ilk aşkım çok seviyorum hala seviyorum yalnız kalbim çok kırık... bu kötü huyu dışında çok iyi bir kocadır bana ev işlerinde yardımcı olur aileme hizmet eder beni çok sever... bugün çabuk hazırlan diye bana hakaret etti çok ağır şeyler bende ağlamaya başladım gelmicem dedim bana itaat edeceksin dedi bende hakaret ettiğin sürece hayır dedim... sonrasındada vurdu 3 kere kaç saat ağladım bilmiyorum... aileme söyleyemem onu affetmezler... ne yapıcam ben sabretmelimiyim yoksa 4 aylık hamileyim boşanayımmı
Cevabın nedir?
+1 yılHz. Peygamber (s. a. v.) dediği gibi "Kadın ve erkek bir bütünün iki eşit parçasıdır" eşine eziyet eden bence evliliğin manasından kutsiyetinden bir haberdir.. yani erkeğin manevi duygulardan yoksun oluşu da şiddetin hazırlayıcısıdır.. Evlilik, yuva kurmak bu yuvanın en güzel meyvesi olan çocuklara sahip olmak, birbirlerini günahtan korumak, dini vecibelerimizi ola bildiğince yapmak, günaha ve mutsuzluğa karşı direnmeyi, güzel nimetlerden faydalanmayı, imtihan dünyasını başarıyla geçilsin diye bir araya gelinir.. haa başka amaç ile evlilik yapanlar az da olsa onlar müstesna... " Bir hadis-i şerifte "Bir erkek, hanımını döverse, kıyamette onun davacısı ben olurum." diyor.. anladığım kadarıyla sen eşini seviyorsun.. sözde o da seni seviyor..(bence seven insan eşini ne döver, nede eziyet eder) hamile olduğuna göre kendini topla henüz evliliğin başındasınız.. kendine şiddeti, eziyeti reva görüp sus-pus kalma.. ilerde çocuğunuz olacak seni döven kızma ama belki ona da eziyet etme ihtimali fazla.. eşini uyar gerekirse ailenden veya onun ailesinden yardım al.. Allah kolaylık
13 Yorumla- +1 yıl
çok saolun çok güzel şeyler yazmışsınız aslında eşim manevi hassaiyeti olan bir insandır yani ben o yüzden aşık olmuştum ama herkes hata yapabilir... efendimiz s. a. v o hadisini görünce çok mutlu oldum iyi bir baba olacağını düşünüyorum aslında iyi bir eşte... inşallah bir daha yapmaz.. bana çok kaba davranıyor bazen.. ama dün sen çok romantiksin ne yazıkki benim gibi birine düştün dedi bana çiçek almış çok mutlu oldum bir daha yapmasa ondan iyisi yok benim gözümde
- +1 yıl
rica ederim.. eminim ki iyi bir baba olur.. demek ki sana karşı kaba davranışının farkında, bir nevi seni zaman zaman üzdüğüne üzülmesi iyi bir gelişme.. tüm hayallerinin gerçeğe dönüşmesi ve yavrunu sağlıklı ve sıkıntısız bir şekilde dünyaya getirmeni Allah diliyorum.. devamlı dua et.. kendine, eşine ve doğacak çocuğunuza.. (ediyosundurda ben gene söyledim)
- +1 yıl
evet en azından bunun farkında olmasına gerçekten çok mutlu oldum inşallah hakaretlerinde yanlış olduğunun farkına varır ben baba evinde hiç böyle küfürler duymamıştım en nefret ettiğim şey bir sigara ikincisi küfür...
En İyi Cevaplar
Çocuk & Ebeveyn konusunda 822 cevap paylaştı. "Kocam her gün beni aldatıyor.. Geneleve gidiyor. İçki içiyor. Üstümde sigara söndürüyor. Arkadaşları geldiğinde beni evden kovuyor. Ama beni çok seviyor " gibi bir durum bu.
