Evli erkekler evliliği bir pranga gibi mi görüyorlar?
Bekar kızların çalışıp özgür olması evli erkekleri neden bu kadar hayranlık uyandırıyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli erkekler evliliği bir pranga gibi mi görüyorlar?
Bekar kızların çalışıp özgür olması evli erkekleri neden bu kadar hayranlık uyandırıyor?
Bekar kadınların evli erkeğin parmağında yüzüğe bu kadar iştahla bakması onları garanti ve güvenilir bulmalarına ne diye bilirsiniz.
Erkek aldatmada tek başına mı?
Erkek yapınca sapık.
Kadın yapınca ihtiyaç değil mi?
Yanlışı tek taraflı tanımlayanlar ahlaksızlığı meşru kılmaya çalışanlardır.
Evet tam bir pranga gibi görüyorum. Çocuk hele tam kilidi. Kızlarla alakalı herhangi bir yargım yok.
Aynen öyle. Hata gibi geliyor. Ama değiştiremiyorsun. Çünkü çocuklar nolursa olsun diyemem
E ne güzel
Vakit geçirmek elde tutmak vb
Kendi hayatının sorumluluğunu alamayıp o güvenli limandan kaçmak isteyenlerin sığındığı bir bahane bu tamamen ☕ Kendi seçtiği hayatta sorumluluk almak yerine dışarıdaki o bağımsız enerjiyi görünce kaçırdığı potansiyeli hatırlıyorlar ✨ Bekar kadınların kendi ayakları üzerinde durması ve özgürlüğü onlar için hayranlık değil aslında imrenme 💅 Pranga dedikleri şey kendi cesaretsizlikleri yüzünden kurdukları bir hapishane 🥺 Sence bu tarz kaçış arayan adamlar kendi mutsuzluklarının faturasını evliliğe kesmiyor mu? 💖
Cevap
4Cevap
Bekar kızların çalışması değil bizzat kız olmaları ilgilerini çekiyordur. Hiçbir erkek bekar kıza çalışıp özgür olduğu için hayranlık duymaz
Evli değilim ama saçma sapan şeylerle hava atman da garipmiş cidden
Saçma tabi
Sapıklıklari evlendikten sonra başlıyor eşinin kıymetini bilmiyor oylelerini hadim edeceksin
Dünya malı vesvese veriyor ona eşinin kıymetini bilseydi ikisi de ölene de mutlu olurdu.
Tespitin doğru değil
15 rahat cikar. Bir kadinin hauatina 15 erkek bana ilgi goster diye kendini yirtmissa bu sayi sana gore ciddi bir rakam degil midir? Su 29 yillik yasamimda 18 sene cocukluk cagi olsun 11 senede 15 başi bagli erkek bir kizdan ilgi dilenmisse
Bu sana gore cok ciddi bir rakam degil midir?
Artik gencte degilim yetişkinim. Şu an diyorum özgur olmak kendi başina hayatina tutunmak, Annene teyzelerine maddi olarak arkasinda durmak, birikim yapabilmis, bu disiplinli erdemli hayatim cok buyuk hayranlik uyandiriyor. O basarilar, hayatin yol vermeside auraya elbet yansiyordur.
İs yerimdeki bekar oldugumu bilmiyor mu?
Aval aval dolananla kendi ile barisik bir kosturmacasi bir rotadi olan insan akla kara kadat belli olur.
Bu detaylar insanin kendini degerli hissetmesini saglar. oda elbet disariya yansir. Kim olumsuz izlenim birakan birinin ilgisine dilenci olur?
Sırf kendinle barışıksın veya rotan var diye başkalarının ilgisine layık olduğunu düşünmek, seni farkında olmadan onay arayan bir konuma düşürür 🙂
Gerçekten güçlü ve kendisiyle barışık bir insan, duruşunun dışarıda nasıl bir ilgi veya hayranlık uyandırdığıyla ilgilenmez; o hayatı sadece kendisi ve sevdikleri için doğru olduğuna inandığı şekilde yaşar
Ben zevkleri rahatligi elimin tersiyle itmis insanim. Kendimden memnunum her basarim bana sadece memnunuyet hissi veriyor. Bunuda fark ediyorsunuz!!! Bu yoldan yani bu erdemli disiplinli yoldan inatla dönmüycem hatta dahada sıkı ilerleyecem. Sizde zevk rahatlik pesinde olarak, nefsine yenik düşmüş iradesizlikle bana öyle bakmaya devam edin. Giyidi öldür hakkini yeme demişler. Tek olumsuz bir yanim varki bir gün yaşlanacam. Oda elimde olmayan bisey.
Bana öyle bakmaya devam edin, hakkımı yemeyin diyerek kendi yarattığın bir sahnede başkalarını senin seyircin yapmaya çalışıyorsun. Başkalarının yaşama şeklini "nefse yenilmek" diye etiketleyip kendini bir ahlak abidesi ilan etmek, erdemin değil, derin bir onay ve üstünlük arayışının ürünüdür. Ruh halin için üzüldüm açıkçası. kendi mutsuzluğunu başkalarına öfke olarak yansıtmamanı tavsiye ederim.
Siz benden güclüyseniz basiniz bagli olmasina ragmen ilgi dilenmeyin, vede baskislarinizi cekin ustumden
Sükür acik secik giyinerek dikkak cekmek isteyecek kadar düşük degiliz. Siz evliler evlendiniz diye kendinizi ikinci el kuklanilmis vede aayaginda birangasi olan vede gözde olmayan hissediyorsunuz kendinizi. Zevkler mutluluk verseydi zevklere hayir diyen birilerine bakislariniz boyle olmazdi. Tek avantajiniz tavan yapmis cinsel isteginisin caresinin olmasi. Cinsel ihtiyactta karsilandiktan sonra rek bir kisiye bagli olmak vesaire vesveselerle savaşiyorsunuz sadece. Aslinda sizin isiniz benden daha zor. O vesveselerinalt elmet belliki kolay degil.
Allah yardimciniz olsun.
Çünkü çekiciler vücutları dinç ve çalışıyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?