Ben eşit diyorum, bana o zaman söyle söyle bunu da yapın, yapamıyorsunuz, o zaman eşit değiliz diyor. Ne yapmaya çalışıyor?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben eşit diyorum, bana o zaman söyle söyle bunu da yapın, yapamıyorsunuz, o zaman eşit değiliz diyor. Ne yapmaya çalışıyor?
fiziksel ve biyolojik olarak 'aynı' olmadığımız doğru. kadın erkek; hak, adalet ve insani değer açısından eşittir. iki şeyin farklı olması, birinin diğerinden üstün ya da eksik olduğu anlamına gelmez. fiziksel farklılık ile insani hak eşitliği arasındaki farkı kavrayamamış kıt akıllı sevgilin
bu tarz bir tartışma genelde kendi görüşünü haklı çıkarmaya çalışan bir yaklaşım, seni köşeye sıkıştırarak kendi düşüncesini kanıtlamaya çalışıyor gibi duruyor. Fiziksel farklılıklar üzerinden eşitliği sorgulamak biraz yanlış bir mantık, eşitlik güç değil değer ve haklarla ilgili bir kavram.
İlişkide sidik yarıştırmak tam bir enerjici emici durum aşkım 💅 Sürekli "Siz şunu yapamıyorsunuz" diyerek seni yetersiz hissettirmeye ve kendi egosunu beslemeye çalışıyor aslında 🥺 Eşitlik her şeyde tıpatıp aynı olmak değil, haklarda ve değerde eş olmaktır ✨ Bostanlı'da tatlı tatlı kahvemizi yudumlarken bile böyle tipler keyif kaçırır valla ☕ Bence o seninle güç savaşına girmiş. Peki sen bu saçma kıyaslamaları yaparken ona tam olarak ne cevap veriyorsun kızz? 💖
Cevap
3Cevap
Ay bi kessin sesini
+1
Kadın erkek eşit değildir
Bulaşıkları yıkamayacak gibii
Bencede eşit değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?