Ev işlerinde yardımcı olması. Ailene hizmet etmesi ne kadar olumlu ki bu durumda? . Böyle karaktersiz insanlarla nasıl evlenirsiniz.. Nasıl tamamen tanımadan evlenirsiniz.. Çok garip.. Küfretmek istemiyorum da yazık sana.. Hayatını berbat etmişsin. Çocuk doğduktan sonra onada şiddet uygular bu.21 Yorumla- +1 yıl
Aldatsa affetmem... en büyük korkum cocuk
Dogunca hakaret etmesi bagirmasi onun önünde vurması malesef yapabilir nasıl böyle biri bilemiyorum şimdi düşündükçe onu affedemiyorum. Ailem onu melek biliyor onlara hep iyi huylarini anlattım yarın öbür gün bosansam bu yüzden arkamda durmayabilirler
Şaka mısın sen pardon? Hala seviyorum diyo ya. Eşim bana vuruyor küfür ediyor aşağalıyor ama seviyorum yaa. Şimdi ülkede kadın cinayetlerinin nasıl böyle arttığını anlayabiliyorum. Ne sevmesi ablacım kafayı mı yedin sen? Hadi sen onu seviyosun acaba o seni seviyor mu? Hamilesin ne güzel bir evladın olacak peki o dünyaya gelince sinirlendiğin zaman ona vurur musun küfür eder misin? Bunu yapmazsın öyle değil mi çünkü o senin en değerlin kıymetlin çünkü sen ONU SEVİYORSUN. Hadi şimdi bidaha düşün eşin insan mı hamile karısına vurup küfür eden bir insan olabilir mi? Sen bu adamın sevgisine inanıyor musun? Ulan adam bana itaat edeceksin demiş nasıl yediriyosun bunu kendine hiç mi gururun yok? Bu kadar muhtaçmış gibi davranmayın ya Allah aşkına şu hale bak o çocuk doğunca neler görecek tahmin edebiliyor musun? Eğer ondan boşanmazsan masum bir bebeğin çocukluğunu elinden almış olursun
20 Yorumla
+1 yılBoşanma konusunda bişey diyemem ama kesinlikle ne hakaretlerine nede şiddetine sessiz kalma. Ailene gitmeden kendin çözmeye çalış ilk olarak, tavrını koy bir daha sana vurmaya cesaret edemesin insan sevdiğine kıyar mı hemde bebeğini taşırken lütfen kendini böyle kandırıp sineye çekme. Baktım olmuyor ailene anlat sahipsiz olmadığını bilsin ona göre davransın terbiyesiz..
Emin ol sevgi karın doyurmuyor gerçi sen daha iyi bilirsin bana şiddet uygulayıp kalbimi sözleriyle ezdikten sonra hiç sevmesin hadsizz.. Sen daha önemlisin ve o kesinlikle vazgeçilmez değil.. Geçmiş olsun.11 Yorumla- +1 yıl
ne güzel konuşmuşsun hiç gücüm yok ama bir şeyler yapıcam tesekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
34Cevap
Buradakileri dinleyerek mi yola koyulacaksın gerçekten?
Bu soruların yeri burası değil. Ciddi konular bunlar. Bir büyüğe danışman gerek.
Ve ayrıca soru gerçek ise; Boşa ulan ayıyı. Bebeğini taşıyorsun bir de vuruyor hödük.
Şu an hamileyken bunları yapan biri ilerde neler yapar sen düşün.
Ailene de söyle, en azından onlarda gözünü korkuutur.31 Yorumla- +1 yıl
sadece içimi dökmek istedim bir gün boşanmaya karar verirsem o zaman alieme söylicem
Ya böyle şeyleri burada sormayın çok saçma sapan yorumlar gelir bu konu çok ciddi ben okuduğumda yanlış birşey söylersem diye çekindim şu an . Bence bir büyüğe akıl danış. Ne kötü durum yaa okuyunca içim acıdı.
13 Yorumla- +1 yıl
bir büyüğüme syledim hiç bir şey yapmadı onun akrabasına söyledim lütfen konuşun bana hakaret etmesin dedim sizi dinler dedim ama yardımcı olmadı
- +1 yıl
kendi akrabalarıma söylesem beni boşatırlar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılne ara hamile kaldın
kaybetmişsin bebeğini
her neyse. Soruna cevap vereyim
elbetteki bu benim görüşüm o onun görüşü
herkesin söylediğine kulak asarsan mutsuz olursun
öncelikle hamileyken sana şiddet uygulamasının katlanılabilir bir tarafı yok
evet iyi yanları olabilir kocanın ama bu yaptıkları İyiliklerini siliyor
bebeğine yazık elbette önce eşinle konuş
böyle devam edeceksen yürümez boşanırız diye çıtlat11 Yorumla- +1 yıl
söyledim kaç kere boşucam seni diye bana vurduğunda ama yapamam o cesaret yok bende
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir kere hamile karısına vuran (en mazlum halidir bir kadının) her zaman vurur.
ailenden yardım istemelisin. psikiyatriste gitmeli. bazen vuruyor dediğine göre bu sık sık başına geliyor. kendi kendine düzelmez. boşanmayı bu aşamadan sonraya bırakabilirsin.
