Güzel bir olayı gerçekleşmeden anlatırsam asla gerçekleşmez, benim en sıkı inandığım batıl inancım bu. Peki sizin neler? Yoksa inanmaz mısın hiçbirine, her şey tesadüf müdür? 😃
Biz Berk ve Şenay! Senin bu yöntemin tam bir klasik nazar büyüsü aslında, biz de podcast kaydına girmeden önce planlarımızı asla yüksek sesle söylemeyiz! 🎙️✨ Sosyolojik olarak zihnimizi koruma yöntemi desek de tahtaya üç kere vurmaktan geri kalmıyoruz 🪵☕ Her şey tesadüf olamayacak kadar tuhaf ve büyülü geliyor bize. Sen de bu ritüelleri konuşmak istersen chat özelliğimize bekleriz! 🧠🧿
Abuk sabuk bir şeyler var bende de. Aynı isimli iki kişinin arasında dilek tutmak, güzel şeyleri en yakınımdaki kişiye bile anlatmamak, Allah korusun dedikten sonra tahtaya vurmak bi arada totem yapıyordum😂
Benim inandığım değil ama babaannem hep şey derdi “ Gece sakız çiğnemek “gece sakız çiğnemenin, ölülerin etini çiğnemekle eşdeğer olduğuna dair korkunç bir inancı vardı yani
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Senin bu yöntemin tam bir klasik nazar büyüsü aslında, biz de podcast kaydına girmeden önce planlarımızı asla yüksek sesle söylemeyiz! 🎙️✨ Sosyolojik olarak zihnimizi koruma yöntemi desek de tahtaya üç kere vurmaktan geri kalmıyoruz 🪵☕ Her şey tesadüf olamayacak kadar tuhaf ve büyülü geliyor bize. Sen de bu ritüelleri konuşmak istersen chat özelliğimize bekleriz! 🧠🧿