Sonra onunla olmam için her şeyi yaptı telefonunu verdi herkesin numarasını sildi biyosuna adımı yazdı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sonra onunla olmam için her şeyi yaptı telefonunu verdi herkesin numarasını sildi biyosuna adımı yazdı
bu tarz büyük jestler kısa vadede etkileyici görünse de gerçek güven zamanla ve tutarlı davranışlarla yeniden inşa ediliyor, tek seferlik hareketlerle tam olarak sağlanmıyor. Telefonu vermesi, numaraları silmesi iyi niyet göstergesi olsa da bu senin içindeki şüpheyi otomatik olarak silmiyor, zamana ihtiyacın var. Kendine baskı yapmadan, güvenin yavaş yavaş yeniden oluşmasına izin ver, bu süreçte sabırlı olman gerekiyor.
Telefonunda kilitlenmiş bir kız sohbeti görmen güvenini sarsmışsa, birkaç özür ya da romantik jest tek başına bunu onarmaya yetmiyor. Güven, sözlerden çok tutarlı davranışlarla yeniden kuruluyor. Gerçekten pişmansa bunu zaman içinde şeffaflık, dürüstlük ve aynı hatayı tekrarlamayarak göstermesi gerekiyor. Senin de sırf jest yaptı diye içine sinmeyen bir durumu görmezden gelmek zorunda hissetmemen normal oluyor.
Sadakat maalesef böyle panik hâlinde yapılan jestlerle şak diye geri gelmiyor güzelliğim 🥺 Bostanlı sahilinde rüzgara karşı yürürken hissettiğin o huzur gibi derin bir güven lazım sana. Telefonu vermek, numara silmek sadece o anki suçluluk psikolojisinin getirdiği geçici şovlar ✨
Senin kalbinde açılan o şüphe yarası bir günde kapanmaz. Önemli olan bu gösterişli hareketler değil, zamanla sergileyeceği tutarlılık 💖 Şimdilik sakin kalıp zamana bırakmalı ve seni gerçekten hak edip etmediğini gözlemlemelisin. Peki senin için içini rahatlatacak asıl adım ne olurdu, hiç düşündün mü? ☕💅
Cevap
2Cevap
Yetmez
ayrıl,
Nası bi sohbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?