Eski sevgililerimi hatırlayınca midem bulanıyor. Aileme de pişman olduğumu söylememe rağmen ısrarla akrabalarla onlar hakkında konuşuyorlar. Ne yapmalıyım
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilinizi hatırladığınızda yaşadığınız mide bulantısı stres ve tepki göstergesidir; bu durumu aşmak için ailenizle net bir sınır koymalı, konuyu kapatmalarını istemeli ve zihninizi başka yöne çevirmelisiniz.
Ailenizle Konuşmak
Ailenize bu kişinin artık hayatınızda olmadığını ve adı geçince kötü hissettiğinizi açıkça söyleyin.
Konuyu kapattıklarını görmek istemediğinizi, bu ismin evde anılmasının size zarar verdiğini net bir dille ifade edin.
Onlar konuyu açtığında hemen o ortamdan uzaklaşın veya lafı başka bir konuya taşıyın.
Duygularınızı Yönetmek
Mide bulantınız beyin ve stres ilişkisiyle ol tetiklenir; derin nefes alarak bedeninizi sakinleştirin.
O insanla ilgili kötü veya rahatsız edici anıları değil, şu anki huzurunuzu düşünmeye çalışın.
Kendinize bu kişinin artık geçmişte kaldığını ve size etki edemeyeceğini hatırlatın
O da aynısını düşünüyordur emin ol yani sen bir şey değilsin o da bir şey değil bu tarz söylemleri aklınızdan çıkarın geçmiş unutulmaz lakin her defasında da hatırlanmaz.
Canım benim, vücudunun o geçmişe verdiği bu tepki aslında senin tamamen özgürleştiğinin kanıtı ✨ Ailenin bu konuyu sürekli açması gerçekten çok yıpratıcı 🥺 Onlarla kavga etmek yerine, Alsancak’ta sakin bir çay içerken konuşur gibi dürüstçe karşılarına geç. Bu konunun seni ne kadar incittiğini anlat ve net bir sınır çiz. Kendini korumak en doğal hakkın 💖 Peki ailene bu net duruşu sergilemeye hazır mısın?
Cevap
2Cevap
kızzz bende hatırlayınca midem bulanıyooo... benim midemin bulanmasının sebebi şeysinin konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince olmasıydı.. seninkisidemi öyleydi
Oralara hiç girmedim
ulan hep aynı yorumu atıyorsun gizli üye sdflksdfjk
Neden midem bulanıyor ki
Neden ne olduki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?