Eşim 30 yaşında. Ama sanki küçük çocuk gibi kırılgan, hassas ve çabuk küsüyor. Bir de ergenler gibi atarlı giderli. O nasıl olgunlaşabilir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim 30 yaşında. Ama sanki küçük çocuk gibi kırılgan, hassas ve çabuk küsüyor. Bir de ergenler gibi atarlı giderli. O nasıl olgunlaşabilir?
Ne güzel işte hatun o adamın kalbinde merhamet vardır şikayet edeceğine Bence kıymetini bilmenin yolunu aramalısın Tamam 30 yaşında olup da biraz çabuk küsmesi falan çocuksu gözüküyor ama dediğim gibi onun kalbinde Merhamet var çocuksu bir tarafı var bence bu çok kıymetli bir şey olgunlaştırmak zorunda değilsin Birlikte ikiniz çocuk çocuk yaşayıp gidin İşte bu kötü bir şey değil ki
Ahaha yok artık. Sen onun bu tür davranışlarına katlanmak zorunda değilsin ki. Evet bu resmen çocukça davranmak. Zaten erkeklerin 40 yaşına kadar doğru düzgün olgunlastiklarini düşünmüyorum. Düşük EQ ile geliyor bunlar 😂 bilmiyorum bence terapiste gidin. Sen de onun çocuk olmadığını bildiğin için o tür çocuksu davranışları olduğunda kendi hayatına bak derim, üstüne gitme yani mesela barışmaya çalışma. Sonuçta o çocuk değil ki şeker verip gönlünü alasın.. kendi düzelince gelsin..
Sevdiğim bir laf senin durumuna tam uyuyor. Kadınlar erkek değiştirilebilir zanneder, erkeklerse kadın hiç değişmeyecek zannederler. Özetle madem o böyle biri, ya onu olduğu gibi kabullen ya da ilişkiyi bitir. Ortası pek yok.
Sevgilini yanlış analiz etmişsin
Biz Erkekler olarak kimin yanın da huzurlu, sevgiyi hissediyorsak onunla, onun yanın da şımarır çocuklaşırız
Aslında onca çocukluk Seni sevdiği, Senin yanın da Kendini rahat hissettiği için
Çocukca mı davranıyor hafif Sen de Onunla çocuklaş
Kadın erkek herkes için geçerli bu
@Angelichalue
Bilgi için Teşekkürler
Sürekli küsen ve atar yapan bir erkekle yaşamak insanı gerçekten çok yorar, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺✨ Ama biliyor musun, bazen erkekler savunma mekanizması olarak çocuklaşır. Ona anne gibi davranmayı bıraktığın an dengeler değişecek 💅 Sen geri çekilip sınırlarını koydukça, kendi sorumluluğunu almak zorunda kalacak. Konuşurken de suçlamak yerine kendi hislerini anlatmayı dene aşkom ☕ Peki sence senin hangi davranışın onun bu çocuksu atarlarını tetikliyor olabilir, hiç düşündün mü? 💖
Cevap
64Cevap
Biz erkeklere genç olgunlaştırır denir mesela ben oğlum oldu olduktan sonra olgunlaştığını zannediyorum ama bu eşinin yaptıklarını da yapmadım hiçbir zaman
Eğer çocukken zor zamanlar geçirdiyse böyle davranıyor olabilir biraz ilgi göstermeyi dene çok değil ama düzelecektir yakın zamanda bi süre sonra olgunlaşacaktır sadece biraz ilgi
Yani bu yaşa kadar olmadıysa zor. Ne bileyim sert bir duvara çarpması lazım. Atar gideri erkekler yapmaz. Erkek net olmalıdır. Yani ne bileyim arkadaş bile edinmem böyle adamı
Eşinize sorsak oda öyle bir düşünce de olabilir yani bazı şeyler karşılıklı... Kimse dört dörtlük değil... sevgiden ve hassasiyetten kaynaklı olabilir...
Alırken nereye bakıyordun, kör sağır mıydın evlenirken böyle olduğunu bilmiyormuydun öyle kabul edip evlenmişsin bare bir kez akıllı davranıp çocuk yapma 2 çocuk birden büyütmek daha zordur
Ondan geçmiş be olmaz artık
Sorumluluk hiç almamıştir şimdiye kadar, yalnız kalmamış hep işini başkası yapmış
Bizim burada 5 yasinda başlıyor haha
Bu yasa kadar değişmemişse zor. Kişilik kolay kolay değişmez. Yani duygusalsa olene kadar öyle kalacaktır. Boşuna uğraşma derim. Onun yerine kabullenmeyi dene.
