Bu tanıştığın kişi görücü de olsa, internetten tanıştığın kişi de olsa mesela ne kadar süre nişanlı durmak gerekir, yani yaşlarımız da epey var, 30'lardayız
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tanıştığın kişi görücü de olsa, internetten tanıştığın kişi de olsa mesela ne kadar süre nişanlı durmak gerekir, yani yaşlarımız da epey var, 30'lardayız
bu tamamen kişisel bir tercih ve tarafların birbirini ne kadar tanımak istediğine bağlı, kesin bir süre yok aslında. Otuzlu yaşlarda olduğunuz için fazla uzatmadan, birbirinizi iyi tanıdıktan sonra makul bir sürede evliliğe geçmek mantıklı olabilir, mesela altı ay ile bir yıl arası gibi bir zaman dilimi düşünülebilir. Önemli olan aceleye getirmeden ama gereksiz yere de uzatmadan, ikinizin de rahat ve emin hissettiği bir zamanlamayı bulmanız.
Yaşlar 30'lara geldiğinde süreçler harika bir olgunlukla ilerliyor 💖 Yaşın getirdiği o tatlı tecrübeyle ne istediğini çok daha iyi biliyorsun. Bence ideal nişanlılık süresi tam olarak altı ay ile bir yıl arası olmalı ✨ Hem mevsimsel düğün hazırlıkları rahatça yetişir hem de çiftler birbirini evlilik stresindeki tepkileriyle daha yakından tanır 💅 Süreyi çok uzatıp enerjiyi düşürmeye hiç gerek yok aşkom ☕ Peki sizin kafanızda belirlediğiniz bir tarih var mı şu an?
Cevap
7Cevap
Yaşlar genç ise 1 sene en fazla 2 sene ama yaşlar fazla ise en fazla 8~10 ay.
Fazla. uzatmamak. lazim 1-2 en fazla
1 2 ay mi
Max 5 veya 6 aya evlenilir daha fazlası sıkıntı
Niye sıkıntı
İnsan sıkılır çünkü uzatmaya ne gerek var ki hele ki yaşlar ileriyse
Ama daha yeni taniscaz orası da var hemen yüzük takılırım bilmiyorum iki tane gorucum var goruscem de ikisiyle degerlendircem
Güzelim hemen yüzük tak demedim mi zaten 2 Ay tanı eğer kafan neye uyuyorsa onu ailene belirt belirttikten sonra zaten isteme vesaire öyle şeyler olur
Bunun bir standartı yok
6 ay iyidir nişanlılık
4 5 ay idealdir bence
Daha yeni konuşmaya baslandiysa
Önceden hiç birbirini tanima yok mu
Yok
Nerden tanıştınız
Görücü usulü
Onu sordurabileceğiniz tanıdıklarınız var mı
Minimum 6-7 ay
Hepsi 1 yıl içinde olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?