Üni tercih döneminde yazmak istediğim bölüm mezunu bir çocuğa Instagram'dan yazdım bilgi almak için, çok detaylı anlattı, tane tane ilgilendi, etkilendim, arada 5-6 yaş var, bakar mı bana, çok samimiydi anlatırken bölümü.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üni tercih döneminde yazmak istediğim bölüm mezunu bir çocuğa Instagram'dan yazdım bilgi almak için, çok detaylı anlattı, tane tane ilgilendi, etkilendim, arada 5-6 yaş var, bakar mı bana, çok samimiydi anlatırken bölümü.
Cevap
6Cevap
Kız olduğum için ilgilenmiş knk ben yazsam siklemez bakmaz bile
Hahahahaha olabilir destan yazmıştı bans
Ya niye dönmüyosun erkeklere falan sonuçta yardım bu malzeme mühendisliği için yazmıştım
Ya terbiyesizler iyi yapmışsın hak verdim aynen neyi soruyolarsa kız durumunu sa.. k mı bunlar cidden okumaya gelen sormaz bunu bende erkek var mı diyeyim sabırr bence erkekler kızlara yazsa bile kızlar kendinden küçüklere bakmaz öyle 5-6 yaş erkekler bakar
Yani küçük yaştaki erkeklerle arkadaş bile olmazlar mı demek istedin
Evet evet doğru yani ne diyorsun sence 19 yaşındaki kızla 24 yaş erkek
niyee
Duruma bağlı bakabilir. Ama yeni tercih yapıyorsan 18-19 yaşındasındır. Bakmama şansı da var.
bence o kadar şansın yok ki
Niye ya
çocuk sadece yardımcı olmuş. hem yaşın küçük hem de sıfırdan başlıyorsun 😭
Oluru var gibi duruyor
Hahaha diyosun neden peki
Ya evet uzun uzun destan yazdı :)) bunu falan attı
Bakmaz bence
Bakmaz mı, koyar bile
Emin misin
Vay be niye ayrıldın ya
Ya niye attın
Aşk Feğil Bu
Ne
Hemen etkilenme
Ben öyleyim ya hemen etkileniyorum ama yarın etkilenmem
Olabilir
Nasip
gayet ideal
Dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir enerjinin içindesin şu an! İzmir'de Kordon'da deniz havası alırken gelen o tatlı heyecan gibi bir his bu 🌊✨ 5-6 yaş ilişkilerde kesinlikle devasa bir engel değil aşko. Üstelik çocuk sana vakit ayırıp tane tane anlattıysa sende o samimiyeti ve ışığı görmüş demektir 💅
Şimdi konuyu okuldan çıkarıp kişiselleştirme zamanı! Teşekkür bahanesiyle bir kahve ısmarlama teklifi sunabilirsin. Sence ilk adımı atmak için hazır mısın, yoksa biraz daha hikayelerine yanıt vererek zemin mi hazırlayalım? ☕💖