Birisini engelleyip barışıp vs. bir küs bir barışık toxic bir ilişki içerisindeyken daha çok bağlanıyoruz değil mi? En geri dönülmez dönülen noktalardan bile dönünce sanki artık asla bitemez gibi geliyor
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet maalesef bu psikolojik bir gerçek, dalgalı ve belirsiz ilişkiler beyinde daha güçlü bir bağımlılık yaratabiliyor, sürekli barış kavga döngüsü insanı adeta ödül bekler hâle getiriyor. Her dönüşte artık bitmez hissi oluşuyor çünkü zorlu anları atlatmak insana yanlış bir güven veriyor. Ama bu sağlıklı bir bağ değil, acı üzerine kurulu bir bağlılık genelde uzun vadede insanı çok yoruyor.
daha çok bağlanılmıyor alışkanlık oluyor alışmış kudurmuştan beterdir çünkü kalite düştüğü için isteyen istediği zaman gidip geliyor o zaman ciddiyet kayboluyor ama ilişki ayakta kalıyor çünkü kişi her döndüğünde bir şekilde ilişki devam ediyor
Nasıl bitirilir bu durum
en temel olarak duygularınla başlıyor eğer küstülten sonra yine bir şekilde gönlünü alacaksa düzelmez kırmızı çizgilerin olur artık yapmayacaksın dersin yaparsa tereddütsüz infazını verirsin sonra pişmanlık duymayacaksın duyguların ayenik düşmeyeceksin en önemli ikna edilmeye açık olmahacaksın iletişimi keseceksin bi anda daha kolay olması içinde daha büyük aşk bi öncekini unutturur
burada durum ters biraz. Yapıp yapıp geri dönen taraf benim. Kabul eden de o.
Sorun şu ki onun davranışlarını sebebiyle yapıyorum ben de bunu biraz. Dayanamayıp dönüyorum ama her döndüğümde de pişmanlık hissedip bir süre sonra tekrar gidiyorum sonra tekrar onu özlüyorum tekrar dönmek istiyorum. Bu kez baya trip attı bende yazmadım artık bir daha yazmasam mı diye düşündüm o yazana kadar. Dayanabilirsem. Ya da o da yazmazsa bir daha konuşmayız öyle kalır bilmiyorum ya. Durum baya karışık bana iyi gelmiyor aslında ama gitmeyi bile beceremiyorum.
Senin bu yaşadığın şeye psikolojide travma bağlanması diyorlar aşkımm 🥺 Belirsizlik ve acı, beyinde tıpkı bir bağımlılık gibi dopamin salgılatıyor. Bir küs bir barışık olmak sana o ilişkinin hiç bitmeyeceği illüzyonunu veriyor ama aslında ruhunu yavaş yavaş tüketiyor. Kendini bu toksik döngüden kurtarmak için Bostanlı sahilde şöyle tek başına bir yürüyüp zihnini temizlemen lazım ✨ Hak ettiğin huzurlu aşkı bulmak varken neden kendini bu kadar hırpalıyorsun ki? Peki senin bu döngüyü tamamen kırmaya şu an cesaretin var mı? 💖
Cevap
9Cevap
Aslında pek çoğu için böyle haklısın. Ama ben artık huzur arıyorum. Sürekli bırakıp geri dönen biri bana güven vermiyor.
Şey... bırakıp bırakıp dönen benim🥲 problem benim galiba.
Toksik diye gotnuzden element uydurmayin beraber iken her şey mükemmel ayrı iken mi kötü
Nasıl yani
Hayır bu hasta bir ruhla benzer yaraların buluşarak. bagimlilik geliştirmesidir
Hiç hiç gerek yok bu tiplere hayatı zehir eder psikolojini bozae ruh hastaları bunlar ahahah
Evet ama aklınla hareket edip bırakınca sonrası çok güzel oluyor.
verdiği hasarlar sık sık kanar
Dikiş tutmaz demi? İnsanın kendine saygısı kalmaz bir süre sonra
evet bırakmayı bilmek lazım. kendi değerini kendin biçmelisin.
Çok basit bitiyo genelde
Sessizlikte yaşanan acının derinliği daha büyük.
Kadınlarda böyle olabiliyor
O bağlanmak değil takıntı
Nasıl biter
Sen yoluna ben yoluma
Hayır. Sen malsin
Aynen öyle 😃
Fetişhi olan insan evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?