdiyimden her defasında alttan alarak geçiştirmeye çalışıyordum. Kendisini çok seven ilgi bağımlısı biriydi, her zaman haklı çıkmayı isterdi çok ama çok nadirde olsa haksız olduğunuda söylerdi (%5). Bir gün yine kavga ettik ve küçük bir mevzuyu yine kavgaya çevirdi artık kendimi anlatmaktan bıkmıştım daim kendimi bir şeyleri anlatarken neyi ne için yaptığımı ona anlatmak için çaba sarf ederken görüyordum. Bu kavgada bittiği günün ertesi bana ani bir soğuma geldi ve 1 hafta böylr devam etti ayrıldık. fakat onu seviyordum bana sevgisinide gösteriyordu fakat ilişkide hep ilgiyi daha çok veren taraf ben oluyordum genelde. Oysa her zaman kendinin sevildiğini bilmek ve daim ilgi istiyordu. Sizce ayrılarak doğru yapmışmıyım? Ayrıldıkdan sonra bana manevi olarak bir rahatlama geldi sanki şimdiye kada enerjimi bir şeyler çekiyordu. Ama onunda beni anlamaya çalıştığını görüyordum, bazı şeylerde beni çok güzel anlıyordu kafa yapımız aynıydı. Amma bunlar yetersiz kalıyordu benim sanki kendimi değilde ilgimi seviyor ve bu ilginin bitmemesi için çabaladığını düşünüyorum bazen

Sevgilim narsist mi?