Sabahları kusuyorum, yaklaşık 13 kilo verdim. Ailem yanımda destek değil. Tekim, güvendiğim tek kişiydi. Sürekli kendimi suçluyorum, onunla barışmak için 4 ay uğraştım. Ayrılık sürecini nasıl atlatırım, tavsiyeleriniz var mıdır
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabahları kusuyorum, yaklaşık 13 kilo verdim. Ailem yanımda destek değil. Tekim, güvendiğim tek kişiydi. Sürekli kendimi suçluyorum, onunla barışmak için 4 ay uğraştım. Ayrılık sürecini nasıl atlatırım, tavsiyeleriniz var mıdır
Dokuz yıllık bir ilişkiyi geride bırakmak kolay olmuyor ama sabahları kusman ve 13 kilo vermen artık sadece ayrılık acısı değil, sağlığını etkileyen ciddi bir tabloya işaret ediyor. Kendini suçlayarak bu süreci atlatamazsın. Dört ay boyunca elinden geleni yapmışsın, bundan sonrası kendini toparlama zamanı. Ben olsam vakit kaybetmeden hem bir doktora hem de bir psikoloğa başvururdum. Bu acı geçiyor ama önce kendine sahip çıkman gerekiyor.
Şu an yaşadıklarını hissederken içimin ne kadar cız ettiğini anlatamam... 9 yıl dile kolay, koskoca bir hayatı paylaşmışsın ama şu an vücudunun verdiği bu tepki tamamen yaşadığın ağır travmanın ve stresin sonucu. 🥺
Lütfen önce bir doktora görünüp sağlığını güvenceye al, çünkü sen her şeyden daha değerlisin. Kendini suçlamayı bırakıp bu yükü tek başına taşımaktan vazgeçmelisin. Zamanla Alsancak'ın o şifalı deniz havası gibi için de ferahlayacak. 💕
Kendine biraz zaman tanımaya var mısın? ✨
4 5 ay oldu ustelık benımle sebıstı sabah kıza gunaydın yazdıgını gordum daha temasımız cok yenı nasıl ıyılesırım detaylı tavsıye ıstıyorum
Ayy şu an şok oldum, bu kadar yüzsüzlük olamazzz! 😡 Kendini suçlamayı bırakıp o toksik insanı hayatından hemen engelle! 💅✨ (18 kelime)
Cevap
10Cevap
Ya aynısını yaşadım cok cok zor atlatılıyor gercekten
Kac senelık ılıskıydı ne kadar zaman gectı
Knk kusura bakmada 9 yıl ne yaptın acaba niye uzattin ömür geçmiş
Ben 1 sene major depresyon tedabısı almıstım o da artık evlenmek ıstıyordu o zamanlar asırı hıssızlesmıstım evlılıgı ertelemek bıraz dınlenmek topsrlamak ıstedım bana destek oldu ama nısanı artık ertelemek ıstemedı ben 1 hafta kala ıptal edelım Şu an hazır degılım dıyınce ayrıldı haklı bu arada ama bende o halde yapamıyordum duzeltmek ıcın neler yaptım yanına gelırım yaparız aılenden ozur dılerım dedım hıc bırını kabul etmedı dogruysa 2 ay sonra oldugu bolgeden bırınden hoslanmıs konusuyor. 2 ayın cok hızlı oldugunu soylefım ınanamadım sevgı ask yok dedı bana barısma umudum oldugu ıcın gorusmek ıstedım kaldık beraber olduk sarılıp uyuduk. Sabah bıt kalkıp caktırmadan kıza gunaydın yazıyor sok oldum aktıf konustugunu bılmıyodum sonrasında daha da kotulestım
Üzülme ya o istedigi zaman niye reddetinki keske davamı getirseydin
Hazır degıldım gercekten sevse bır kac ay bklerdı 2 ayda baskasını bulmazdı
Takilma 2 yilsonra bu haline gülersin
30 yasındayım evlenecektık cok anı var takılma dıyıncr olmuyor kı bana uygulayabılevdgım acımı azaltıcak seyler lazım
psikolojik destek al
Yeni birini bul ya da uğras bul
Neden ayrıldınız?