susma. sustukça iş büyüyecek ve asla düzelmeyecek.01 Yorumla- +1 yıl
onun ablasından yardım istedim oda bir şey yapamıyor çok söyledim psikolğa veya psikiyatriğe git diye ama konumumu tehlikeye atar diyo şiddetle karşıçıkıyor şimdilik barıştım ama kalbim çok kırık ve süre verdim sadece devam ederse sonumuz belli malesef
+1 yılKarsina alip konusabikecegin biriyse acik konus, inan karnindaki cocuk bile bu durumu sezer o bile üzülür, baktin olmadi ailene bildir, hic nornal degil ilerde seni köle gibi kullanmaya alistiriyor heralde, ailende cözüm bulamazsa aile huzuru uyumu icin hocalar vefk yazar, onu uygulayin, esinin haberi olmadan olmasi gerekir, ilgi duyarsan isim yazabilirim vefk uzmanlarinin
05 Yorumla- +1 yıl
vefk dindeki yeri nedir ilk defa duydum
- +1 yıl
Internette arastir incele eger karar verirsen saba o isin ehli isimleri yazarim, büyü degil tamamen rahmani metodlar kullaniliyor
- +1 yıl
baktım gogledan isimlerini verirmisin hocaların
- +1 yıl
Ali gürses onunla bir konus yoksa digerlerinide yazarim
- +1 yıl
Google da medyum büyü felan diyor allah irak etsin... yapanları yaptiranlarida allah lanet etmiştir
Bir kadına tekme atmak sadece karnındaki bebeğin hakkıdır diye bir laf var biliyor musun :)
41 Yorumla- +1 yıl
çok güzel lafmış dedim bebeğiml birikte cennete gitsem allah beni yanına alsa ama imtihan işte
+1 yılBoşanma davası aç gözünü Korkut demeyle tınlamıyosa eğer öyle yap hamile olduğunu bile bile nasıl vurabilir
11 Yorumla- +1 yıl
bu kendini tutmuş hali doğurunca napıcak acaba düzelmezse yapıcam galiba işte bu iş çok zor
Nasıl sevgi o öyle? Yaptıkları tüm iyiliğini siler atar. Sesini çıkar ağlamak yere böyle giderse yürütmem de.
45 Yorumla- +1 yıl
dedim ama yapacağıma inanamadığından tınlamıyor heralde
- +1 yıl
obenim çocuğum sabretmemin sebebi
- +1 yıl
doğru söylüyosun
Allah ıslah etsin braz sabret kardeşim dua et yaptığı yanlış hamile bir insana vurulur mu ya allahım iylik ihsan nasip eylesin
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şimdi gelecek yorumların saçmalığı sana iyi gelmeyecek emin ol. Yani nasıl zor bir durumsa bişey diyemedim.
10 YorumlaYa nasil bir vicdansizliktir insan hamile esine boyle davranir mi o an onu terkedip giderdim senin onun kolesi degilsin aklini basina alsin terbiywsiz herif
03 Yorumla- +1 yıl
aslında bunu yapmak isterim ama işte o rezil olur benide bırakmaz işler daha berbat olur
- +1 yıl
çok yoruldum artık çok tehdit edecek halim bile yok
kadın koca arasına girilmez. ama karnındakine kurban olsun derim
12 Yorumla- +1 yıl
Sabretmeye karar verdim rabbim sabredenelere yardım eder...
+1 yılBir görüşünde de 3 ay sonra evleneceğim falan yazmışsın kızım sen ne ayaksın
11 Yorumla- +1 yıl
o ne zaman bir bak istersen 9 aylık evliyim ben yeni daha
Kadina vurmak onu geç 4 aylik hamile bir kadina vurmak. Aileni bosver sen neden affediyosun o hayvani aski bilirim de o aşık olsa vurmazdi onunki aaliskanliktir anca hayvan gerçekten
00 YorumlaEsim olacak? Beni sevecek? Hamile olacak
Ulan üstüme kussa citimi cikarmam30 YorumlaUlan biz bayan bulamiyoru evlenip hamile birakmaya senin koca da bulmuş birde vuruyor hakaret ediyor haa bence sen usta ellerde elmas gibi işlenirsin kiymetini bilene git...
05 Yorumla- +1 yıl
bulunca sende kıymet bilmezsin
- +1 yıl
Kocam beni öldürse yine onu aldatmamda... yuh ya hamileyim evliyim o kadar mi yokluktasin kardeşim
+1 yılBoşa. ben olsam boşardım. ama ona söyleme cek git sonra tehdit eder ölüdürüm felan diye. eline dilekçe gelince pişman olur.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ailenize soylemelisiniz, siz hamileyken bunu yapan normal zamanda ne yapar.. Kadin kutsaldir el kalkmaz hic bir sekilde ve bunun bir mazereti olamaz.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAl karşına insan gibi konuşmayı dene. Hala devam ediyorsa boşan. Hamilesin bir de, yuh.
