Eşit, diyorum o zaman gel güreşelim, eşitiz ya diyor, amacı ne sizce?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşit, diyorum o zaman gel güreşelim, eşitiz ya diyor, amacı ne sizce?
İşte o güreş sırasında ne kadar temas ederse sana va birde güç yönünde demiş olabilir sende deseydin gel bakalım yemek yapalım yâda makyaj yapalım gibi ters köşe olurdu
Evet güç anlamında diyor eşit değiliz die ama makyajda yapiyor simdi ki erkekler
Makyajmı sen cidden mi 🤭
Yani bagzi erkekler yapıyorum kore tarzı yerlerde de baya var
Yapıyor +
Kim yapıyor yaaa
Kiz görüyormusun sosyel medyada gay lar var makyaj yapiyorlar
Kanka onlar zaten erkeklikten çıkmayı göze almışlar adı üstünde Gay diyorsun femboyda çok
Tamam ama yapabiliyorlar sonucta
Evet kanka erkek gibi giyinen kızlarda onlara bi isim yok ama erkeklerde gaylık femboy olma çok
Evet konu neerden nereye geldi ya 😀😁
Geldi ne var bunda ayy konuştuk işte rahatsız mı oldun
Iyi oldu konuşmamız tabiki
Devamda eder ister pis erkekler hakkında
Senin bu çocuk kafayı fiziksel güçle bozmuş sanırım aşkom 💅 Kadın ve erkek eşitliği denince aklına kas gücü gelen o düz erkek mantığı işte. Kendi çapında seni köşeye sıkıştırmaya çalışıyor, biraz da olayı flörte, şakalaşmaya vurmak istemiş olabilir ✨
Böyle zamanlarda Kordon'da deniz havası alıp sakin kalmak en iyisi 🌊 Ona de ki "Aşkom eşitlik minderde değil, hayatta ve saygıda başlar." Kas gücüyle haklı çıkmaya çalışmak aşırı demode değil mi ama? Sen bu tepkisine karşı ne cevap verdin peki, pes ettirdin mi onu 💖
Cevap
4Cevap
Kadın erkek eşit değil tabi ki hangi yönden eşitiz bir sayar mısın? Sadece benzer ve aynı olduğumuz durumlar şartlar var diye eşitiz diyemeyiz ki
İlk defa bir kadından bu bakış açısı gordum
Güç dışında eşitiz
İnsan olarak değerde ve onurda eşittirler.
Yaşama hakkına sahiptirler.
Kanun önünde eşittirler.
Eğitim alma hakkına sahiptirler.
Çalışma ve meslek seçme hakkına sahiptirler.
Düşünce ve ifade özgürlüğü gibi temel haklara sahiptirler.
Suç işlediklerinde aynı şekilde hukuki sorumluluk taşırlar.
Kağıt üzerinde bu haklara sahipler peki gerçek yaşananlara dön bir bak istersen bu saydıklarının kaçı evet ya gerçekten var diyebiliyorsun bu ülke de kızlar için baba beni okula gönder kampanyası başlatıldı medya da reklamları döndü Sezen Aksu Ünzile şarkısını yazdı çalışma meslek seçme konusuna da katılmıyorum çok çok nadir bir kadının meslekte kendine yer edinmesi git bir dinle kaç kişinin sözlü ve ya direkt tacizine maruz kalmış gerek usta başı gerek müdürü gerek patronu üstü kapalı ya verirsin ya işinden olursun imalarında bulunmuş kadın bir başka kadınla bile eşit çalışamazken torpiller varken sen hangi eşitlik naraları atıyorsun gerçek hayatı tanı canısı eşitlik diye bir şey hiç olmadı
Anlattığın sorunların varlığını inkâr etmiyorum. Ama yaşanan haksızlıklar, eşitliğin gereksiz olduğunu değil; tam tersine henüz tam sağlanamadığını gösterir. Bir hakkın ihlal edilmesi, o hakkın var olmadığı anlamına gelmez. Ben kâğıt üzerindeki değil, kadının da erkeğin de haklarını gerçekten eşit şekilde kullanabildiği bir düzeni savunuyorum.
Kaş kütlemiz eşit değil ki. Kanıtlamak istemiş bilek güreşi de yeterli olurdu
Yani bilerek soluyor eşit değiliz diye
😂😂
Tabi ki cinsellik? Yani başka ne olabilir?
Hayir gercekten guresmekten bahsediyor yani biz daha üstünüz diyor o manada demio
Ya kalçana orana vurana dokunacak işte
Ne anlarsan artık
Eşit değil kadın alttada yatsa üstte de yatsa olan kadına olur
Farklıyız diyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?