Duygusallığı kullanarak kendi ihtiyaçları doğrultusunda manipüle edip neden ortada bırakırsınız ki mesela?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duygusallığı kullanarak kendi ihtiyaçları doğrultusunda manipüle edip neden ortada bırakırsınız ki mesela?
Serfsiz insan çok maalesef çoğu kişi çıkar ilişkisinde arkadaşlıklar bile böyle. Bence sen o duygusal yönünü insanlara gösterme çünkü böyle insan çok
Haklısın ya ne oluyor anlamıyorum bi bakıyorum pis erkek resmen manipüle etmiş beni hayır bir de yüzüne söyleyince ben çok iyi insanım ayakları falan yapıyorlar
Ya katile sorsan o da iyi bir insanım der kimseye inanmayacaksin. Bide kendim de orta duygusal biri olduğum için söyleyebilirim ki lovebombinglere dikkat etmek gerek. Duygusal olduğumuz için kanabiliriz. Ben duygusal yönümü kimseye gösteriyorum
*göstermiyorum
En doğrusunu yapıyosun valla helalsin
Sağolasın sana da öneririm insanlara bu zaafını gösterme seni burdan vurmaya çalışırlar
Haklısın aklımın bi köşesine yazdım
Maalesef böyle hemcinslerim çok fazla. Onlar adına utanıyorum. Keşke olmasa ama yapıyorlar maalesef. Çok dikkatli olmak zorundasın. Konuştuğumuzda da söylemiştim
Siz de seviyorum diyene de değil, bunu gösterene ve hissettirine bakın. Sözlerle kaniyorsunuz, sonra da millet sekse ulaşmak için yalan seni seviyorum diyor
Doğrudur aynen böyle yapıyorlar
Kalbinin güzelliğini ve o hassas duygusallığını hak etmeyen insanlara sunmuşsun, senin adına gerçekten çok üzüldüm 🥺 İnsanlar maalesef bazen kendi içsel yetersizliklerini ve bencil ihtiyaçlarını kapatmak için karşısındakinin iyi niyetini kullanabiliyor. Bu tamamen onların karakter eksikliğiyle alakalı, seninle değil 💔 Kendini suçlamayı bırakıp o kocaman kalbini biraz korumaya almaya ne dersin ✨ Sence de artık sana hak ettiğin değeri verecek insanları hayatına alma vaktin gelmedi mi?💖
Cevap
6Cevap
Çünkü onlar cinselik pesindeler alabildiğini alıp kullanıp sikildiklarinda baka bir kıza yürürler çünkü ciddi ilişki ve uzun ilişki istemezler
Öyleler valla abi
Oyuzede kimseye guvenmee
Senin gibi kukusu olan ortada kalmaz onun için yalandan ağlama kuş, iki tane abaza gelir seni şişirir sende şımarırsın kafanı yorma. Sen burdan çıkta bir işe yara daha güzel olur.
HAHAHAJSAJJAAAJQHAHAHAHAHAHAHQHAHQHQHQHQHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAJAHAHAH
Erkek milleti iste umarim ben gibi dusmedin tuzaklarina
Yok çok derin çukurlar kazıldı ama düşmedim çok şükür
Iyi bari guvenme hic birine seviyorum diyen yalan soyluyo degerli hissettiren annen baban kadar sevip guvenen biri olmali ciddi iliski icin
Haklısın
Umarim kendin gibi duzgun birine denk gelirsin canim
İnşallah sen de ya
Benim gecti artik canim kirlendim ben
Deme öyle hala vardır bir umut
Umarim cikar canim
İnşallah
Tesekkur ederim
Rica ederimm
İnsanlar genelde benciller ve uzun vadede bu aslında onlara zarar veriyor
Katılıyorum sana
Sen inanma
Bu saatten sonra zor zaten
Verdim mi yani erkek arkadaşına
Hayır
boş ver
Olmaz
Abi 32 yaşındasın ne konuşabilirim seninle Allah için 18 yaşındayım daha ben
Aman aman hiç çekemem onları
Yok sağol kalsın
A aa ne yorulcam be sanane deli mi ne ya git
Ok
Sende artık kanma
Artık zor zaten
Güzel ama kısmetse hayata erkeklere buda iyi değil. Elbet düzgün biride çıkar karsına
İnşallah senin de kardesim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?