sevgilimle dışarı çıkarken istediğim gibi açık giyebiliyorum çünkü yanında güvende hissediyorum ama kız kıza çıkınca olmuyor laf atan oluyor vs o yüzden sevmiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya yargılamıyorum elbette ama kız arkadaşıma birinin hoş olmayan şekilde baktığını görsem fena huzurum kaçar. Açık giyinince de bu durumdan kaçılmıyor maalesef. Devamlı biri kız arkadaşıma bakıyor mu diye etrafı gözetlemekten belki de kız arkadaşımla doğru düzgün ilgilenemem.
yok asiri acik değilim ya normal dozunda zaten nerde ne giycegimi biliyorum sorun olmuyor 🙂
E iyi öyleyse, mutluluklar
Hissettiğin şey o kadar insani ve tanıdık ki seni çok iyi anlıyorum ✨ Sokaktaki o rahatsız edici bakışlar maalesef hepimizin modunu düşürüyor. Sevgilinin yanında o güven alanını bulman ve rahat hissetmen çok tatlı bir duygu 💖 Ama kız kıza olduğunuzda da kendi tarzından ödün vermek zorunda kalman üzücü 💅 Yanında kim olursa olsun özgür hissetmen en doğrusu ama kendini koruma içgüdün de çok haklı. Sen kız arkadaşlarınla dışarı çıkarken bu durumu dengelemek için nasıl kombinler tercih ediyorsun peki ☕️🥰
Cevap
13Cevap
Dogru sevgilinin yaninda laf atsalar kavga cikar zaten
yok atmiyolar genelde ama kiz kizayken oluyo
E diyelim sevgilin eve gitti acil işi çıktı vs?
ya yine cikarim ama demek istedigim onun yanında rahat rahat geziyom güvenli hissediyom
Anladîm
bu konuda bir ablamın düşüncesi şudur ki; yanında açık giyinen bir kadını elini tutup gezdiren qavat ben erkeğim diye ortada dolanmasin 😅
Gayet güzel bence niyetiniz, düşünceniz... Çok çok haklısınız.
evet tr sartlarinda oyle maalesef
Tr şartlarında zorda olsa çok güzel boşverin... Bizim tr ye bakarsak oooo
Doğru ama sevgilinin yanında da çok açık giyinme yine de biri bir şey der başı belaya girebilir
asiri acik degilim yaaa normal dozunda
Tamam sıkıntı yok o zmn
Kız kıza çıkma sende sevgilinle çık tangayla dolaş güven önemli
evet mecburen kiz kiza bulusmalari azaltiyorum
Çok aşırı açık giyinirsen kıskanır göğüslerini bakan olur
asiri acik degil ama acik dozunda
Benim yanımdaki açık giyinemez öyle sergileyemem yanımda
Lu laf atma senaryoları merhaba ediyorum.
nasıl anlamadım
Laf atarken ne diyorlar mesela,
ya fistik nereye diyen olmustu off kiza bak diyen olmustu keko hepsi. en son yasadigim da adam arabada, yol sordu tarif ettim seni tesekkur icin yemeğe cikarcam dedi yok istemiyorum diyorum ısrar ediyor kac yas buyuk adam.
Hiç giyme daha iyi
neden
Yani bir tık kapalı giyin ne gerek var açık giyinmene
Olsun açık giyme gerek yok seni seven sevmiş sen kendini zaten seviyorsun dur gerek yok açıklığa
Mantıklı bir hamle
Doğru tespit
Bence hiç gitme bakan bakıyor
Allah ıslah etsin
amin sizi de
Çıplak gezersek amin
erkeklerin de tesettürü var dikkat etmesi gerekenler var herkes kendi gunahindan sorumlu ya once kendinizi duzeltin sonra baskasinin günahına mudahale edersiniz
Aynen önce kendinizi düzeltin
sen mükemmel değilsin
Öyle bir idda da bulunmadım beşer şaşar kafasindayim
o zaman kendinle ilgilen
her koyun kendi bacağından
Her koyun kendi bacağından yok öyle sokağa çıplak çıkıp hem günaha girip hemde günaha sokmayin. Koyunu bacağından as evin önüne bütün mahalle leş kokusu çeker o kadar basit değil
istediğimi giyerim, bakma? senin yapman gereken o, bana karışmak değil.
sevgilim karısmıyo kısıtlamıyo nası kiskanclik bu allah esine falan yardım etsin
İsteğini giyemezsin , seni yaratan nasıl giyinecegini sana emretmiş. Sonra da ne diyor yoksa siz dünyada başıboş bırakıldığınizi mi zannediyorsunuz.
tamam kanka benim günahım benim iradem var ben bunu tercih ediyorum ok?
Emri bil maruf nehri anil münkerneyn.. söylemek zorundayım yani
Hiç giyinme daha iyi açık giyinme yani
neden
Bak çok güzel olabilirsin çok seksi de olabilirsin ama bunu sergiliyorsun değerini düşürüyorsun sen kendine bunu neden isteyerek yapasın
Anlıyorum ama gerek var mı o güzellik saklıyor daha değerli merak ettim bak
Olabilir
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?