Eski sevgilimin en yakın arkadasıyla cıkıyorum ve araları bozuldu benim yüzümden?

Eski sevgilimle cıkarken arkadasları benimde arkadasım sayılırdı hic birine farklı gözle bakmamıstım ama en yakın arkadsı ayrıldıktan sonra farklı gelmeye baslamıstı yakısıklı cocuktu hoslanmaya baslamıstım sonra yazılılarda aynı sınıfa düşünce sohbeti iyice ilerletmiştik ama o bana benim ona baktıgım gibi bakmıyodu en azından hissediyodum bunu. bir gün okul çıkışı evlerimiiz aynı mahalledeydi beraber gidiyoduk benim eve vardıgımızda içimden sadece yanagından öpmek geldi minik bir öpücük kondurdum haliyle o da sasırmıstı ama ertesi gün okulda falan benimle karsılasmamak için tenefüse bile çıkmadı görmezden geldi sonradan mesaj attı whatsapptan ve öyle böyle derken çıkmaya basladık ama bide eski sevgili var şu an araları bozuk ve bu durumdan aşırı rahatsız oluyorum sanki okulda okulu gectim sınıftakiler bile arkamdan konusuyomus gibi napmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Sacma yorumlarınızı kendinize saklayın bir
Güncellemeler
+1 yıl
Düzgün ve yargılamadan yorumlar yapın şeytansın falam noluyoruz yani
Eski sevgilimin en yakın arkadasıyla cıkıyorum ve araları bozuldu benim yüzümden?