Anonim olarak konuştuk, ben anlattım o dinledi, biraz fikirlerini sundu vs. 1 gün konuştuk sadece, bu aldatmak sayılır mı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır aldatmak sayılmaz, sadece bir kere anonim şekilde dertleştin ve fikir aldın. Aldatma sayılabilmesi için duygusal ya da fiziksel bir sadakatsizlik olması lazım, burada öyle bir şey yok. Yine de için rahat etmiyorsa ilişkindeki kişiyle bu konuyu açık konuşabilirsin.
Ya yok ne aldatması. Senin kim olduğunu biliyor mu? Sen onun kim olduğunu biliyor musun? Kimse ile konuşamadın şeyleri birine anlatmış dertleşmişsin.
Hayır adımı bile bilmiyor bende onun fotolarımızi bile görmedik burdan di zaten konuştuğum kişi soruma geldi burdan anlatamam dedim detaylı mesajda anlataym dedim olur dedi anlattım içimi döktüm bende
Yorumda aldatmak diyolar gerçekten kendimi kötü hissediyorum ya kendimi öldürürüm gerçekten
Aranızdaki mesafeyi koruduğun ve konu tamamen senin kafa karışıklığını çözmeye odaklı kaldığı sürece bu durum fiziki bir aldatma sayılmaz aşkom. Ancak burada asıl mesele, kendi ilişkinde bulamadığın anlaşılma hissini ve iletişimi neden dışarıda aradığın. Biriyle dertleşmek ihtiyaç olabilir ama bunu sevgilinden gizleme gereği duyuyorsan, vicdanın sana bir işaret veriyor olabilir 💖 Sence ilişkinde hangi eksiklik seni bu anonim sohbete yönlendirdi, sevgilinle bunları konuşmayı denedin mi hiç? ✨💅
Cevap
15Cevap
Aldatmaktır evet
sayılmaz. hatta bazen bunu yapmak ilişkini ayskta tutar
Aldatmakmis bu ve ben pislk bir kızım hiçbir şeyi haketmiyorm
yanlış dunuyorsun
Hayır yorumlara baksana Allah aşkına
takılma onlara ve istersen konuşalım seninle
Hayır asla
tamam nasıl istersen. bazen insan kendisini hiç tanımayan biriyle daha rahat konuşup içini döküp mantıklı cevsplsr alarak mutlu olabilir
Hayır aldatma oluyor bu yapmam kardeşim sağol
konuşmaktan kimseye bir zarar gelmez ama yinede sen bilirsin
çok dert etme
Bence sayılmaz. Fikir almak ve bilgi paylaşımı bazen iyi oluyor.
Evet kardeşim diye hitapta bulundum sürekli ve konuşmayı kestik yinede icm rahat olmuyor
Için rahat olsun. Belli bir üslupla konuşmussunuz belliki.
Evet öyle ben anlattım o da fikirlerini söyledi biraz gecmisimden bahsettm vs oda kendi hayatından bir şeyler anlattı kendisi de evliymis zaten en sonda da inşallah döner sende mutlu olursun dedi inşallah dedim konuşmayı kestik
Tamam bir şey yok bitti gitti.
Neden kötü hissediyorum ki bilmiyorum
Normal bir his bu
hayır sayılmaz. psikolojik desteğe ihtiyacımız oluyor
Ya yorumlarda aldatma diyolar kafayı yiyeceğim
dinleme onları. üzül diye yazıyorlar.
O kdr kötü oldum ki ağlıyorum ben kötü bir kız değilim ben sevdiğime ihanet etmem ben böyle biri deglm sadece anlattım
ağlanacak ne var bunda. aa. sakin ol. ne var anlatmakta konuşmakta.
Kafayı yedim başıma ağrı girdi şu an kendimi iyi hissetmiyorum Allah bildiği gibi yapsın
sorun yok. iyi ol ve gülümse hadi
Hayır kendimi öldürecem
yok artık. saçmalama
Çok ciddiyim madem bu aldatmak ben kötü bir kızım
Aldatmak farklı bir şey bu fikir alışverişi
Gerçekten mi
Aldatmak sevgilin olduğu halde başkasına aynı duyguları hissetmek aldatmaktır sen sadece konuşmuşsun ilişkin hakkında bu kadar bunu bir psikolog ya da psikiyatrist ile de konuşabilirsin öyle düşün
Aldatmak sevgilin olduğu halde başkasına aynı duyguları hissetmek aldatmaktır sen sadece konuşmuşsun ilişkin hakkında bu kadar bunu bir psikolog ya da psikiyatrist ile de konuşabilirsin öyle düşün ve takma kafana
Evet gerçekten çok caresizdim çünkü 1 haftadan fazladır aramıyor beni hala aramıyor bugün yazdım görüldü attı öyle düşünün sorun ne bilmiyordum anneme de üzülmesin diye bisi anlatamiyorum arkadaşım da ayrıl diyor ben hayır diyorum buraya sordum burdan birine anlattım o kdr
Sana tavsiyem sen uğraştıkça o geri adım atıyorsa seni hak etmiyordur görüldü atmak ne bide sen ona görüldü atsan ne olurdu acaba
Bakın ona rağmen ben hala onu düşünüyorum umarım aldatmak sayılmaz bu yoksa kendimi affetmem
Aldatmak sayılmıyor aldatmak başkasının demesi ile değil senin kalbin ne diyor o önemli
Ya ne kalbi bir kac saat mesajlaşma sadece Allah aşkına ne kalbi ne diyebilir
Senin gız senin
İlgin sıcaklığın olmamışsa sorun yok ki
Ne ilgisi Allah aşkına adam benden büyük evli evli ne ilgisi
Aho aho sen law sen sen aldatmak kızın ilgisi varsa aldatmadır
Benim gibi zehri almışsın devamı gelir ben de evliyim aldatıyorum
Ne zehri? Anlayamadım
Devamı geliyor sonra ilgi sevgi görünce daha da ilerisi oluyor
Olmuyor ben konuşmayı bitirdim
Sıkıntı nedir be. Yardımcı olayım
Ne olacak bundan ya abartma
Gerçekten mi
Sayılmaz. Ama bu da flörtözlüktür.
