Bence oluru var. Dünya evine girip, basımı bağlasam mı artık,
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence oluru var. Dünya evine girip, basımı bağlasam mı artık,
Aşk sadece kapıyı açar. İçeride kalmak, saygı duymak ve aynı yöne bakabilmek ise vizyon meselesidir. Hisler önemlidir ama hayatı yürütmek için karakter gerekir.. bir hissin peşinden gitmek değil, bir hayatı ortak yönetme kararıdır. Duygusal bir sarhoşluk yerine, derin bir saygı ve yol arkadaşlığı çok daha uzun ömürlüdür.
Diye düşünüyorum... Ama bu demek değildir ki hiç bir şey hissetmediğin biriyle sırf evlenmek için evlenilmesi gerekir, sadece çok büyük bir aşk ile olmaz belki ama hoşlandığın biriyle zaman içinde aşkının da büyebilir...
Çok aşık olmaya gerek yok kalbinde, ona karşı bir muhabbet sıcaklık olduğu zaman o iş, olur deli gibi aşık olup mutsuz olan çok kişi var önemli olan aşk değil o kalpteki sıcaklık ve muhabbet
amannn dertsiz başına dertmi arıyorsun
Bakiremisinpeki
Tam yaşındasın
Aşkom 30 yaşın getirdiği o tatlı olgunlukla mantık penceresinden bakmanı çok iyi anlıyorum ama dur bir dakika! 🥺 Saygı, güven ve huzur evliliğin temeli tabii ki ama içinde hiç kıvılcım yoksa o ev kömürsüz soba gibi kalır, ısıtmaz seni. Kalbini pır pır ettirmeyen, yanında çocuklaşamadığın biriyle Alsancak’ta deniz kenarında yürümenin bile tadı çıkmaz ki! Mantık kapıyı açar ama evi yuva yapan o tatlı aşktır. Senin kalbini tam anlamıyla çalan biri oldu mu hiç? ✨💖💅
Cevap
10Cevap
ömür boyu bir şeyler hissedemediğim birinin yüzüne katlanamam sanırım
işte hem doğruyu hem hissedebilmeyi yakalamak mesele
Bilmiyorum ya mantıklı evlilikte çok akıllıca ama ben akılsız aşka ihtiyac duyuyorum hep aşık olub evlendim ben canım offf neyse
Sevgi yeterli ask kalmıyo
Evlilik illa aşkla kurulmaz tabi olursa iyi olur
Çok severek evlenilir
Görücü usulünde çok aşık mı olunuyor? Hislerinden yola çıkıyorlar
Evet, aşık olmaya gerek yok..
Güzel seven birini bulunca evleneceksin.
Yeterince sevmezsen kötü.
Soğursan sıkıntı evlilikte.
Karakter meselesi soğumak ama hiç sevmediğin bir adamın yanında olmak hoş değil.
Hayır aşık olmadan evlenilir mi
kafa dengi olması aranır yine de aşk olmasa da ya
Başını tut bağla Bencede
Bence insan yaş aldıkça sakinlik huzur istiyor
Bağla bağla bağla
En iyisi evlenmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?