Ben 1 sene major depresyon tedabısı almıstım o da artık evlenmek ıstıyordu o zamanlar asırı hıssızlesmıstım evlılıgı ertelemek bıraz dınlenmek topsrlamak ıstedım bana destek oldu ama nısanı artık ertelemek ıstemedı ben 1 hafta kala ıptal edelım Şu an hazır degılım dıyınce ayrıldı haklı bu arada ama bende o halde yapamıyordum duzeltmek ıcın neler yaptım yanına gelırım yaparız aılenden ozur dılerım dedım hıc bırını kabul etmedı dogruysa 2 ay sonra oldugu bolgeden bırınden hoslanmıs konusuyor. 2 ayın cok hızlı oldugunu soylefım ınanamadım sevgı ask yok dedı bana barısma umudum oldugu ıcın gorusmek ıstedım kaldık beraber olduk sarılıp uyuduk. Sabah bıt kalkıp caktırmadan kıza gunaydın yazıyor sok oldum aktıf konustugunu bılmıyodum sonrasında daha da kotulestım
Seninle birlikte olduğu gecenin sabahı başka bir kıza Günaydın mı yazdı?
Onun tek derdi cinsellikmiş ve sen kurtuldugun için dua et bemce
Tek bırlıktelıkde degıl sarılarak uyuduk optu oyun oynadık denıze gıttık bana begendıgım bırı var ama ask sevgı yok sadece mantıkla bakıcam dedı ben de cıddıye almadım gorunce bu ne gevseklık dedım o da bana ben sana demıstım telefonuma bakman cok ayıp dedi ben nereden bıleyım kızla aktıf konustugunu
Tek bırlıktelıkde degıl sarılarak uyuduk optu oyun oynadık denıze gıttık bana begendıgım bırı var ama ask sevgı yok sadece mantıkla bakıcam dedı ben de cıddıye almadım gorunce bu ne gevseklık dedım o da bana ben sana demıstım telefonuma bakman cok ayıp dedi ben nereden bıleyım kızla aktıf konustugunuu
Hem suçlu hem güçlü birde çok ayıp diye seni manipule ediyor. Aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
Kesinlikle kurtulduğun için şükret dua et başkada bir şey demiyorum.
Aslında zaten ayrıydık o yuzden aldatmak sayılmaz bu dıger kıxla da sevgılı degıl konusuyormus ama nereden baksanız karaktersızlık cumartesı vefalasmak ıstedım cafede gorusup bagımı koparmak ıstıyorum ıletısımı kesersem acım gecer mı bırde ben kendımı cok sucluyorum o evlenmek ıstıyordu uzattın vs dıye bu suclamalarımda benı cok yoruyor eger evlenmeyı uzatmasaydım bunlar yasanmayacaktı
Senin uzatma sebebin ona tam olarak güven duymaman mi?
Madem ayrısınız neden seninle birlikte oldu. Denize girdi seninle oyun oynadı sarıldı uyudu?
Bunları sorgula bence
Iste ben de sordum sen konusmak ıstedın gıdelım dedın demekkı senı kırmak gerekıyormus dedı sezlongta yattık uzandık bende aıle var dedım cok o da bızde aıleyız dedı orada mesela opustu benımle daha sonra da ask baska cınsel cekım baska dıyor 9 senelık ılıskı ve benım sevdıgımı bılıyor
O zaman evlensen bu adam seni aldatacak
Sana olan cinsel ilişki isteği mi? Sana aşık değil mi? Hiç bir şey anlamadım
Bız 9 senedır bırlıkteyız evlenecektık. Ben o sıra sorunlar yasadım major depresyon gecırdım evlılık konusunda hıc ıstek ve heveslı degıldım cunku her seye karsı ısteksızlıgım vardı ona nısanı erteleyelım dedım kabul etmedı son dakıka ben erteleyelım dıyınce 1 hafta kala ayrıldı benden ben hazırlık yapmadıgım ıcın bunu demıstım. Haklı bu arada ayrılmakta ama ben hemen duzeltmek ıstedım aılenden ozur dılerım nısanı planlarım. Her seyı duzeltırım dedım engelledı calıstıgı sehıre gıttı. Ben 4 ay boyunca ugrastım ama barısmadı. Artık hıssının vr askının bıttıgını soyledı bu kaygılarla ıstemıyorum artık dedı ınanmadım baskası mı var dedım begendıgım bırı var evet ama ask sevgıyı yok. Mantıkla davranıcam dedı bende cıddıye almadım denıze gıdelım mı dddım tamam dedı kalmak ıstemıyorum ama gunubırlık gıdelım dedı bende tamam dedım sonra bız yakınlastık kalalım mı dedım o da ıstedı kaldık bırlıkte olduk oyunlar oynadık yemek yedık sarılarak uyuduk sabah bır uyandım kıza gunaydın yazmıs
Sana hiç aşık olmamış yalan söylüyor ya da aşkın ne olduğunu bilmiyor. Sen ona aşık mısın? Birde senin ilk cinsel ilişkiye girdiğin sevgilin bu mu?
