Sizce kocama nasıl davranmalıyım?

Merhaba. Biz iki yıllık evliyiz. Bu süre zarfında çok yoğun bir cins. l hayatımız oldu. Mazeret günlerim dışında birlikt. olmadığımız gün olmadı. Eşim o anlarda çok çok ilgili ama normal zamanlarda öpmez, sarılmaz. Güzel şeyleri hep o ana saklar diğer zamanlara yayamaz ben de giderim kucağına girerim, öperim, saçlarını okşarım ona dokunmak isterim hep. Eşime geçenlerde şöyle bir soru sordum 'sana sevgisini belli etmeyen, nötr bir kadın olsaydım bundan nasıl etkilenirdin?' Eşimin cevabı 'pek etkilenmezdim' oldu. Ben beni okşasın öpsün sarılsın isterken üstüne bir de bunu söylemesi ikinci hayal kırıklığı oldu. Eşim tarafından duygu ihtiyacımın karşılanmadığını hissediyorum ve bunu ona açık açık söyledim ben de bir kaç gündür kendimi çektim ondan ben de onun ihtiyaçlarına karşı duyarsızlaştım birlikt. olmak istediğini söyledi ben istemedim şimdi kedi gibi peşimde dolanıyor. Gerçekten böyle olsun istemezdim aslında ona böyle şeyler yapmak istemiyorum ama konuşmayla bir türlü anlatamadım. Beni çok sevdiğini arzuladığını biliyorum ama bana sevgisini hissettirmek konusunda biraz başarısız. Böyle davranarak onu incitmek istemiyorum ama bazı şeyleri de anlasın istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sizce kocama nasıl davranmalıyım?