Sevgilimin geçmişini öğrendim, midem bulanıyor ama ayrılmaya da kıyamıyorum, ne yapmalıyım?

Sevgilimin fotoğraflarına girdim benle olmadan 1 sene önceye kadar her şeye baktım benim dalga geçtiğim insan tipleri ile arabada bir şey içmeler eve çağırmalar her hafta başka birine yazmış birini sevgilisi yapmış ve bu kızlar cidden sıkıntılı kızlar. Sevgilim ile 8 aydır beraberiz o benim gözlerimi dövme yapmıştı kendi söylediğine göre bana 1 senedir aşıkmış ama o ortamları o videoları görünce midem bulandı benden önce iki kızın da ismini dövme yapmış onları kapatmış. Benim geçmişim ise çok temiz ben asla bir erkeğin evine bile gitmedim etmedi kahve date dışında buluşmalarım asla olmadı ama ben ego için demiyorum iyi bir yüzüm var ve genelde bana çok yazan oluyordu ben gösteriş seven biri değilim insanlara cevap bile vermiyordum sevgilim görmüştü eskiden bir kere ooo sana da ne çok yazan var demişti şimdi onun böyle olduğunu görünce gelip beni minnacık şey için yadırgaması deli etti. Bana dövme yaptığı gece bile canlı yayın uygulamalarına girip kızlardan Instagram almış. Kendisi bu sevgililik döneminde hiç bir kızla konuşması aldatması olmadı senden sonra tövbe ettim diyor ama benim kafam çok karışık ben hep geçmişi düzgün bir erkek istedim benim gibi böyle biri ile sevgili olmayı kendime yakıştıramıyorum çok kızıyorum kendime ona sinirli değilim ama kendime diyorum ne kadar malım sazan gibi atladım sevgili oldum diye kendisini seviyorum ama sürekli de dövmeleri kapattığı yerleri görünce aklıma geliyor o bunları bilmiyor ne yapmam gerek

Sevgilimin geçmişini öğrendim, midem bulanıyor ama ayrılmaya da kıyamıyorum, ne yapmalıyım?