Güncellemeler
+1 yıl
kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum arkadaşlar, çok teşekkürler yorumlarınız için. :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Daha bugün ayrıldım 9 ay dayandım toksit iliskiydi sevmek yetmiyor bazen
çok haklısınız.
Yoksa senindemi böyle bir iliskin var
öyle evet. tanıdıkça düzelir, endişeler paranoyalar biter zannediyorsun, iyice artıyor
Arkana bakmadan kaç çok ciddiyim ne kadar seversen sev bu ilişki seni aşağı çekicek kendine olan saygını kaybettigini bile anlıcaksın geç olsun güç olmasın pişman olman istemem. Kimse senden değerli değil seni yönetmesine izin verme😘
çok teşekkür ederim, umarım çok mutlu olursun bundan sonra hep <3
İnşallah umarım sende dogru kararı verir mutlu olursun ben teşekkür ederim❤️
Evet bazen sevgi onu gerektiriyor onu o olduğu için seversin ama kafalarınız cok ayrıdır mutlu olmanız için bitmesi gerekir bazen
öyle haklısınız ki.
Yaptim zaten sacma sapan bir iliski idi
nasıldı?
Sacma iste ilgi istiyince canim isterse derdi biyke sacmalik iste 😀
Yalan söylediği için bıraktım sevdiğim halde
Az özelliğini seviyorsam ayrılırım.
Yaptım aşırı toksik bir ilişkiydi
sorun neydi örnek verebilir misiniz?
Kontrol manyağıydı her hareketimi her davranışımı kontrol etmek istiyordu
:) çok iyi anlıyorum
Ayy aynı benim manitam Allah kurtarmıs kardesim senide benide
Ben de sürekli onu tersler hale gelmiştim artık ve üzülüyordu. Her günümüz artık üzüntü ve kavgayla geçiyordu. Ayrılırsak ikimiz de daha mutlu oluruz diye düşündüm. O ise ben mutlu olamam senden başkasıyla da evlenemem ömrümü yalnız geçiririm beni bu yalnızlığa itme dedi
bu aşırı sorular, kıskançlıklar karşısında insanın sevgisi de yara alıyor. en doğrusunu yapmışsınız, umarım ben de cesaret edebilirim
@Ahunazz Aynen. sen kurtuldun mu?
sizce ayrıldıktan sonra ne oldu
Ben daha bugün ayrıldım şu an kafam o kadar rahatkı o kadar baskıya kontrole sıkılmaya karşı yemin ederim bi rahatlama geldi umarım aramaz geri istemiyorum çünkü hayatıma bakıcam. İnan bu iliski türü insanın piskolojisini alt üst ediyor en iyisini yaptıgıma inanıyorum sende öyle bence. Bir ömür böyle geçemez be
@Ahunazz her zaman geri ararlar bu huzurun bozulacak hazırlıklı ol
Ararsada açmam artık kendime saygım yok demektir ben ona dönersem. Peki sen naptın ayrıldıktan sonra?
@Ahunazz aradı beni bana dönmezsen x kişisinin teklifini kabul edecem dedi ayrıldıktan 3 ay sonra. Bende tehdit edilmeye sinirlenirim baya asla tehdide boyun eğmen böyle bir konuda hele. Başkasını kabul edebiliyorsan et dedim. 5 aya nişanlandı 1 yıla evlendi. Nişan fotoğrafını görünce çok ağladım ama 2 haftaya geçti. Evliliğine hiç üzülmedim
Ohaa agzım açık okudum bunu gördükten sonra zaten en iyisini yaptım diyebiliyorsundur üzülmeye bile değmez. Ayrıldıktan sonra biten iliskiye sadık kalmak erdemliktir boş ver
@Ahunazz aynen öyle en iyisini yaptım. Sende sakın zayıflık gösterme ona. Mutlaka yazar tekrardan
Bundan sonrası dogru kisilerle gecsin insallah. Yazarsa dönerse ben kararımda netim artık zorla hayatıma gircek degil ya istemiyorum dicem zaten gurursuz biri degil bidahada yazma. Umarım senin karsınada dogru insan cıkar
@Ahunazz teşekkür ederim
Evet mecbur kaldim ben
Yaptım zaten.