Güncellemeler
+1 yıl
Anketime katilirsaniz sevinirim. Kararsiz kaldim. ikisi arasinda. Engellemek ani duygusal bir tepki olur. Bu ona " seni onemsiyorum, canimi sıktın, o yuzden gormek istemiyorum" mesaji verirki, gerek yok. O kendini hice sayilmis, onemsenmemis, yok sayilmis degersiz hissetsin istiyorum. Hangisini yapayim sizce.. acil cevaplar.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar yok saydim. yani cevap yazmadim. Bir insani en cok mahveden sey onemsenmemek bence.. cok dusundum cevap verip hayatimda biri oldugunu soyleyip canini yakmaya calissaydim bence yine bu onu dikkate almak olurdu diye dusundum..
amacim onun canini yakmak.
onemsememek yok saymak en iyisi sanirim
amacim onun canini yakmak.
onemsememek yok saymak en iyisi sanirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana tavsiyem, benzer bir durum yasadigimdan dolayi, engellemen, obur turlu aklinda kaliyor yollar sonra o duygular geri cikabilir boslugunda
engellemek duygusal tepki olur canim. Ona " hala seni unutamadim, aci verdin bana" veya " kendime hakim olamayip yazarim" imaji cizerki bu duygusal tepki... hala duygu var demektir.. aradan 3 sene gecmis.. ve bu kisi hayatimin kazigini atmis biri. ya yok sayarak intikam alacagim ya da hayatimda biri oldugunu ve herseyin harika oldugunu soyleyerek catlatarak intikam alacagim..
Ben oyle yaptim yillar sonra cocuga geri dondum ama bazi seyler gecince
ama yurudu mu? yani dondukten sonra?
bu kisi bana hayatimin kazigini atti. İstanbul'da oturuyor. Ben Ankaradaydim. Bor bankada calisiyorum. 2 sene gorustuk. Hep Ankara'ya geldi ve harika zamanlar gecirdik. Nazik anlayisli vs vs. İstanbul'a ben hic gitmedim. Bana hep İstanbul'a tayinimi aldirmami yuva kurmamiz gibi vaatlerde bulunuyotdu. Ona supriz yapayim istedim 2 senenin sonunda, istanbuldaki subede bos yer acilmis duyunca hemen basvurdum. Kabul aldim. Aradim geliyorum oraya tayinim cikti dedim. Sevindi,. ev bakmaya gelicem bu hafta sonu , sen de arastir dedim. Tamam dedi. Bizim cinsellik yoktu aramizda, ben istemiyordum evlenmeden once karsiydim oyle seylere. Gelince bir otelde kalirim dedim. Tamam dedi. orada 5 yildizli bir otelde yer ayirttim hafta sonu icin , ev bakacaktik ya. Gittim, aldi beni.. ama davranislarini gorsen, surekli etrafina bakiyor, onden onden yuruyor. Dalga gecer gibi davraniyor. Neyse erkenden de beni itele birakti kayboldu. Aksam hic aramadi. Ertesi gun, ben ev bakacaktik diye mesaj attim. Benim hic cevrem yok, ev bakmaya da vaktim yok bugun cok yogum dedi. baya buyuk bir sok yasadim
ne nasil falan oldum yani. o gun itelde oyle oturdum aramadi.. ertesi gun de aramadi.. sonra ben Ankara'ya geri dondum... Subeye tayinim ciktigi gun geldim.. kendi cabamla ev buldum yerlestim.. Hangi subede oldugumu da bilmiyor bu arada. Neyse ona okkali bir mesaj yazdim ama hakaret icermeyen. orada bitirdim. oistanbulda yalniz oldugumu bilmesine ragmen ne aradi ne sordu.. ben de asla aramadim. beni bircok maddi anlamda zarara ugratti.. yeni ev kiralamak İstanbul'da icini dosemek vs. tasinmak. Onu Allaha havale ettim. ama bu ne yuzsuzluk degilmi
Anliyorum seni sana mesaj attim burdan ozelimi yazmak istemiyorum
Takip istegi attim ya da mesaj atamiyorum. Benim de baya oldu yani duygusal olarak ben
Donunce o da dondu
eskiden önemli birisi olan birisine bi cevap vermen gerekir. hatalı veya özlem dürtüsüyle geri dönmek isteyen kişiye kapı çarpılmaz. kibarca istenmediği söylebilirsin.
Kimsenin tutunacgı dal olma
Direk engele
engellemek tepki gostermek olur
. yani seni onemsiyorum, o yuzden canimi sıktın demek olur. Ben onu degersiz hissettirmek istiyorum acikcasi... ya cevap vermeyecegim, o sekilde kendinin yok sayildigini gorecek ya da 3 senedir ciddi bir iliskim var diyerek catlatacagim. hangisi?
Engellllllllll
engellemek tepki gostermek olur
. yani seni onemsiyorum, o yuzden canimi sıktın demek olur. Ben onu degersiz hissettirmek istiyorum acikcasi.
Engellemessen ümit olur bence engellersen seni görmek duymak istemiyoruma girer
ben boyle dusunmuyorum.. Ben hayatim boyunca kimseyi engellemedim, duygusal tepki verip. Bu 3 sene once ayrildigimizda bile hic tepki vermedim
Ne bagirdim ne kizdim ne tek kelime ettimki bana hayatimin kazigini atti... Hatta sosyal medyamdan bile silmedim bir sure duygusal tepki vermemek icin, 4 ay sonra falan, artik sular durulunca çıkardım. Engellemek bana gore cocukluk. Yani asiri duygusal tepki. Onun egosunu sisirmekten baska bir ise yarqmaz. Kendini onemli hissettirir. En guzeli yok sayilmak. Yok sayilmak cevap verilmemek adam yerine konmamak insani uzer ama bir diger altermatifte yazip, 3 senedir hayatimda ciddi bir iliskim oldugunu, onu kirmamak adina bir daha yazmamasini istemek olur. Bu da onu uzer cunku kendi duzen kuramadiysa içten içe uzulur.
doğru konuşmussun ama ısrarcı tavırları bitmesse ve sende bi anlık boşlukta ilgi duyar attığı kazıkları unutursan
israrci tavirlar yapamaz. Ikincisi hayatimin kazigini atmis biri karsimdaki. Sadece kendini bir hic gibi hissetmesini istiyorum.
inşallah umduğun gibi olur kardeşim.
karsimdaki kisi hayatimin kazigini atmis biri. duygusal tepkiler hayatim boyunca vermedim.
o surecte bile ne bir hakaret ettim ne kotu soz soyledim. sessizce uzaklastim. Hayatima giren herkes icin aynini yaptim. iş arkadaslarimda da durum bu, baktim hosuma gitmeyen insanlar kotu soz soylemeden uzaklastim.
Insanlara karsi verdigimiz duygusal tepkiler onlarin maalesef egosunu besliyor.
Bu bakimdan biraz psiko. tarafim var. kimsenin benim ustumden ego kasmasi taraftari degilim. En iyisi sanirim hic yerine konmasi.. o alternatif agir basiyor.