Benim kocam küsüp trip atmaz ama anlayış i yok bir dert dinlemez ve boş nuhabbetler yapar buda çocuk gibi ben üç senedir değiştirmedim ben e işin zor seninkide değişmez
Ergenligi atlatamamiş bir kocan var.
Ona yetişkin gibi davran , azarlama , bağırma , anlayışlı ve güler yüzlü olursan sıkıntı olmaz bence.
Böyle insanı öldürsende değiştiremezsin ya ona ayak uyduracan ya da onunla konuşup kendini düzeltmesi lazım.
Böyle biri nasıl çekici geldi de evlendin? Asıl sorunlu sensin farkında mısın?
Böyle değildiki
Boşadım ben kanka , düzelmiyorşar Şu an 31 yasında ve hala Ergen üstelik tiktoka video çekme huyu , kendini sosyalde atarlı sözlerle paylaşma gereği duyan ama anasının babasının sözünden başka sözü olmadan kendi hayatını yaşayamayan biriydi. Düzelmesini bekleme böyle alışman lazım eğer kendinden ödün verirsen
Boş muyuz şimdi 🤗
Geceleri mama vermeyi ve parka götürüp sallamayı ihmal etme. Pembe etekler ve tokalar al ona.
Evlenmişsin artık bu saatten sonra zor değişmesi bence böyle kabullen
Aynı şekilde davran ayna falan diyolar psikoloji xd
Kulağından tut yallah anaan evine o büyütsün önce de :D
Zamanla sabırla kustugunde trip attığında prim verme gönlünu almaya çalışma yola gelir zamanla
Böyle birisini istesen de sen düzeltemezsin. Adam olması için zorluk yaşaması gerekiyor bu hayatta
Alırken aklın nerdeydi? O öyle gider. Aynı kafada 50 yaşında erkekler var. Onlarda öyle 🤣
Ailesi 30 senede büyütememişse sen hiçbir şey yapamazsın bacım
Kalakaldığı ergenliğinden onu çek çıkar annesi zannediyor seni.//
Bende hep değil bazen öyle oluyorum evli olsam öyle günlerde gece uyurken eşim beni sarsın sarmalasın isterim çocuk gibi. Belki bu şekilde çocukluğuna şifa olur. 🌹
Allah kolaylık versin, olgunlaşması çok zor.
hiçbir şey yapamazsın. Ailesinin hatta hayatın büyütemediğini sen büyütemezsin.
Kulağını çek
Dışarıya çıkmayı yasakla
Evde bazı görevlerle sorumlu olsun
Sevgiliyken olgunmu davraniyordu.
Cocugun olursa mesela oğlun olursa. Evin babasi taskinlik cikaran simarik erkek cocugu ise esiniz olabilir. Bir psikolog a gidin.
