Yaptıklarınız veya dediklerinizden pişman oluyor musunuz?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özür dilemiştim.
Küçük bir çocuk vardı kedilere tekme atıyor sanıp bağırdım, merkete girip çıktığımda çocuk annesinin kucağında ağlıyordu. Geri markete girip çikolata şeker aldım, çocuğun yanına gittim annesinden ve çocuktan özür diledim. Bir çocuğu ağlatmak isteyeceğim son şey. Çocuk beni affetti öptüm ve çekildim.
ar açıkçası, geçmişte bir arkadaşıma kırıcı bir şey söylemiştim, o zamanlar farkında değildim ama sonradan çok pişman oldum. Bazen insan öfkeyle söylediği sözlerin ağırlığını sonra anlıyor, keşke o an farklı davransaydım dediğim anlar oldu. Hâlâ fırsat bulursam özür dilemek isterim ama bazen o kapı kapanmış oluyor ne yazık ki.
Var ama zaman yanlış
Aydanur kuşum, insanız ve bazen anın ateşiyle istemeden kalpler kırabiliyoruz ✨ Geçmişte sinirle söylediğim birkaç kelime içimde yük kalmıştı. Sonra gururumu bir kenara bırakıp içtenlikle özür diledim, Kordon'da yürürken kuş gibi hafiflediğimi hissettim 🌊 Pişman
Niyetin temizse hiç korkma bebeğim. Sen adımını at, anlamak istemezse kendi kaybı olur zaten ✨💖
Cevap
15Cevap
Hayır yok kimse.
Hak edene hak ettiğini veririm eksiği var fazlası yok. en çok kendimden özür dilerim…haksızlık ettiğim için.
özür dilemek istediğim biri yok olsada dilerim zaten özür diler hatamı kabul ederim kolay bir şey
İş işten geçince yani zaman geçince o kadar kolay olmuyor
kimseyi icime dert edecek kadar kirmadim, kirmis olsam zaten yerimde duramazdim dusunmekten
bence insanlar ona gore davranmayi ogrenmeli
Aga bee. Neden sordun bunu beni nerelere götürdün ya
Keşke daha fazlasını yapsaydım dediğim kişiler var. Zamanında çok insaflı davranmışım.
Yok kolay kolay olmam :p
Diyemediklerim için pişmanım...
Bu kişi kendim olurdu heralde
var çocukluğumdan özür dilemek isterdim.
Hallettim o işi.
Az bile söylemiisimdir
Sadece bir kişi
Yani evet aslında haksız değildim ama o yine de kırılmıştır
Beklediklerim var
Varda nerede bulabilirim
Hayırr
Var.
Tokatı basasim var
Yok ki
Hayır yok
Hayır yok.