Nasıl yani ne flörtozu ya adama onu seviyorum diye mesajlar atmışım ne flörtozu adam evli evli
Arıza mısın be kadın?
Sorunu ve detaylarında böyle bir şey yazmıyor. Nerden bileyim..!
Hayır yani ilişkim hakkında dertleşmisim diyorum hani başka muhabbetler etmedim kendimi iliskimi iza ettim nerde yanlış yapıyorum dedim neden böyle olabiliyor dedim fikir aldım sadece lutfen bari siz yapmayın
Tamam, geri aldım.
Teşekkür ederim kardeşim
Şaka bir yana, haksızlık etmişim. Anonim ve sürekli olmayan ve yabancıyla edilen bir muhabbet insanı hafifletiyor. Hak veriyorum, aldatmak sayılmaz.
Gerçekten teşekkür ederim içimi rahatlattiniz sabahtan beridir kafayı yedim asla ama asla normal kimseyle konuşmuyorum yapmam da öyle bir şey günlerdir acı çekiyorum konuşacak kimseyi bulamıyorum buraya sormak zorunda kaldım arkadaş detay istedi bende yorumda değil de mesajda anlataym dedim anlattım ben anlattım o da fikrini belirtti kendimi anlattım iliskimi anlattım ne kdr sevdiğimi anlattım vs ve konuşma bitti bu kdr
Rahat oool, hafiflediysen sorun yok.
Peki bisi daha sormak istiyorum sevgilim yoğunum diyip 1 haftadır aramıyor beni mesajlarıma bile ertesi gün dönüyor 2 kelime yazıp yine kayboluyor bugün yazdım görüldü attı yazmadı hiç mesela taki ben yazana kdr hani mesele bu o yüzden gerçekten yalnız hissediyorum paylasacagm kimse olmadığı için konustum
Sevgilin mi değil mi önce buna karar ver. İletişim kurmayan birisi ile bağ kurulamaz. Diyeceğim bu.
Sevgilim evet... bnde üzerine gidemiyorum yoğun diye
Yine de teraziye koy-tart. Bu şekilde ne kadar sağlıklı?
Keşke yapmasaydın
Hadi buyur neden peki
Aldattım mi ne ors bu kızım ben dimi
Evet çok kafayı yedim başıma ağrı girdi inanılmaz kötüyüm halbuki kötü bisi de konuşmadım
Çünkü 1 haftadan fazladır isim yoğun diyerekten aramıyor beni mesajlaşma zaten sıfır sabah atarım mesaj akşama 5 6 gbi yazar daha da yazmaz günlerdir böyleyiz sabırla bekliyorum girip çıkıyor yazmiyor ne kdr desem yoğunum diyor özledim onsuz olamıyorum acaba artık beni mi istemiyor diyerekten içim içimi yedi günlerdir konuşacak kimsede yoktu buraya sordum insnaalr yorum yaptı bi arkadaş sordu detayı bende yorumda anlatamam mesajda anlataym dedim anlattım sadece 1 gün konuştuk o kdr anlattım oda dinledi
İşte bizde bunları konuştuk arkadaşta dedi seni istemiyor kendi yoluna vs bak başkası karşına çıkar dedi yok seviyorum beklicem dedim ona şimdi de bana sen onu aldatmissn diyolar kendimi çok kötü hissediyorum
Kötü değil zaten Allah aşkına ne kötüsü sen olsan ne yaparsın söyler misin
eğer duygusal bir şey yaşanmamışsa pek sayılmaz arkadaş olarak bakıyorsanız.
1 gün konuştuk anlık olarak anlattım mesajlastim yani oda dinledi konuşmayı kestik
anladım sayılmaz herhalde.
O zaman bu sitede 50 kadın aldatmış olur benimle konustugu için
Yani sayılmıyor değil mi içim hiç rahat değil
Aldatmak sayılma
sevgiline sorman daha iyi gibi
İşte onunla 1 haftadır konuşmuyoruz diye beni aramıyor diye dertliydim bende fikir almak için başkasına anlattım derdimi
hayırr ama daha gencine anlat
Sayılmaz
Yok olmaz
Me alaka
Sanmiyorum
Netmi peki
Yok hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?