Biraz sabırlı olup onu yavaş yavaş yetiştirmen gerek
İnsanları yaşadıkları ve zaman olgunlastirir seninki bunlardan eksik sanirim
Bir insanı değistirmek çok zor değişmez böyle kabullenmek zorundasın
Aynı şekilde davran sende ona düzelir o zaman ben öyle yaptım sonuç aldım
Bazı insanlar böyle ya 40 yaşına da gelse olgunlaşmıyor sen de böyle kabul et
Valla benimkide öyle çocuk prenses ana kuzusu 46 yaşında adam çocuk gibi hareketleri var yordu beni
olan olmuş artık :)
Uyarmıyor musun onu
Senmisin yine
Ben kimim sen kimsin :)
Her zamanki kişi her yorumun altına geliyorsun
Sıkılıyorum :)
Olabilir
O yüzden salça oluyorum ahaha :)
Devam et
Edemiyorum ki sende tıkandım :)
Tikanmiya devam et
Bak sen yaa neden :)
Yok birsey
Neden böyle değişiksiniz
Ben çok degisigim çok
Belli belli insan bir selam veriri :)
İşte bende öyle birisiyim
Hayır yok kimseyi takip etmiyorum
Takip etme tamam yaa :) sorun yok bir selam ver merak ettim seni kimsun
Devam et merak etmeye
Koç burcu musun
Hayır akrep 🦂
Hımmm xehirli olandan mı :)
Evet
Hımmm beni zehirler misin
Öldürürüm bilene
Gerçekten mi yaa acımasız mısın o kadar :)
Niye acıyım sana
Haklısın zaten herkes öldürsün beni
Yapacak bir şey yok
İnadına mıçayım :)
Ney o basil bir söz
O nasıl bir söz
Senin yüzünden :)
Terbiyesiz tavuk misali hiç bir erkeğe yakışmaz kufurlu konuşmak ok yzma birdaha yeter
Küfür nerde var iyi misin :)
İnadına... Dedin
Bak o öyle birsey değil inat etme gel olmadı engelle
Keçi
Disarida nasil davraniyor? orada da korkak sünepe mi? Benim ki tam olarak öylede düzelmiyo asla
Sende ona biraz yüz verme ilgilenme g*tünde gezmeye başlar
valla çok zor. kendi karakterini inşa edememiş, bir türlü büyüyememiş insana bir uzmanın destek olması lazım önce. yerinde olsam uzman bir aile terapistiyle görüşürdüm. bu senin kendi başına yapabileceğin bişi değil
Bu şey değil ki ayarlayasın olgunluk tamamen kendiliğinden olur insan da...
Ağzına kürekle vurunca conggg diye ses gelince görür anasınınkinin küçük dilini
Ben uzak tutarak baş ediyorum sınır koy onların sınır bilinci yok
böyle bir adamın seni hakkıyla becerebileceğinden kuşkuluyum. yapamıyodur
Bur adami olgunlastirmak senin gorevin degildir
Yaşayarak bırak kendi olsun zamanla aklıda olgunlaşır
Sanki o saaten sonra olgunlaşmaz gibi öyle kabul ediceksin
Kendine bakmalısın önce bazen kadınlar çok ağır konuşur ama farkında olmaz
Olgunlaşamaz bence öyle kalır ama yine de zamana bırakmak lazım
30 yasına kadar adam olamamış bu saatten sonra mı olcak
Bu yaşa kadar olgunlaşmamışsa Bu yaştan sonra da olgunlaşması bayağı bir zor
nasi davranacak sin allah aşkına beni sinirlendirme koy poposuna tekmeyi yoluna bak
Bi formatlamak lazım
Uğraşma saçların beyazlar, uğraşırsan 10 yılın gider
imza yaşandı
Aynı şekilde kadin versiyonu da var bunun yaşandı.
@Yusufozturk334 😅🤣 yanlız olmadığımı bilmek bir tık rahatlattı
Sampuan boyalar çıktı 😅🤣 öneririm ben rahat ettim keşfedince
Valla dm den bildirirsen daha fazla rezil olmamış olurum
@Yusufozturk334 şakacı 😅😂😂 burada düzgün insan sayılı kişiyiz zaten kime rezil olacaksın
Kapalı mesaj kutuna
İyice rezil et et.
@Yusufozturk334 😅🤣
Yahu burdan yaz barı sampuani
Kişiliği öyle demek ki
Mama ver yesin değişmez bu adamlar 🙄
Bırak kumda oynasın ))
duygusal biri olmasi onu cocuk gibi yapmazki
Yengec burcu mu😂😂
Yengecim ama çocuk değilim
@Durgundeniz3474 genelde alıngan tipler oluyorlar
Yengeç çocuk gibi davranmas
@Durgundeniz3474 davranan da var valla
Utangaç çekingen içine kapanık olur
@Durgundeniz3474 evet o huyların yanında da tripkolik kendi isteği yapılsın isteyen ilgi isteyen yoksa küsen tipler
Ne bileyim ben yengeciğim ama hiç dediğin gibi değilim
@Durgundeniz3474 yükselen ya da ay burcun falan farklıdır vs vs
Abla evlenmeden anlamadın mı
anasinin büyütmedigini sen mi büyüteceksin?
Pirinç e yatir beklet biraz 😅
Huylu huyundan vazgeçmez çok zor
mal o gelişmemeiş yorm kendini
Öyle erkekler çok zor evlenmeden önce nasıldı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?