3 sene sonra, whatsapptan Mesaj gonderen eski erkek arkadasa nasil davranilmali?

Bundan 3 sene , 2 senelik bir iliskimiz vardi. Ben onun olduğu şehire tayinimi aldırdım, tayinimin çıktıģını soyleyince önce seviniyor gibi yaptı, sonra birden irtibatı kesti.. Engellemedi ama aramadı da. Ben evimi kendim tuttum. Herseyle kendim ilgilenerek duzenimi kurdum. Ne aradı ne sordu. Ben de aramadim bir daha. Oyle konu kapandi. Simdi bana mesaj atmis. onca yil sonra sanki hicbirsey olmamiscasina.
Hiç cevap verme, ama engellemede kışaca yoksay
Normal bir şekilde cevap verip, yani merhaba nasılsın deyip, sonrasinda 3 senedir ciddi bir iliskim oldugunu ve ayıp olmaması için bir daha yazmamasını isterdim. Ondan bu sekilde, hayatının harika olduğunu ima ederek çatlatarak intikam alırdım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Anketime katilirsaniz sevinirim. Kararsiz kaldim. ikisi arasinda. Engellemek ani duygusal bir tepki olur. Bu ona " seni onemsiyorum, canimi sıktın, o yuzden gormek istemiyorum" mesaji verirki, gerek yok. O kendini hice sayilmis, onemsenmemis, yok sayilmis degersiz hissetsin istiyorum. Hangisini yapayim sizce.. acil cevaplar.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar yok saydim. yani cevap yazmadim. Bir insani en cok mahveden sey onemsenmemek bence.. cok dusundum cevap verip hayatimda biri oldugunu soyleyip canini yakmaya calissaydim bence yine bu onu dikkate almak olurdu diye dusundum..
amacim onun canini yakmak.

onemsememek yok saymak en iyisi sanirim
3 sene sonra, whatsapptan Mesaj gonderen eski erkek arkadasa nasil davranilmali?