Sevdiğim Kadını İstemeden Üzdüm?

Merhaba arkadaşlar,

Konuyu kısa özet geçiyorum.

Kız arkadaşımın geçen doğum günüydü Instagram'dan etiketlenen güzel fotoğraflarından birkaç ss almıştım. Bir süre sonra buluştuğumuzda bunun konusu açıldı, o da bakayım hangi fotoğraflarımı ss aldın dedi. Ben de bak dedim. Zaten problem burada oldu.

Bir tane influencer kızın (komik videolar falan çekiyor) ekran görüntüsünü almıştım, daha önce arkadaşım ile konuşurken konusu geçmişti kimdi kanka o falan derken Instagram'da karşıma çıkınca ekran görüntüsü alıp bu muydu kanka dediğin diye yollamıştım fakat silmeyi unutmuşum, kalmış orada. O fotoğraf normal bir fotoğraf, bir şey yok yani. Kız arkadaşım da bunu görünce kim o diye üzüldü tabi, ben de durumu anlattım böyle böyle diye, o da tamam sana inanıyorum dedi, orada konuyu bağladık. Ben de seni üzdüğüme çok üzüldüm dedim, hani başka bir gayem yok çünkü dedim açıp bakmak istesem Instagram hesabı orada, açar bakarım yani dedim, fotoğrafı böyle dursa ne dedim, durumu izah ettim. Tatlıya bağladık ama tabi o üzüldü kırıldı, hiç yoktan. Ben de onu üzdüğüm için kendime kızıyorum.

Sonuç olarak ben kendimi kötü hissediyorum, onun güvenini zedelemiş gibi oldum fakat hani ne böyle bir gayem ne de amacım vardı, diyeceğimi dedim zaten, olan biteni anlattım, bu konuda üzgün olduğumu, en çok da istemeden onu üzdüğüm için kendime kızdığımı söyledim ki olanlar da bunlar.

Bu noktada bir şey dememe yapmama gerek var mı? Aklıma bir şey gelmiyor çünkü kitlendim, yani o tamam sana inandım deyip normal devam edelim diyor, ben de kendi tarafımda her şeyi anlattım zaten, normal devam etmek istiyorum ama böyle yanlış anlaşılma olayı yüzünden de güveninin sarsılmasını istemiyorum çünkü gerçekten çok seviyor ve değer veriyorum.

Ne yapmalı kaldım böyle, düştüm bu post altına, akıl akıldan üstündür derler, varsa yapabileceğim bir şeyler dinlemek isterim sizleri.

Teşekkürler.

Sevdiğim Kadını İstemeden Üzdüm?