Benden sonra kahrolsun mu dersiniz? Ayrılık yaşadığınız kişiye olumlu duygularla mı bakarsınız, olumsuz duygularla mı? Ortada bir ihanet, kavga olup olmaması fark eder ancak sadece anlaşamadıysanız farklı olur mu?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden sonra kahrolsun mu dersiniz? Ayrılık yaşadığınız kişiye olumlu duygularla mı bakarsınız, olumsuz duygularla mı? Ortada bir ihanet, kavga olup olmaması fark eder ancak sadece anlaşamadıysanız farklı olur mu?
bence bu tamamen ayrılığın nasıl geliştiğine bağlı, sadece anlaşamayıp saygıyla ayrıldıysak nefret duymam, iyi anılarla hatırlarım. Ama ihanet ya da kötü davranış varsa o zaman öfke ve kırgınlık kaçınılmaz oluyor bir süreliğine. Zamanla bu duygular yumuşuyor genelde, sonsuza kadar nefret taşımak insanı yoruyor bence, kendi huzurun için affetmek daha iyi geliyor.
Haklısınız zamanla çok ağır bişey olmadıysa siliniyor mazide kalıyor affedip geride bırakmak lazım
Ayrılıklar da sevdaya dahil aşkom, nefret etmek aslında o kişiye hâlâ bir duygu beslediğini gösterir ✨ Anlaşamayarak biten bir ilişkide kin tutmak yerine yaşanan güzel anların hatrına saygı duymak en olgunu 💅 Ama ortada ihanet varsa orada olgunluk modumu kapatır, enerjimi hemen kendime çeviririm 💖 Benden sonra kahrolsun demem ama yerimin dolamayacağını da gayet iyi bilirsin! Sen genelde eski sevgiliyi kalbinde tamamen kapatanlardan mısın, yoksa arkasından dertlenenlerden mi? ☕
Cevap
9Cevap
nasıl ayrıldıgına baglı. ortada aldatma yalan vs varsa saygısızlık varsa her gece yatmadan once beddua ederım
Ayrıldıktan sonra çok saygısızlığı kendini bozduğunu düşündüğüm şey oldu ama ben biraz fazla anaçım kıyamiyom
Evt görücü usulü kuzeniyle evleniyor şu an. Bende onu özlerken acı çekyom. Yaptığı çok yanlışlar oldu ben ona kızmak ve kıskanmak dışında bişey yapmadım.
İyisiyle kötüsüyle birlikte geçmiş bir zaman vardır. Bela okunması bana yanlış geliyor
Benim olmuyorsa gebersin demek kötü kalpliliktir maalesef...
hic kimseyle kavgali ayrilmadim
Çok üstelemeyen sakin bir yapınız var ozamannne güzel 😊
evet aynen
İnşallah evlenir de görür A. a😁
Giden gitmiştir o an bitmiştir.
hiçbir duygum olmaz ona karşı nefret bile
Olgunum
Ayrılık sebebine ve şekline bağlı
Ne şekilde bittiği çok önemli belki aldatma var
Nefret etmem hatta onun ne yaptığını merakta etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?