Daha önce cinsellik yaşadıysan o yüzden seni kullanmış olabilir.
Çok karışık sizin ilişkiniz
Ikımızde bırbırımızın ılkıydık yok asıktı bu zaten ıkı kelıme buradan anlatılarak cozulmez pekı erkek olarak sana sunu sorucam ben 4 aydır onun pesındeyın paspas oldum resmen bu da benı daha rahat atlatmasını saglamıs mıdır? Krndımı artık gerı cekersem ve bende artık yoluma bakıcam dersem ozleme durumu olur mu
Aşk öyle bitecek bir şey değil 👍 aşık falan olmamış gelelim sana sende ilkin bu çocuk olduğu için onun peşindesin. Kendi haline bırakırsan Günaydın yazdığı kızla devam eder ve eğer o kızı elde edemezse onunla evlenir. Seni elde etti seninle işi bitti.
Onun peşinden koşacağım derken ezik gibi görünürsün ona ve senden hepten iğrenir
Kendı halıne bırakmasam da konusur kı benım yanımsa gunaydın yazan bırı benle ne alakası var ben elımden gelenı yaptım bılmıyorum evlılık konusunu ama bır noktada kızla olmayacak ve pısman olacak gıbı gelıyor
Artık kosmayscagım yoruldum
Seni yoracak ilişkiye en başta girmeyecektin çok sevdin hata yaptın bekaretin gitti. Çok yoruldun şimdi gerçek aşkı bulman çok ama çok daha zor.
Pişman olacağını sanmıyorum çünkü biz erkekler bu tür konularda pişman olmayız
Ilıskıde sıkıntı yoktu dedıgım gıbı evlılık surecını ben uzatınca ayrıldık. Emın mısın artık pısman olmayacagına
Köprüyü geçmiş artık senin pişman olma vaktin yani seni peşinde koşturacak
4 aydır ugrasıyorum artık neden kosayım sadece cumartesı vedalasmak ıcın cay ıcmeye gıdıcez orada ne desem dıye dusunuyorum
Çok zor bir durum 👍
Diyecek çok bir şeyin yok
Pekı burada yuzde yuz ben mı hatalıyım cunku senın yuzunden bıttı vs dedi hep
Ayrıldıktan sonra seninle cinsel ilişkiye girdi öyle değil mi?
Evet ama anlık gelıstı planlı degıldı
İlk cinsellik ne zaman oldu?
Ayrılıktan önce mi?
Evet kac yıldır sevgılıyız bız sadece cınsellık yasamaduk denjze gurdık oyunlar oynadık yemeğe geldik
İlk cinsellik Ayrılıktan önce olduysa tüm suç onda bence sürekli cinsellik yaşadıysanız senden bıktı başka heyecan arıyor.
Yok cınsellıkle alakası yok ısteklı zaten konu bu degıl neyse
İstekli olduğu için böyle oldu zaten senden hevesini aldı şimdi başka bir kızı elde edecek seninle işi bitti
Konunun cınsellıkle alakası yok nısanı 1 hafta kala erteleyınce ayrıldık 30 yasındayız artık cocuk degılız cınsellık heves vs ıle alakası yok konunun neyse
Bu yaştan sonra bakire değilim dediğinde seni kolay kolay kabul eden doğru düzgün bir erkek çıkmaz.
Bu yaştan sonra bakire değilim dediğinde seni kolay kolay kabul eden doğru düzgün bir erkek çıkmaz. İşin kolay değil yani...
Köyde mı yasıyorsunuz anlamadım cogu arkadasım gayette evlendı her neyse konu bakırelık degıldı
Nerde yaşadığım seni ilgilendirmez. Arkadaşların evlenmiş olabilir önemli olan evlendiği erkekler nasıl erkekler?
Normal adamlar işte
Yakında ölürsün bu gidişle
Ben duzelmek ıstedıgımız ıcın tavsıye ıstedım
Çivi çiviyi söker
dertleşelim
Duş al aç filim izle spor yap boş kalma
Takılıp kalmışsin pehhh
Olmuyorsa unut bul birisini bence unutursjn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?