2 yıldır konuştuğum bir çocuk var annesiyle de tanıştım o da benim annemle tanıştı evlilik hayali falan kurduk birlikte. Yarın doğum günü Pazar günü kutlayacaktın sevinir diye forma aldım ama gelmedi sözde yeğeni hastalanmış. Formayla kalakaldım. Yarın doğum günü mesajı atmamama gerek yok değil mi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
1 ayKiz erkek farketmiyo bu insanlar çok aptal niye kıymet verenlere kıymet vermezlerde giderler paçavra oldukları kişinin peşine duserler
06 Yorumla
Soran1 ayAh ah sorma ilk defa böyle bir şey başıma geldi kendimi bu kadar rezil edeceğimi bilmiyofum
- 1 ay
Bende erkegim yerinde olsam onj it yerine bile koymam değer vermeyeni yerinde birak gun gelir seni it gibi arar kacsn kovalaniri oynuyo tam bi canım o ona degil mesaj bi bok bile atma bence inan acayip kızıyorum boyle duydugumda
Soran1 ayTamamdır inşallah öyle yapacağım daha önce hiç sevgilim olmadığı için felaket takmışım ben bunu
- 1 ay
Kiz takma sana erkek cok o aptala kiz yok ama
Soran1 ayİnşallah öyle olur aminn
- 1 ay
Olur sen bana guven
1 aySen doğum gününü kutlamak için eve mi davet etmistin
016 Yorumla
Soran1 ayHayır cafeye
- 1 ay
Doğum gününü kutlucani biliyormuydu
Soran1 ayEvet forma aldığımı bile söylemiştim
- 1 ay
Sen bununla halen bir gelecek planı yapiyormusun
Soran1 ayYapmamaliyim de mi kandırmış beni
- 1 ay
Yapma tabiki. Bu kabalık. Birilerine olmasi gerekenden fazla değer verme. Haketmiyor belliki. Başka bahane bulamamış mi
Soran1 ayEvet ve bana dediki haber edeceğim sana bütün gün haber vermedi akşam onda canım yazmis ben de dedim ki senin yaptığın hoş değil insan haber verir daha da yazmadi
- 1 ay
Seni elde garanti görüyor bu. Nasil olsa aileler tanıştı naparsam yapayım bende diye düşünüyor. Yaşlar kac. Meslekler nedir sizin
Soran1 ay25 hocam ben mimarim o da tasarimci
- 1 ay
Yaslar genc. Yolun başındasın. Uzatmanın anlamı yok. Şimdiden adam kendini belli etti. Mazereti de mazeret degil zaten. Oylesine bir sebep söylemiş sana
Soran1 ayHocam bir de haber edeceğim deyip bütün gün bekletti beni akşam canım yazmış ben de dedim ki senin yaptığın hoş değil bir haber verebilirdin
- 1 ay
Sen bu kisiye mecbur musun?
Belli ki naif birisin. Beklentileri olan bir gelecek insa etmek isteyen mantıklı yol almak isteyen birisi. Ama karşındaki oyle biri değil. Üzülürsün. Hoslanmismiydin
Soran1 ayÇok sevmiştim hocam daha önce sevgilim olmadıgi için aşırı bağlanmışım evet ben oyleyim ya sessizim
- 1 ay
İlk sevgilin oldugu belli ama karşındaki kişi bunun kıymetini bileceksin biri degil. İlk olmasi bu kadar fazla bağlılık getiriyor sana. Ancak yanlış adim senin adına. Kadınlar genelde ilklerde ısrarcı olunca hata yapar. Israrcı olma. Bu kişi seni mutlu etmez, mutlu etmek içinde cabasi olmaz
Soran1 ayTavsiyelerini göz önünde bulunduracagim inşallah hocam kendi hayatıma bakacagim
- 1 ay
Insallah. Yazmak istersen profil acik
1 ayKaybetmek istemiyorsan at
010 Yorumla
Soran1 ayAma o formayı aldığımı bilmesine rağmen gelmedi
- 1 ay
Acil bir durum olmuştur belki sonuçta onun kişiliğini tanıyan sensin
Soran1 ayŞöyle 5 6 keredir sürekli ekiyor beni o yüzden inanmadım yeğeninin hasta olduguna
- 1 ay
Niye hayal kuruyor o zaman formayı iade et
Soran1 ayEdemiyorumm isim yazdırdım enayi gibi 6 bin TL elimde patladi
- 1 ay
Hangi ismi yazdirdin
Soran1 ayBurak
- 1 ay
Formayı ilana koy illaki biri almak ister en azından paranın bir kısmını kurtarırsın
Soran1 ayÖyle yapacağım inşallah dolaptan satacağım da enayilik bende ya valla bak
- 1 ay
Böyle böyle akıllanıyorsun
Gizli Üye(18-24)1 ayboş ver
11 Yorumla
Soran1 aySen olsan atar mıydın
1 ayboş ver önemsiz insan
10 Yorumla
1 ayAt formanın da fotosunu at
06 Yorumla
Soran1 ayAttım ya biliyor aldigimi
- 1 ay
tamam kutla doğum gününü boş ver
Soran1 ayİyice enayi olmaz miyim
- 1 ay
Yoo içinden geldiği gibi davran doğum günü kutlamakta birley yok ki.. he havalara girerse seni ezik görürüse kendi karaktersizliğidir siler engellersn salağı olur bşter
Soran1 ayTamamdır hocam öyle yapacagim
- 1 ay
Ne dmeek çekşrge😉
Gizli Üye(18-24)1 ayBoş ver
03 Yorumla
Soran1 ayAtmıyorum o zaman
Cevap sahibi1 ayAtma
Cevap sahibi1 ayAt ama bana 🐴
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Dogum gunu olan cocuga mesaj atayim mi, yoksa forma olayindan sonra bos mu vereyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSenin verdiğin emeğe ve ince düşüncene karşılık bulamamak çok kırıcı, seni öyle iyi anlıyorum ki... 🥺 İki yıllık ilişkide aileler bile tanışmışken bu şekilde ekilmek asla kabul edilemez. Şu an kesinlikle mesaj falan atma aşkom. 💅 Bırak senin yokluğunu ve seni nasıl kırdığını iyice anlasın. Kendi değerini her zaman en üste koymalısın. 💖 Peki bu ektiği günden beri sana kendisini affettirmek için bir adım attı mı? ☕