Aşık olduğunda sinir bozucu bir mutluluk olur ya böyle mıç mıç djdj O zamanlar mı daha çekilmezsin sence yoksa ayrılık sürecinde salya sümük olduğunda mı? 🤧 Tabi oluyorsan.🙄
Aşık olduğunda mı daha çekilmezsin, ayrılık sürecinde mi?
Galiba bir kez aşık oldum ya da olmadım bilmiyorum o hissettiğim duygunun aşk olup olmadığını ama ruh halim mantıken mutlu ve huzurluydu, ayrılık sürecinde ise biraz fazla duygusal olduğum için çok üzülüp kendimi yıpratmıştım. Yani iki türlü de çekilmez bir yanımın olduğunu düşünmüyorum
Ben genel olarak çekilmez bir insan olduğumu düşünüyorum. Burada sürecin adı hiç önemli değil. İsterse bir şeylere başlarken olsun. İsterse bir şeylerin bitişi olsun hiç fark etmez.
Aşık olduğumda herhalde. Mutlu falan olurum ama öyle mıç mıç değil. İçimde yaşıyorum zaten. Sevdiceğim yanıbaşımdaysa sevgimi göstermekten çekinmem asla. Ayrılık süreci beni çekilmez kılmıyor. Zaten ilişkiyi bitiren taraf fark etmeksizin uzaklaşıyorum. Bensem bitsin istiyorumdur, karşı tarafsa saygı duyarım, isteyen istediği yere gidebilir. Ne kadar üzülsem de salya sümük olacak kadar düşürmem kendimi.
Aksinde varoluşsal mutsuzluğum var fakat bununla nasıl baş edeceğimi öğrendiğimi düşünüyorum ya da öğrenmeye devam ediyorum. Sihirli dokunuş konusunda da herkesin ihtiyacı var buna.
Sana ben lazımım dersem had aşarım, ben gibi biri lazım dürtüsel mutluluk kıvılcımları atan.. Öğrenme asla bitmez fakat gün battı diye üzülme, yarın yeni gün doğacak unutma.. Herkesi unut bir boşlukta, aynaya bakıp da sırra düşme. Gözün ufukta olsun daima
Tam olarak yaptığım şey bu, öğrenme tabii ki bitmiyor. Yaşadıklarınla gördüklerinle her gün farklı bir şey alıyorsun, görürsen ne âlâ, göremeyince boşa gidiyor işte o tüm yaşanılanlar. Gözüm ufukta, kulağım kendimde. Başka bir şeye ihtiyacım yok.
Aşıkken her şey çok güzel ayrılınca da çekilmez değilim normal aşksız hayata devam ederim aklıma gelir gelir sonra bir bakmışım unutmuşum. Aşk her an kapıyı tekrar çalabilir
Ayrılık acısı yaşamadım hiç ama bence ben öyle bir şey yaşasam kendimden başkasına çektirmezdim. Aşık olduğumda ise çekilmeyecek biri olmadığımı düşünüyorum.