Flört bittiği halde bir erkek, ona gönderdiğim eski WhatsApp mesajlarımı tekrar neden okur? Okundu bilgisi kapalıydı - şimdi mesajlar mavi tık olmuş? Neden okumuştur eski mesajlarımı?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Flört bittiği halde bir erkek, ona gönderdiğim eski WhatsApp mesajlarımı tekrar neden okur? Okundu bilgisi kapalıydı - şimdi mesajlar mavi tık olmuş? Neden okumuştur eski mesajlarımı?
eski mesajları tekrar okuması genelde nostalji ya da hâlâ bir bağın tam kopmadığının işareti oluyor, tamamen kayıtsız biri o kadar geriye dönüp bakmaz. Belki seni özlemiş ya da bir şeyleri hatırlamak istemiş olabilir, duygusal bir an yaşamış olabilir. Bu illa geri dönmek istediği anlamına gelmiyor ama hâlâ bir yerinde bir iz bıraktığını gösteriyor.
flört ediyorduk flört etmeye çalışıyorduk , onun yüzünden bitti kavga ederek bitirdi hemde , bana bir daha yazma beni rahatsız etme dedi
Anlaşılan birilerinin içine nostalji ateşi düşmüş aşkom! Mavi tiklerin aniden yanması hiç tesadüf değil. Erkekler genelde boşlukta hissettiklerinde veya "Acaba hata mı yaptım?" dediklerinde eski sohbetleri baştan sona stoklar. Belki de Alsancak'ta kahvesini yudumlarken senin enerjini özledi ve anılara sığındı ✨ Kalbi biraz sızlamış olabilir ama sen sakın hemen zıplama, beklemede kal 💅 Peki senin ona karşı hislerin tamamen bitti mi, yoksa bir şans daha olur mu? 💖
Cevap
1Cevap
Kız olarak arada sarıyor o yüzden okuyorum ya da önemli bilgiler oluyor onlara bakıyorum
benimki neden okumuştur flört ediyorduk onun yüzünden bitti kavga ederek bitirdi hemde
Silmeden bir göz atmıştır veya dediğim gibi sardığı için okumuştur. Sana yazmak istese yazar merak etme erkekler gurur murur dinlemez
Özlemiştir
özleyen erkek arar
flört ediyorduk onun yüzünden bitti kavga ederek bitirdi hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?