Kişilik & Karakter Eski sevgili WhatsApptan mesaj atıp neden siler sizcee? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eski sevgili WhatsApptan mesaj atıp neden siler sizcee? Cevapla WhatsApp Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aberksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 5 ay özlemiştir ya da cacık yapcaktım hıyar eksikti gelir misin demek için 😂 0 2 Yorumla Soran 5 ay İki gün önce benden ayrıldı haksız yere bende haklı olarak sövüp englledim sonra öyle bişey yaptı neden sence Yorumla Aberksoy 5 ay Aaa sövmüşte olabilir sana 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 142b cevap paylaştı. umursamadığı için 0 0 Yorumla
sᴇᴠᴅɪᴋʟᴇʀɪᴍʜᴀʏᴀᴛıᴍ Takip Et Xper 5 Yaş: 124 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Böyleleri erkeksiz ve yüzsüzlüğün daniskası 0 2 Yorumla Soran 5 ay İki gün önce benden ayrıldı haksız yere bende haklı olarak sövüp englledim sonra öyle bişey yaptı neden sence Yorumla sᴇᴠᴅɪᴋʟᴇʀɪᴍʜᴀʏᴀᴛıᴍ 5 ay Senin sövmende kendi değerini kaliteni düşürmüş tamam diyip engeli atıcaktın yazık etmişsin kendine Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Maksat dikkat çekmek gadası 0 4 Yorumla Soran 5 ay Niye dikkat çekmeye çalışır sevdiği için mi yoksa başka bişey den midir Yorumla nordun_gadasi 5 ay Boşta kaldığı içindir Yorumla Soran 5 ay İki gün önce benden ayrıldı haksız yere bende haklı olarak sövüp englledim sonra öyle bişey yaptı neden sence Yorumla nordun_gadasi 5 ay boş ver nedenini onu unut Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay yanlışlıkla atmış olabilir 0 1 Yorumla Soran 5 ay Hayır bilerek iki tane yazıp silmiş çünkü Yorumla
Sheɍlock Takip Et Xper 2 Yaş: 30 5 ay Dikkat çekmek için 0 1 Yorumla Soran 5 ay Niye dikkat çekmeye çalışır sevdiği için mi yoksa başka bişey den midir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
özlemiştir ya da cacık yapcaktım hıyar eksikti gelir misin demek için 😂
İki gün önce benden ayrıldı haksız yere bende haklı olarak sövüp englledim sonra öyle bişey yaptı neden sence
Aaa sövmüşte olabilir sana 😂
umursamadığı için
Böyleleri erkeksiz ve yüzsüzlüğün daniskası
İki gün önce benden ayrıldı haksız yere bende haklı olarak sövüp englledim sonra öyle bişey yaptı neden sence
Senin sövmende kendi değerini kaliteni düşürmüş tamam diyip engeli atıcaktın yazık etmişsin kendine
Maksat dikkat çekmek gadası
Niye dikkat çekmeye çalışır sevdiği için mi yoksa başka bişey den midir
Boşta kaldığı içindir
boş ver nedenini onu unut
yanlışlıkla atmış olabilir
Hayır bilerek iki tane yazıp silmiş çünkü
Dikkat çekmek için
Niye dikkat çekmeye çalışır sevdiği için mi yoksa başka bişey den midir