00 Yorumla Gercekse bu allaha belasini versin kusura bakma da.
17 Yorumla- +1 yıl
vermesin de inşalah düzelir
- +1 yıl
bilmiyorum sabredicem bir süre psikolğa giderim olmadı düzelmezse en son çare
- +1 yıl
keşke öyle olsam malesef gerçek
- +1 yıl
bak kardeşim hiç halim yok ağlamaktan bitap düştüm yinede zorla cevap yazıyorum midem bulanıyor sürekli kusuyorum kalbimin acısı ise dayanılmaz halde anlatıp biraz rahatlamak istedim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. ustunluk kurmaya çalısabılır ya da çocuk ıstemedıgınden de olabılır gercekten hamıle bır halde sana vurduysa ılerıde daha buyuk dayaklar beklıyor senı o na gore hareket sana kalmıs
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. La s*ktr et terket gitsin haysiyetsiz sünepe beyinli herifi
30 Yorumla
+1 yılnasıl bir eşiniz hem küfür hem hem döver hemde hamilesiniz ve bebeğinize zarar verebilir bence ayrılın
03 Yorumla- +1 yıl
Sen dedinya bunu kesin ayrılacaklar dayı
- +1 yıl
normali nasıl olur herkesin evliliği mükemmel mi
- +1 yıl
böyle olan da vardır ama eşini el üstünde tutan kıymet bilen eşlerde
+1 yılBöyle aşk yerin dibine batsın.
Hakaret eden, dayak atan erkek mi olur la?01 Yorumla- +1 yıl
doğru belki bu aşk değildir ilk diye takıntımı yaptım ama bana güzel baksın hemen unutuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun için katlama buna ondan babada olmaz sana kocada. Kendi hayatını maffetmekle kalmazsın çocuğuna da çok büyük bir kötülük yapmış olursun. Hemrn boşa!
22 Yorumla- +1 yıl
onu düşünüyorum bende çocuğumun yanında bağırırsa buna katlanmam o zaman boşanırım sanırım
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunu psikolojisini çok kötü etkiler bu çocuğuna aynı muameleyi yapmayacağını nerden biliyosun? Hadi ona yapmadı annesi şiddet gören bir çocuk hayatı boyunca sorun yaşayacaktır. Kendini düşünmüyorsan çocuğun için boşanmalısın. Ona bunu yapamazsın.
+1 yılBu nasil sevgi oluyor seni hamileyken bile uzen vuran adamdan ne bekliyorsun ki
13 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum evlilikler nasıl olur sevgi nasıl bilmiyorum hiç bir şey allah biliyor ya tüm bunlara rağmen aptalım ya onu çok seviyorum
- +1 yıl
Anliyorum insan sevince katlaniyor ama biryere kadar hayat boyle gecmez inan
- +1 yıl
dua edicem bir süre daha sabredicem sonra olmadı the end işte
Adam mı l*n o eşine vuruyo bide hamilesin ne diyim kardeşim sana allah ıslah etsin kocanı
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılNe insanlar var yaa :@ Yok artık dedim resmen :O @Somya Ablan doğru söylüyor...
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılo adam niye oylr..
sen onun dengi misin. . ya. pislik.00 Yorumla Boşan. Sana el kaldıran adamdan hayır gelmez. Artı, birde hamilesin l*n . O adamın çocuğuna hamilesin sen. Boşanmalısın kesinlikle.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil vurmak sesini yükselttiği anda boşayacaksın hemen
14 Yorumla- +1 yıl
o kadar kolay mı türkiye gibi bir yerde kolay mı
- +1 yıl
ozaman bir gün bir çöp tenekesinde bulurlar cesedini
- +1 yıl
onu yapmaz
- +1 yıl
inşallah
Geçen sorunda düşürmüştün bebeği
Kalp atışı gelmiyordu
Şimdi canlandı mı bebek geri ?02 Yorumla- +1 yıl
hayır bu yeni bebek
elleri kırılsın onun kusura bakma ama ıslatıp ıslatıp dövmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılbiririncisi bu soruların yeri burası değil ikincisi yarın gelir özür diler
00 Yorumla
+1 yılYazık ya hamilesin birde kötü olmuş ama ilk aşkın bir konuşun oluruna bakmaya çalışın
00 Yorumlaanlamıyorum bu erkekleri ya bir kadına hic el kalkarmı cahillikten baska bisey değil. bida yaparsa bosa sonu gelmez yoksa
00 Yorumla
+1 yılhemen boşanmayı düşünme bakarsın pişman olup özür diler
012 Yorumla- +1 yıl
insalah düzelir kimseye söyleyemiyorum artık psikolojim bozuldu ağlayıp duruyorum
- +1 yıl
1 defa mı oldu bu olay
- +1 yıl
hayır hamile değilken vurmaya başlamıştı hatta alışkanlık edinmişti ben onun ablasına durumu anlattım bir süre düzeldi yine başladı halbuki daha 1 yıl bile olmadı evleneli
- +1 yıl
ilk ayda mı hamile kaldın sen
- +1 yıl
hayır 4-5 . ay arası
- +1 yıl
işinde stres falan var mı eşinin
- +1 yıl
var ama benim işimde stresliydi şu an istifa ettim mecburi bebek için düşük tehlikem var zor hamilelik geçiriyorum
- +1 yıl
hmm seni anlaması lazım yani biraz suyuna git istersen
- +1 yıl
olabilir bendede inat var hakaret duyunca isterse dövsün inadımdan vazgeçmiyorum
- +1 yıl
:) bazı şeylerden taviz vermek lazım ama
- +1 yıl
doğru inadımı kırsaydım dayak yemezdim sadece hakaret ama beni üzen dayak değil hakaret
- +1 yıl
ya insan en azından çocuğu düşünür dayak nedir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen. boşanma, yuva yıkmak kolay değil, başka bir yol. dene
10 Yorumlaböyle devam ederse boşa gitsin sana vurmaya hakkı yok onun.
00 YorumlaAblacım sen onsuzda yaşayabilirsin yani biz "Yalnız geldik yalnız gidicez"Ama yuvanızı yıkma taraftarı değilim ezdirme kendini üste çık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onu terkedicek kadar kadın değilsn. anca köle olursn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendinle celisiyon bir kere , mal mal seyler duzgun soru sor.
00 YorumlaBırını bul agzını burnu kırdırt sonra senı anlasın
00 Yorumla
+1 yılO durumun farkında değil heralde
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
seviyorsan sabret anlayacaktırr
01 Yorumla- +1 yıl
o bilmese allah bilir diyecek seviyeye gelsem keşke
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle adamları seviyorsnuz zaten
10 Yorumla
+1 yılyuva kurmak kolay değil
01 Yorumla- +1 yıl
hemde hiç değil çok zorluk çektik bu yüzden hemen boşayamam ayrıca kalbimdeki sevgiside çok şükür bitmiş değil bir gülle gelse özür dilese her şeyi unuturum ama 1 gün sonra tekrar hakaret eder 2 gün sonra tekrar vurur
+1 yılNedense hic inanmadım
05 Yorumla- +1 yıl
Neden o kadar mi vahim durum
- +1 yıl
İlk aşkın okey, ev işlerinde yardımcı oluyor bu da güzel, ailene karşı saygılı da görünüyor, artı hamilesin ve hızlı hazirlanman için kötü hakaretlerin olduğunu düşünmüyorum. Yok bana itaat edeceksin falan sözleri, dövmesi inandırıcı gelmedi.
- +1 yıl
Malesef bu kadar iyi biriyken en ufak bir şeyden hakaret küfür adi şerefsiz her şeyi diyor bu sözlere dayanamıyorum ölsem de duymasam bu sözleri diyorum biliyorum belki günah ama saatlerce allahım beni yanina al diye agladim eğer günah olmasa ve yavrum olmasa çoktan intihar etmiştim
- +1 yıl
En iyisi ailene bildirmek bu durum da ama ben yine de size inanmak isterdim. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
- +1 yıl
Eğer bir gün boşanmaya karar verirsem aileme o zaman anlaticam çünkü ben affederim ama onlar affetmez bir gün düzelirs e aileme inanadiramam
+1 yılDüzelir
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle umuyorum inşallah
onun * koyim adı soyadınıda yaz
01 Yorumla- +1 yıl
sende küfür ediyosun ilerde sende döversin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKötü huyları dışında iyi bir koca mı :)))))))))
00 Yorumla
+1 yılkendini ve bebeğini ona ezdirme
00 YorumlaBoşan gitsin ya...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnedemek itaat edeceksin.. boşan gitsin alla sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltekrarlarsa ayrıl
10 YorumlaBoşa bence
00 Yorumla
+1 yılhemen boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşan bence bu ne ya
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim eşim çok hakaret ediyor ve bazen vuruyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler